• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan soruyorum

Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi ki 😏 iyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
kızlar öğrendikki megersem kadın oğluna tlfn numarasını gelinim diye kaydet demiş.. oğlu da gelin diye yazmış :D ya da oğlu bizim kıza öyle söyledi ortamı yumusatmak için :D tabi bu düşüncemi arkadasıma söylemedim :D

ya koca kadınsın ne saçma seyler bnlar .. sinirlndm kustum hoop isim değiştir çocuk gibi :KK70: pochinki iyiymiş :KK70:
Ya çok temiz kalpli biridir herkesin üstüne gittiği tipler vardır ya o da acısını böyle çıkarıyor alıngan aşırı

Back
X