iyiyiz sağol teyzesi
sen nasılsın .
batmalar hamilelik belirtisi olabilir ama kein değil tabi.
bekleyeceğiz canım .adetin den 3 gün geçince test yap o zaman belli olur.
sen sakin ol ve bekle inşallah hamilesindir canım
canım adet ol yada bekle adet zamanın gelsin test yap öle çekil filmini.
evet para alınıyo canım rahim filmi çekilirken
amin canım inşallah.
normal doğum en iyisi ama ben daha önce ameliyat olduğum için mecburi sezeryan olucam .
bakıcam canım biradan kahvaltı yapıyorum cokacimcoook
günaydın canım .
nasılsın
hoşgeldin şeker nasılsın opuyorumnanaktan
amin amin canım çok sağol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım:1hug: dualarım herzaman sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese merhaba adet oluyorum sonunda cook şükür ama çok az devamıda prk gelmiyo ben orucumu bozsammı??
osmaniya hg canım.
kızlar ben çıkıyorum. Allaha emanet olun görüşmek üzere...
herkese günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmenizi dilerim
ESKİLERDEN BİLEN BİLİR YADEL VARDI HANİ ARKADAŞIMIZ
KENDİ KENDİNE HAMİLE KALMIŞ VE DAHA HAMİLE KALDIĞININ FARKINA VARAMADAN DÜŞMÜŞ
bu 3. düşen bebeği
allahım sabır versin ağlamaktan harap olmuş ve inşallah birdaha yaşatmasın ona bu acıyı
yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff
yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff
kızlar naber ben çok fenayım nabcam ya midem için doktora gitmiştim kanda gebelik testi vermişti geçen çarşamba yaptırmıştım o zaman iğne vurulalı 8gün olmuştu bugün sonucu aldım 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin kendi doktoruna git dedi bugün iğne olalı 13. gün ve adetime 5gün var doktora gittim da erken günün geçince gel dedi uyuz gıcık oldum ben nası beklerim hamile miyimdir kızlar nolur bişi deyin ben daha önce hep 0.05 falan çıkıodu bu yüksek deilmi nolur bişi deyin :sinifsinif: mafoldumben :bbo: senağlama senağlama senağlama
Canım dur telaş yapma ne zonası ay dur Allah korusun neler getiriyorsun aklına öyle... Ne kadar var regline?Ayaklarını üşütmedin değilmi?
kızlar naber ben çok fenayım nabcam ya midem için doktora gitmiştim kanda gebelik testi vermişti geçen çarşamba yaptırmıştım o zaman iğne vurulalı 8gün olmuştu bugün sonucu aldım 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin kendi doktoruna git dedi bugün iğne olalı 13. gün ve adetime 5gün var doktora gittim da erken günün geçince gel dedi uyuz gıcık oldum ben nası beklerim hamile miyimdir kızlar nolur bişi deyin ben daha önce hep 0.05 falan çıkıodu bu yüksek deilmi nolur bişi deyin :sinifsinif: mafoldumben :bbo: senağlama senağlama senağlama
CANIM benim sevsin dileğin seni üzülme bitanem ya girme strese herşeyin hayırlısı canım ya bende çok istiyorum ama ne yapalım rabbim ne zaman uygun görürse o zaman vericek benimde kasığımda batmalar var dün belimin ağrısında mahfoldum adetim erken olucak sanırsam geçen ayki gibi bnenim hiç umudum yok işallah sende vardır canım işile hem üzülme bakim o kadrlmaz: lmaz:az kalmış adet,nede rabbim hayırlısını versin belkide bu ay vardır ne biliyorsun her ay bi umut işte üzülme sen rabbim büyükk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım fazla kafaya takma aynı belirtiler bendede var ama tam 7 günüm var beklicem ama işallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?