Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına inşallahh :Saruboceq::Saruboceq: 4gün oldu öğreneli daha çok yani

sıbel malatyaya harıka kar yaĞıyo bız buara eŞımle annemlere gıtmeyı planlıyoruz kÖye

ne güzel burda kar falan kalmadı geçen hafta çok yağdı ablamlar burdayken şimdi öle otlarda az bişe kalmış ama felaket bi soğuk var donuyorum ben uzun kollu pijamam var yelek var çorap terlik genede üşüyorum

sezen mide bulantısı ne zaman başlıyo bende şimdilik yok şimdiye kadar olmadıysa daha olmaz dimi inşallah
ay bide ne zaman göbüş belli olmaya başlıcak

DİKKAT ET ÜŞÜRSENDE GAZ OLUYO laelaelaelaelae

ayy allahıma binşükür şuan gaz yok beni rahatlatıcak kadar gidebildim tuvalate (ay ne ayıp utandım :kedi: )

offf midem bi tuhaf oldu acıktım ama canım hiç bişe yemek istemiyo süt içtim sabah

sütü akşama doğru iç genelde yatmadan önce iç miden bulanmasın birde folik asiti mutlaka al ben 5. Aya kadr kullandım bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…