vİldan bebeĞİnİn resmİ varmı varsa koysana
ALABİLİRSİN BİŞEY OLMAZaaaaaaaaaaaaaa folik asidi unuttum sadece süt içtim alabilirmiyim bişe olurmu folik asidi bişe yemem şartmı
90 tane var içinde pempe kaplı doktor günde 3 tane demiş pofff kocaman bişe boğazım kadar
benim bebek yok canım 8 aylıkken karnımda öldü
doktora sorucam gittiğimde bitki çayı içebilirmiyim die rezene iyi geliyo diyolar
ne bileyim folik asid tablet şeklinde değil kapaklı kutu içinde almış içinde 90 tane var içinde öle değilmiki bilmem folik asid yazıyo üüstünde pembe endikasyonlarıda bebek gelişimi falan yazıyo işte doktor vermiş kocama
pardon canım bi arkadaş vardı2,düşünüyorum diyodu onunla karıştırdım galiba çok özür dilerim
aç karnına içebilirim dimi sezen hiç yiyesim yok çünkü
cevap ver ona göre içicem yada içemicem
doktora gitmeyi bukadr niye erteledin sen ben senin yerinde olsam hemen giderim ben adetime 2 gün kal öğrendim hamiş olduğumu hemn gittim ve doktor folik asit verdi birde kan değerlerime baktı
öemli değil canım takdiri ilahi.allah kimseye vermesinsağlıklı bi şekilde doğurmanızı nasip eder inşallah.
ya kan tahilili için doktora gittik
ya istesem şimdide götürürde keseyi görelim die geçiktiriyorum şimdi gitsem görünürmü görünmesse yok derse çok üzülürüm çünkü ne bileyim kese görünmesede hamilelik belli oluyo dimi aman bişe bilmiyom ben beeeeeeeeee anlat daaaa
amin canım amin işallah meleğin en kısa zamanda tekrar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?