Köfteler Mercimek köftesi -Diyar baharat sponsorluğunda

Öfff sıkacan bol limonu hatur hutur yiyecen.Turşular da çok güzel.Hele bir de acıysa bayılırım.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Sağol yağuşuklu turşular çılgınlar gibi acı yiyeni bayıltıyo cidden

Dombik ellerine sağlık canım başarılar diliyorum çok güzel görünüyor
teşekkür ederim piraye

Ayyy mahvoldummm diyet gidecek bu kofteler yuzundenn basarilar canim cok lezzetli gorunuo off bide tursu var yaninda bittim
diyet aahhhh diyet.. ama üç taneden bişey olmaz inşallah yaaaa sporla yakarız teşekkür ederim

dombik! bu ney! ağzımın suyu aktı resmen. ellerine sağlık
Sağol sare valla bol limonlu ohhh misss

ay işte buna hayır diyemem bayılırım mercimek köftesine ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim bende çok severim

ama ben yapacaktım bunu
gerçektenmi

Offf nefis gorunuyor.
Nasil cekti canim ^-^
teşekkür ederim

En bi sevdigimmm
agzimin suyu akti yanikine hasta olmasam kalkip yapasim geldi yarismada basarilar
postalayayım hemen yanında sıcak bi çorba hastalığınıza da şifa olsun
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim
Eline sağlık dombik .
Pek severim doğrusu :))
teşekkür ederim aeben

Ağlıcam açım ve bu tarifi ooffff off zalım hayatzalımm dünya

İnan mercimek kofteni cook beyendim ama daha çok turşuya yav oldum :))ya çok cnm cekti iyimi ben kurdum ama daha olmadı tursum :)bu arada salatalıklar kornişon değil galıba değilmi ??yanı normal salatalık gıbı duruyor

Ağlıcam açım ve bu tarifi ooffff off zalım hayatzalımm dünya
:-D

ellerine saglik dombikcim ,
nefis gorunuyor
basarilar
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim evet normal salatalık onlar. Dolapta kenarda köşede kalmışlardi solmuşlardi bende biberlerinde acısını çeksin diye koymuştum.

Teşekkür ederim abla

Ben yine aynı ben keleşe karşı kılıcımla

Ellerinize sağlık :) olsa da yesek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…