Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünkü şişkik şuan yok pelvis kemiklerim gerigelmiş göbüşüm benim normalde içe göçük hep çıkar heralde
cuma yada ptesi gidicem doktora
doktor ptesi gelin demiş ptesi tam 11gün geçmiş oluyo

aaaaaaaaaaaaaa folik asidi unuttum sadece süt içtim alabilirmiyim bişe olurmu folik asidi bişe yemem şartmı

90 tane var içinde pempe kaplı doktor günde 3 tane demiş pofff kocaman bişe boğazım kadar

ne bileyim folik asid tablet şeklinde değil kapaklı kutu içinde almış içinde 90 tane var içinde öle değilmiki bilmem folik asid yazıyo üüstünde pembe endikasyonlarıda bebek gelişimi falan yazıyo işte doktor vermiş kocama

doktora sorucam gittiğimde bitki çayı içebilirmiyim die rezene iyi geliyo diyolar

doktora gitmeyi bukadr niye erteledin sen ben senin yerinde olsam hemen giderim ben adetime 2 gün kal öğrendim hamiş olduğumu hemn gittim ve doktor folik asit verdi birde kan değerlerime baktı

aç karnına içebilirim dimi sezen hiç yiyesim yok çünkü
cevap ver ona göre içicem yada içemicem

doktora gitmeyi bukadr niye erteledin sen ben senin yerinde olsam hemen giderim ben adetime 2 gün kal öğrendim hamiş olduğumu hemn gittim ve doktor folik asit verdi birde kan değerlerime baktı

ya kan tahilili için doktora gittik
ya istesem şimdide götürürde keseyi görelim die geçiktiriyorum şimdi gitsem görünürmü görünmesse yok derse çok üzülürüm çünkü ne bileyim kese görünmesede hamilelik belli oluyo dimi aman bişe bilmiyom ben beeeeeeeeee anlat daaaa

bak senin adet gününde 200.lü çıkmış benim 194 keseyi görmeyebilirsin ama zaten ilaç vermiş ben sandım gitmemişsin folik asit aldıysan problem yok canım önemli olan o şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…