- 13 Haziran 2021
- 41
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi Hortkuluk1
-
Niye yuvarlanıcaksın anlamadım?Arkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Riskleri biliyorum öğüt vermenize gerek yokk lütfen sadece soruma cevap verin cevabı benim için çok önemli
Dikkat çekmek için değil merak etme öyle bir amaxım yok soruna cevap verin yeterkimin/kimlerin dikkatini çekmek için bu eylemi planlıyorsunuz ?
*kimse size şu olur diyemez, ölebilirsiniz de. her şey olabilir.
Dikkat çekmek için değil merak etme öyle bir amaxım yok soruna cevap verin yeter
Arkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Riskleri biliyorum öğüt vermenize gerek yokk lütfen sadece soruma cevap verin cevabı benim için çok önemli
,ben şokHiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.
(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor)
Hayır anlamıyorsun ailem çok çalıştıpımk düşünüyor bir hata yaptım ders çalışmayı bıraktım ayt ile ilgili sıfır bilgi çok pişmanım ne yapıcağımı bilmiyorum bunu duyarlarsa beni öldürmekten beter ederler daha iyi bir planın var mı yaaa barajı bile geçemem ruhum sıkışıyor daha düne kadar çok başarılı bir öğrenciydim ama sıkıldım bıraktım köpekler gibi pişmanjmHiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.
(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor)
Daha çok küçüksün. Önce sakin ol yapmak istediğin şeyin karşılığı daha ağır olabilir. Ölüm olmaz belki ama sakat bile kalabilirsin. Sen yine de gir sınava. Kaydırma yapmışım dersinHayır anlamıyorsun ailem çok çalıştıpımk düşünüyor bir hata yaptım ders çalışmayı bıraktım ayt ile ilgili sıfır bilgi çok pişmanım ne yapıcağımı bilmiyorum bunu duyarlarsa beni öldürmekten beter ederler daha iyi bir planın var mı yaaa barajı bile geçemem ruhum sıkışıyor daha düne kadar çok başarılı bir öğrenciydim ama sıkıldım bıraktım köpekler gibi pişmanjm
Sınava bir daha hazırlanarım benim için problem değil ama gelen kötü sonuçta aileme nasıl açıklama yapıcam dayanamıyorumHiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.
(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor
Offff kendimi çıkmaz sokaktaymış gibi hissediyorumDaha çok küçüksün. Önce sakin ol yapmak istediğin şeyin karşılığı daha ağır olabilir. Ölüm olmaz belki ama sakat bile kalabilirsin. Sen yine de gir sınava. Kaydırma yapmışım dersin
AnammmHiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.
Hiç bişey olmaz oğlum 13 basamak yuvarlandı burnu bile kanamadıArkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Neden yuvarlanıcan ama orası önemliArkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?