slm kızlar sabahtan beri topiğe giremedim yaaa.beyalcim dr. gitmişsin ne haberler getirdin bize nohutundan.(çocuğa nohut diye diye adı nohut kaldı ne nohutu koca adam oldu artık annesi o)
selam kızlarr
hg süpriz_mucize nasılsın?bebişin nasıl?
rufeydecim hg...geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer ve bebişin süpriz yapar.
slm kızlar sabahtan beri topiğe giremedim yaaa.beyalcim dr. gitmişsin ne haberler getirdin bize nohutundan.(çocuğa nohut diye diye adı nohut kaldı ne nohutu koca adam oldu artık annesi o)
ay canım saol çok şükür işte beryalin gazıyla hazırlıklara başladık dün çok şükür...Denk gelemiyoruz hiç seninle bişey kalmamış seninde tarihin bellimi canım?:CüvCüv:
hb canm sende hg
biraz üzüldüm tabi ama inşallah ilaçlar bi işe yarar hayırlısı olur inşallahhhhhhhh
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım inşallah. bak beryale maaşallah şimdi hamile. hayırlısıyla sende olacaksın Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
canım benim
doktora gittik bugün
allaha çok şükür herşey normalmiş.
bebeğin gelişimide 2 hafta öndeymiş
belki bayramdan sonra alırım dedi doktorum .
tırsmaya başladım yaa
3 hafta sonra yani :kedi:
hb canm sende hg
biraz üzüldüm tabi ama inşallah ilaçlar bi işe yarar hayırlısı olur inşallahhhhhhhh
aminnnnnnnnn canım bu kez umutluyum en azından sorunun ne oldugunu biliyorum tedaviyi güzel bi şek,lde uygularız da melegim gelir inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim
doktora gittik bugün
allaha çok şükür herşey normalmiş.
bebeğin gelişimide 2 hafta öndeymiş
belki bayramdan sonra alırım dedi doktorum .
tırsmaya başladım yaa
3 hafta sonra yani :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?