Baştan hepsinin onayını aldım. Ücretlerde ödedim. Şimdi xaten artık iptal ettim karışmıyorum. Ama kimse parasından bahsetmiyor sürekli devam ettir devam ettir diyor ona çok sinir oliyorumNeden bu kadar israrla ugrasiyorsunuz? Elli kere yazi as yazi topla vazgec bilmem ne... yaptirmaya niyetleri varsa kendileri yapsin siz verin parasini. Bu kadar ugrasmayin kimsenin pesinde de kosmayin alt tarafi bir merdiven. Silinmesin mok gotursun nedir yani uzerinize mi zimmetli apartman?
Siz yapin buyrun diyeceksiniz hepsi bu. Yani su durum uzerinde bu kadar dusundugunuze gore cidden hic baska isiniz probleminiz yok diye dusunuyorum kusura bakmayin. Merdiven nedir yani bakin hayatiniza isinize gucunuzeBaştan hepsinin onayını aldım. Ücretlerde ödedim. Şimdi xaten artık iptal ettim karışmıyorum. Ama kimse parasından bahsetmiyor sürekli devam ettir devam ettir diyor ona çok sinir oliyorum
Yok benim demek istediğim paramı isteyimmiBen birşey diyeyim mi şu yaşa geldim olur olmaz her yerde sorumluluk almaya çalışan insanların mutlu olduğunu görmedim. Başını ağrıtırsın ancak. Eğitilmez bunlar eğitilmez
Ole dedim zaten.ama sanki para vermişler gibi çok memnunuz devam ettirin diyorlarSiz yapin buyrun diyeceksiniz hepsi bu. Yani su durum uzerinde bu kadar dusundugunuze gore cidden hic baska isiniz probleminiz yok diye dusunuyorum kusura bakmayin. Merdiven nedir yani bakin hayatiniza isinize gucunuze
Birinin üzerine geliyor.o bildirince ona veriyoruzToplantı yapıp yönetici seçmekten başka çare yok. Apartmanın ortak giderleri olur ve bunun için de aidat toplanır makbuz karşılığı. Temizlikçi parası diye oara toplanmaz. Ben olsam ben de vermem.
O değil de elektriği falan nasıl ödeniyor binanın?
Yönetici fln yok apartmanda çok pis olduğu için öyle anlaştık. Ama kimse uymadıYönetici misiniz?
Yönetici fln yok apartmanda çok pis olduğu için öyle anlaştık. Ama kimse uymadı
Ya işsiz misiniz ?Arkadaşlar birkaçını öncede konu açmıştım. 6 dairelik bir apartmanda apartman temizliği yaptırıyoruz. Ama bir iki kişi dışında katılan olmuyor.bir kişi daha hiç vermedi diye.sonra bende defalarca kapıya yazı yazdım. Ücretler için. Kimse oralı olmadı. Bende en sonunda iptal oldu diye bir yazı yazdım. Şimdi bu insanlarla karşılaşıyoruz. Hiç vermeyen kişi dediki abla merdivenleri iptal etmişsin niye dedı. Biz memnunuz devam etsin dedi.siz memnunşunuz ama malesef heray benim üzerine kalıyor oyuzden bırakırdım dedim.hiç oralı olmadı. Diğeriyle karşılaştık oda bi sürü laf kalabaligi yapıyor. Bıraktırma bilemem ne.bundan sonra bir gün önceden peşin topla.gerekirse iban nosu at bankaya yatıralım.adam kapıya kadar geliyor kapıyı acmiyolat. Bankaya yatiracaklar.aslında ben ödedim ama bugün tepem attı merdivenci nin ücretini bu ay vermedik toplarsan adam gelip alacak kimsenin hakkına girmeyelim diye bir yazı yazdım. Sırf yaptıkları muamele için sizce iyi yaptimmi alayim mi yazıyı. Eşim boşver yazıp durma diyor.burnunu sokma bundan sonra bu işlere diyor.çok pis sinir oldum.amacım para değil yaptıkları muamele
Karışmayın efendim, oturun oturduğunuz yerde? Eşinize şimdi hak verdim, bu kadar uğraşır didinirseniz tepenize binerler tabi. Bir de yüzsüzlüğe vurmuşlar, tabi biliyorlar en sonunda dayanamayıp işe atılacağınızı.Arkadaşlar birkaçını öncede konu açmıştım. 6 dairelik bir apartmanda apartman temizliği yaptırıyoruz. Ama bir iki kişi dışında katılan olmuyor.bir kişi daha hiç vermedi diye.sonra bende defalarca kapıya yazı yazdım. Ücretler için. Kimse oralı olmadı. Bende en sonunda iptal oldu diye bir yazı yazdım. Şimdi bu insanlarla karşılaşıyoruz. Hiç vermeyen kişi dediki abla merdivenleri iptal etmişsin niye dedı. Biz memnunuz devam etsin dedi.siz memnunşunuz ama malesef heray benim üzerine kalıyor oyuzden bırakırdım dedim.hiç oralı olmadı. Diğeriyle karşılaştık oda bi sürü laf kalabaligi yapıyor. Bıraktırma bilemem ne.bundan sonra bir gün önceden peşin topla.gerekirse iban nosu at bankaya yatıralım.adam kapıya kadar geliyor kapıyı acmiyolat. Bankaya yatiracaklar.aslında ben ödedim ama bugün tepem attı merdivenci nin ücretini bu ay vermedik toplarsan adam gelip alacak kimsenin hakkına girmeyelim diye bir yazı yazdım. Sırf yaptıkları muamele için sizce iyi yaptimmi alayim mi yazıyı. Eşim boşver yazıp durma diyor.burnunu sokma bundan sonra bu işlere diyor.çok pis sinir oldum.amacım para değil yaptıkları muamele
Amacım para değil diyorsun ama enayimisin amacın parada olsun yani. Gelir elde etmiyorsun sonuçta cebinden gidiyor. Neden başkasının parasını ödeyesin. Git kapılarına postit yapıştır zili çaldım açan olmadı borcunuz şu diye. Bizde girişe ödeyenler ödemeyenler diye liste asılırdı. Mahcubiyet olmazsa biraz zor toplarsın.Arkadaşlar birkaçını öncede konu açmıştım. 6 dairelik bir apartmanda apartman temizliği yaptırıyoruz. Ama bir iki kişi dışında katılan olmuyor.bir kişi daha hiç vermedi diye.sonra bende defalarca kapıya yazı yazdım. Ücretler için. Kimse oralı olmadı. Bende en sonunda iptal oldu diye bir yazı yazdım. Şimdi bu insanlarla karşılaşıyoruz. Hiç vermeyen kişi dediki abla merdivenleri iptal etmişsin niye dedı. Biz memnunuz devam etsin dedi.siz memnunşunuz ama malesef heray benim üzerine kalıyor oyuzden bırakırdım dedim.hiç oralı olmadı. Diğeriyle karşılaştık oda bi sürü laf kalabaligi yapıyor. Bıraktırma bilemem ne.bundan sonra bir gün önceden peşin topla.gerekirse iban nosu at bankaya yatıralım.adam kapıya kadar geliyor kapıyı acmiyolat. Bankaya yatiracaklar.aslında ben ödedim ama bugün tepem attı merdivenci nin ücretini bu ay vermedik toplarsan adam gelip alacak kimsenin hakkına girmeyelim diye bir yazı yazdım. Sırf yaptıkları muamele için sizce iyi yaptimmi alayim mi yazıyı. Eşim boşver yazıp durma diyor.burnunu sokma bundan sonra bu işlere diyor.çok pis sinir oldum.amacım para değil yaptıkları muamele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?