- 16 Kasım 2008
- 13.765
- 13.418
- 823
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Ay Allah razı olsunSana bakıyoruz hamileliğin hakkını veremiyorsun, eksiklerini biz tamamlıyoruz
Ay ben ikisini de sevmem nevosAma çok seviyorum mercimek köftesini birde fellah köftesiniAkşama lahana sarması yaptım onunla avunayım
Ellerine sağlıkAy Allah razı olsun
Ay ben ikisini de sevmem nevosbende ayiptir söylemesi dun lahmacun yapmıştım,aslinda karnibahar yapicaktim bi kac lahmacun kaldi onu yicem kötü olmasin
Dombik adra'dan tam not aldıÖfff sıkacan bol limonu hatur hutur yiyecen.Turşular da çok güzel.Hele bir de acıysa bayılırım. Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Nevoş sen de beni jüri yaptın.Dombik adra'dan tam not aldı
Yok güzel eleştiriyorsunNevoş sen de beni jüri yaptın.
Ama öyle olmak lazım.Yok güzel eleştiriyorsun
ama ben yapacaktım bunu
Sağol dostumOoo dombikk sürpriz mi yaptinnellerine sağlık tatlimm yarışmada başarılar
teşekkür ederimben soganda koyuyorum
ellerıne saglık
Eyvallah pinkimVay anam vay
Salyalarım klavyeye aktı
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar
sağol nevrestemGörünüyor Dombiğim
Ellerine sağlık Dombiğim en sevdiğim köftelerden biriYarışmada başarılar dilerim
Keki hatırladım birdenBu dombik var ya çok mütevazi :))
Neler neler yapıyor daha ben beceremiyorum diyo. Becermemiş hali buysa becerdiğini düşünemiyorumBen daha hiç yapmadım mercimek köftesini
Çok iyi yapmışsın CanımSağol dostumtvde gördüm canım çekti yapayım dedim bende
teşekkür ederimhem kuru soğan hemde yeşil soğan var içinde. Kuru soğanı salçayla kavurup ekledim yeşil soğanıda yeşillik ekleme kısmında
Eyvallah pinkim
sağol nevrestemvalla hiç yoktan katılıyorum hep bir ara da birinci olsam ne olur sanki denk gelsede
Keki hatırladım birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?