Meraktan soruyorum

Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi ki 😏 iyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
Bence şöyle kaydetmesi gerekiyordu : sylvesteer stallone diye 🤣🤣🤣🤣🤣yaa nişanı olmuş tabi ki gelin diye kaydedecek ..

Peki nişanlı kişisi neden bu bilgiyi kıza yetiştiriyor
Bi önceki hayatında sokakta oturup çekirdek çitlerken bi yandan etrafı kesen dedikoducu teyzelerdendi sanırım

Kocman insanlar böyle şeyleri düşünmezler yaşlıdır en kısa nasıl olacaksa öyle kaydetmiştir. Annemizi annem babamızı babam yengemizi yengem diye kaydediyoruz o da olanı yazmış gelin değil mi bu kişi?

Benimki nisanliyken x'in kız arkadaşı diye kaydetmişti, sizinki yine iyiymiş. Şimdi de sadece adım var, terfi ettim 😁 He ama kızı gibi görür, hep kızım der o ayrı. Böyle şeyleri kafaya takmamak lazım.

Benimsemek icin daha erken degil mi? Arkadasiniz benimseseydi size arasam mi diye sormazdi hemen arardi, hatta evine bile giderdi.
Yok ben sizin yazınıza istinaden benimsenmemek dedim. Benm arkadas benimsememiş daha zaten

Kocman insanlar böyle şeyleri düşünmezler yaşlıdır en kısa nasıl olacaksa öyle kaydetmiştir. Annemizi annem babamızı babam yengemizi yengem diye kaydediyoruz o da olanı yazmış gelin değil mi bu kişi?
Annem babam yengem ama gelinim değil mesela böle gibi dediğiniz. Benm için problem yok oğluyla anlaşayım yeter kafasındayım ben :) kv davranışna bakarım ne de olsa bi anne saygımı eksik etmem ama mesafe kalr sıcaksa mesafede kalkr soğuksa ona göre davranırım öle ne kaydettiğibe bakmam anlaşayım yeter

Eşimin annesinin beni hangi isimle kaydettiği umurumda bile değil. İsterse domates yazsın. O dedi diye domates olmuyoruzya

Benimki nisanliyken x'in kız arkadaşı diye kaydetmişti, sizinki yine iyiymiş. Şimdi de sadece adım var, terfi ettim 😁 He ama kızı gibi görür, hep kızım der o ayrı. Böyle şeyleri kafaya takmamak lazım.

uzun uzun x'in kizarkadasi diye kaydetmiş bir de, isminiz çok kullanılan bir isimse demek ki karismasin diye herhalde :-)

benim kayınvalidem telefon kullanmayı bilmez pek, x'cim diye yazmış kim yazdıysa.
gelin dese de alınmam gelinim zaten ne olacak :-)

Bence bu dert sizi banlattırırr.

Nişanlı insanlar için fazla soru bunlar, evlenince düşünemiyorum...

uzun uzun x'in kizarkadasi diye kaydetmiş bir de, isminiz çok kullanılan bir isimse demek ki karismasin diye herhalde :-)

benim kayınvalidem telefon kullanmayı bilmez pek, x'cim diye yazmış kim yazdıysa.
gelin dese de alınmam gelinim zaten ne olacak :-)
Tam tersi ismim de pek kimsede bulunan bir isim değil. O kabullenme sureciydi herhalde 😁

Benim kv bende ismi ile kayıtlı ben onda biriciğim diye. Ama bu demek degilki ben onu sevmiyorum tam tersine çok ama çok severim. Geçenlerde babam eşime yeğenim dedi eşim gülmekten öldü, ki biz 17 yıllık evliyiz. Yani bunlar kafaya takılacak olaylar değil.

Ne kadar bos bos islere takılıyorlar.İsterse ismiyle kaydeder.Kendilerine olan güvensizlikten hep bunlar bir de can sıkıntısından

Benim kv bende ismi ile kayıtlı ben onda biriciğim diye. Ama bu demek degilki ben onu sevmiyorum tam tersine çok ama çok severim. Geçenlerde babam eşime yeğenim dedi eşim gülmekten öldü, ki biz 17 yıllık evliyiz. Yani bunlar kafaya takılacak olaylar değil.

ey maşallah 17 yıllık evli ve biriciğim :KK57:
kayınvalideniz dilsiz mi acaba? :KK70:

ey maşallah 17 yıllık evli ve biriciğim :KK57:
kayınvalideniz dilsiz mi acaba? :KK70:
Yok canım dilsiz değil 🤣 dünyalar tatlısı bir anne hakkını ödeyemem. Çok şanslıyım çünkü iki anneciğim var. İki oğlum var 10 ve 8 yaşında inanki tatillerde falan bana hiç bırakmazlar sen yorulma ben bakarım derler.

Yok canım dilsiz değil 🤣 dünyalar tatlısı bir anne hakkını ödeyemem. Çok şanslıyım çünkü iki anneciğim var. İki oğlum var 10 ve 8 yaşında inanki tatillerde falan bana hiç bırakmazlar sen yorulma ben bakarım derler.

Maşallah Allah bozmasın :KK68:
Hoşuma gitti çok nadir görüyorum böyle söyleyen, sevenler bile bir temkinli

Maşallah Allah bozmasın :KK68:
Hoşuma gitti çok nadir görüyorum böyle söyleyen, sevenler bile bir temkinli
Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah seninde öyle olsun. Biz birbirimizi çok sevdik. Sen benim oğlumun gozbebegisin benimde başımın tacı der sağ olsun Kp de aynı şekilde.

Benim kv ben senin annenim beni annen gibi gör diye diye beynimi yedi bi ara bana eşimi aryım diye elime verdi teli bi baktım süleyman hatce diye kayıtlı. Kızdım ama bişey demedim.. Kendisi bende xxxAnne diye kayıtlı. Yine başladılar eşimle ikisi annem de annenim de bilmem ne de. Dedim sen daha beni kızın olarak görüp kaydettiğin adımı değiştirmemişsin hala benden evlatlık bekliyorsun. Ondan sonra hatce kızımm diye kaydedilmiş ;) dedim aha şimdi gözüme girdin ;) bazı şeyler karşılıklı güzel takınca takıyor insan işte :)

Back
X