hayırlı akşamlar olsun huzeyfe vildan nasılsınız kızlar
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat bayanssulusmile
çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun inşallah
4 gündür hastaneye gidip geliyom canım şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı
ikinci bir yükleme daha yapıldı sonucunu yarın alcam hayırlısıyla
nerdesiniz yahuuu
kızlar meraba..ben geçen hafta falan doğuracağımı sandım..hatta burada yazdım..helallik istedim..gerçi sadece bir kişi cevap yazdı ama olsun..her neyse..benim bebişler havanın soğuk olduğunu, buralarda pek eğlenceli bişey olmadığını anladılar heralde ki gelmemekte diretiyolar..maşallah büyümeye de devam ediyolar ve benim çilem, ağrılarım da artıyor haliyle..napalım herşey kuzular için..sıktım dişimi dayanıyorum..
canım az kalmış meleklerine kavuşmana biraz daha dayan annesi daha 36,haftadasın akciğerlerinin işlevleri tamamlansın
sizde ne var ne yok?herkes iyi mi?herşey yolunda mı?
canım öyle olur senin iki gün bazıları 2 hafta önden bile gidiyoben bugün çizelgemdede görüldüğü gibi 20+2 idim ama doktor ultrason kağıdına 20hafta 4 günlük yazdı 2 gün dha hızlı büyümüş nasıl olmuşsaaaaa kafamçokkarıştı
içini rahat tut işallah bişey çıkmaz ben direk 100 lük yaptım çok şükür temiz çıktıçok şükür canım iyi diyelim iyi olsun inşallah
4 gündür hastaneye gidip geliyom canım şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı
ikinci bir yükleme daha yapıldı sonucunu yarın alcam hayırlısıyla
günaydın günaydın nasılsınız kızlar...kahvaltı hazırlıyordum bugün erkenden gireyim bir merhaba diyeyim dedim.herkes iyidir umarım.
mutluyum canım görüşemedik nasıl şeker yüklemesi sonucun?
şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere,daha sonra yine girerim.
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?