Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biran önce paylaşmak istiyorum
mucize gerçek oldu kızlar
inanılır gibi değil
HAMıLEYıMMMMMMM bilmiyorumkismile

bunu buraya hiç bi zaman yazamıcamı düşünüyodum şuan okadar karışıkki duygularım hiç bişe hissetmiyorum arada aklıma geliyo hayret vay anasını diyorum
bu saat oldu uyku yok hastane hastane dolaştık bugün

eşim anneme gelir gelmez geldimi dedi yok dedim ve gidip test aldı baya koyu çıkmasına rağmen inanamadık ve en son kadın doğum hastanesinde yaptırabildik sonuç 201. sırasında gebelik olmayan yazıyodu aman allahım nasıl kötü oldum doktora gösterdik daha çok yeni gebelik 3 haftalık dedi içeri giremedim zaten bayılacaktım o esnada çok yeni gebelik 3haftalık

RABBıM BU DUYGUYU HERKESE NASıP ETSıN RABBıM KıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

hepinizi seviyorum
uykum yok yaa
kayınvalide deyim şuan bide off
yarın olsada gitsem anneme daha geleli 2saat oldu pofff

biran önce paylaşmak istiyorum
mucize gerçek oldu kızlar
inanılır gibi değil
HAMİLEYİMMMMMMM bilmiyorumkismile

çok mutluyum çok buay içime doğanların hepisi hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmm

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM YA ALLAHHIM ÇOK GÜZEL ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN SÜPER Bİ HABER ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM buna hala çekilir işte:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt

günnaayyyydddınnnn canlarımmmm çok güzel bi sabahtı
sanırım gördüğüm rüyaların etkisinden gözlerimi korka korka açtım acaba rüyamı diye

ay sevinçten günaydın bile demeden direk giriş yaptım ama bilmiyorumkismile günaydın herkese

hato ve haksever de hamile yaa ayyyy ne güzell
RABBıM EN KISA ZAMANDA HERKESE NASıP ETSıN BU DUYGUYU SAĞOLUN CANLARIM SıZLERı ÇOK SEVıYORUM BURAYI ÇOK SEVıYORUM

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

SıBEL
HAKSEVER
HATıCE

ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hato ve haksever de hamile yaa ayyyy ne güzell
RABBİM EN KISA ZAMANDA HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU SAĞOLUN CANLARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BURAYI ÇOK SEVİYORUM

BEN SANA DEMİŞTİM DEMİ BU GECE RÜYAMDADA GÖRDÜM SENİ ZATENNNNNNNNNNNNNNNN ŞenizŞenizŞeniz

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:sositosositosositososito

evt demiştin dimi ablamda biliyodum tahmin ettim ama seni üzmemek için sölemedim hiç diyo dünden beri meğer bisürü belirtim olmuş

GÜnaydın mutlucum nasılsın
İYİYİM HEMDE ÇOK İYİ SEN NASILSIN
evt demiştin dimi ablamda biliyodum tahmin ettim ama seni üzmemek için sölemedim hiç diyo dünden beri meğer bisürü belirtim olmuş

ÇOK TEBRİKLER GÜLÜM YA HLA ŞOKTAYIM LİSTEYE BAK HAMİŞLERDESİN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: RABBıM ıSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÖZELLıKLE AYŞEME EN KISA ZAMANDA NASıP ETSıN ONUN O GÜZEL YÜZÜNÜDE GÜLDÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…