Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vildan evlilik gününü ayını yılını söyle bana bakım belki yapabilirim

iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat bayanssulusmile

çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun inşallah
4 gündür hastaneye gidip geliyom canım şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı
ikinci bir yükleme daha yapıldı sonucunu yarın alcam hayırlısıyla

inşallah bu seferki normal çıkar canım bu şeker yüklemesi 25 haftalardamı yapılıyo sonucu alınca heberdar et bizi unutma emi olumunekankayizsmile

günaydın günaydın nasılsınız kızlar...kahvaltı hazırlıyordum bugün erkenden gireyim bir merhaba diyeyim dedim.herkes iyidir umarım.
mutluyum canım görüşemedik nasıl şeker yüklemesi sonucun?
şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere,daha sonra yine girerim.

nerdesiniz yahuuu

johnnybravo canım tebrik ederimhihoyyythihoyyythihoyyytsağlıklı,rahat,huzurlu bir hamileleik geçirmeni dilerim:Saruboceq: en yakın zamanda darısı diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq::Saruboceq:nezaman öğrendin birkaç gündür girmiyordum.

ben bugün çizelgemdede görüldüğü gibi 20+2 idim ama doktor ultrason kağıdına 20hafta 4 günlük yazdı 2 gün dha hızlı büyümüş nasıl olmuşsaaaaa kafamçokkarıştı
canım öyle olur senin iki gün bazıları 2 hafta önden bile gidiyo
içini rahat tut işallah bişey çıkmaz ben direk 100 lük yaptım çok şükür temiz çıktı

canım saol şeker yüklemem temiz çıktı sen nasılsın minik nasıl olumunekankayizsmile

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

artık eskisi gibi gelmeyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…