canım benm üzülme ağlama ya vallahi kız bak akşma bile aklıma geldin dua ettim senin için üzülme sen allahım vericek sana tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben geldim ama gidicem şimdi nasılsınız
diğer topiğe noldu yada şüle diyeyim sayfalar neden azaldı
ben geldim ölüyorum sancıdannnnnnnnnnnnnnnnnn ne haber
ya kafam karışık
1 hala hastalanmadım
2 test yaptım negatif 2 gün önce
3 kociş kan testi ytaptırmama izin vermiyo
4 kasığımda batma var sol kasığımdan başlıyo kasığıma yayılıyo
5 ara ara mide bulantılarım varrrr :sinifsinif::Saruboceq:
canım son adet tarihin ne?
adetini 5 gün geçtimi.
eğer geçmediyse adet zamanını 5 gün geçince test yap idrar testi o zaman kesin çıkar.
ya kafam karışık
1 hala hastalanmadım
2 test yaptım negatif 2 gün önce
3 kociş kan testi ytaptırmama izin vermiyo
4 kasığımda batma var sol kasığımdan başlıyo kasığıma yayılıyo
5 ara ara mide bulantılarım varrrr :sinifsinif::Saruboceq:
cnm benım zaten beklemdıgım bir anda oldu ama aklımda kalanlar sunlar olmsutu agzımda değişik bir tat oldu.onun dısında aynı adet olucakmısım gibi hisettım hamile kalmaya ihtimal vermıyordum sanıyordumkı o adet sancıları olunca keısın hamile değilim demekdıtr sanıyordum.zaten eve yenı gelmiştim adete 10 gun vardı:)) baktım adete 2 gun kala belirtiler başladı gittim gened etest yaptım alışkanlık oldu:)) tabıkı tek çizgi cıktı çöpe attım.burda okumsutum çöpten cıkardım bir baktım silik 2,ci çizgi var yıne aratsrdım bende baska belirti yok kızlarda ınanma sonra cıkan yanıltıcı olur dedıler.neyse ama içim ısındı dedım neden daha evvel yaptıklarımda 10 gunde kalsa 2,çizği cıkmsıyor bu kuşkuyla hasonunu gecırdım pazar akşamı adetım 2 gun gecmişti esıme bile sölemedım bu arada gittim test aldım yaptım şakkk 2,çizği işte böle oldu dra gittik ama ben dıyorum bir yanlışlık vardır şok oldum...
yanı kısaca bende öle mıde bulanması bas dönmesı gibi bir belirti olmadı belkı ben yenı hamiştim ondandır öğrendıgımde kan degerım 159 cıkmıştı düşün
bence sen hamilesın
o testı adet ne kadar gecınce yaptın?
suan kaç gun gectı?
normalde adet gecıkmen olurmu
bu 3 nü istiyorum
bugün 5 gün oldu canım ya
ama sol kasığımdan karnama doğru adet olucakmışım gibi sancım var bide sanki paketlerce sigara içmişim gibi bi tat var ağzımda ki ben sigarayı bırakalı ay oldu :uhm: :uhm:
beryal teyzesı bebiş iyi. istda gittim gecen hafta.ayrıntılıya girdım profa gittim burda gidemıyorum dıye iiyi bir yer olsun dedım oda ıyı dedı şükür artık 5,5 aylık olduk..hamile kıyafetı aldım.bebişime bişeyler aldım lınk versem bakarmısın ekledım diğer topiğeeeee.
suan tatanoz oldum gecen gun 3 gun acıdı 28 eylulde 2,doz var.2hafta sonra seker yuklemem var ayy ıns cıkmaz bişey kılo aldım korkuyorum..baskada bişeyım kalmıyor cnm zaten bunlar yapılınca doğuma 3ay kalıyor kız nasıl doğurucam ben :gitme:
iidir osmanıyecım suan bir yaramazlık yok.sen nasılsın cnm görüşmeyelı
ne oldu şeker :uhm::uhm:ay kızlar bu dertlerimiz nezaman bitecek ya
bugün 5 gün oldu canım ya
ama sol kasığımdan karnama doğru adet olucakmışım gibi sancım var bide sanki paketlerce sigara içmişim gibi bi tat var ağzımda ki ben sigarayı bırakalı ay oldu :uhm: :uhm:
ben geldim ölüyorum sancıdannnnnnnnnnnnnnnnnn ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?