Bana daha evlenecek olgunluga erismemissin gibi geldine bilim ya evlenip hayatım duzene girsin istiyorum . ailemde baskı yapıyor bi yandan. bunaldım da artık. bugune kadar dogru duzgun sevgılımde olmadı . belki acele etmemim sebebi budur. bilinc altımda farkında olmadıgım bir ozlem yatıyor sevmek sevilmek konusunda.
çok tsk ederım arkadsım . yorumların ıcın . :)Beraber oldugun arkadasinla mutlu olucani düsünmüyorum.
Anlattigina göre cok soguk, ne istedigini bilmeyen biri.
Öbürüne gelincede, paraylada, parasizda mutlu olunmuyor.
Seviyorsa insan orta halli olunca olup gidiyor. Ama sevmiyorsan
Milyonerde olsa hersey batar hayat cekilmez olur.
Icinde birseyler olmus sanki ona karsi, senin yerinde olsam
Denerdim. Tabi kendine zaman verip iyiyce tanimaktan bahsediyorum.
Sen bizimle dalga mı geçiyorsun dostum.sacma sapan arastırmasana benım yazdıkalrımı sanane bundan :) sana hesap vermek zorundamıyım :) sanki kotu bırsey yapıyr gıbı. ılgelendırmıyorsa gec gıt kardesım. ben senın gecmısını arastırıyor muyum . yaptıgın cok ahlak dısı gercekten ... aman neyse :) sizi kendi terbiyenizle basbasa bırakıyorum :)
tamam şekerim bu neyin paniğisacma sapan arastırmasana benım yazdıkalrımı sanane bundan :) sana hesap vermek zorundamıyım :) sanki kotu bırsey yapıyr gıbı. ılgelendırmıyorsa gec gıt kardesım. ben senın gecmısını arastırıyor muyum . yaptıgın cok ahlak dısı gercekten ... aman neyse :) sizi kendi terbiyenizle basbasa bırakıyorum :)
Bilgi kirliliği yaratan sen misn biz miyiz? Bir açtığın konu diğerini tutmuyor. Ne yapalım, ay birinciyi seç, yok yok bence ikinciyi seç canım mı diyelim. Bariz dalga geçiyorsunuz.kımsenın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. burada sızlerle bırseyler paylasan ınsanların yargılamaya ne zaman basladınız. mahkememisiniz siz. sızden bir konda yardım ıstıyorum yardım etmek istemiyorsanız. okur gecersınız. amacınıza uygun kullanın su siteyi bilgi kirliliği yaratmayın
KATILIYORUMKaç yaşındasın kuzum sen 19 -20 mi?
Şimdi para için mutluluğumu mu satayım derken 2.silemi mutlusun?
Adamı daha tanıalı 1 ay olmuş hemen bu düşüncelere ne ara kapıldın?
Zaten 1. sevsen 2.yi aramazdın onu unut
bu sene içinde evlenmem lazım demişsin nedir bu acele?
okumak önemli değildir üni mezunu olup işsiz olanda çok. Merak ettim sen ne mezunusun ?
kız bi de terbiyesiz olan sen oldun iyi mitamam şekerim bu neyin paniğiyeni üye sayılırsın o yüzden söyliyim bdvde konu açılınca konuya yorum yapmadan konuyla ilgili daha önce okumadığımız bilmediğimiz derdi olmuş mu diye geçmiş konulara bakarız buradaki herkes bunu yapar ahlak dışı yaptığım birşey yok ki yalan yanlış bilgiler vermeyin madem siz de ben sana şunla bunla neden görüştün falan mı dedim sen ne yazdıysan bende onu yazdım burada bir ahlaksızlık yada terbiyesizlik yok atarlanmanıza da hiç hacet yok
Ahlaksuzzzztamam şekerim bu neyin paniğiyeni üye sayılırsın o yüzden söyliyim bdvde konu açılınca konuya yorum yapmadan konuyla ilgili daha önce okumadığımız bilmediğimiz derdi olmuş mu diye geçmiş konulara bakarız buradaki herkes bunu yapar ahlak dışı yaptığım birşey yok ki yalan yanlış bilgiler vermeyin madem siz de ben sana şunla bunla neden görüştün falan mı dedim sen ne yazdıysan bende onu yazdım burada bir ahlaksızlık yada terbiyesizlik yok atarlanmanıza da hiç hacet yok
ahlak dışı işler yapıyorum ben burda kazen yada mune görmese barikız bi de terbiyesiz olan sen oldun iyi mi
yavuz hırsız ev sahibini bastırır mıydı neydi öyle bir laf vardı o hesap oldu
Utanmadan bir de eski konularini okuyorsundüşene vurun böyle aferin
ahlaksız terbiyesizim ya ondanUtanmadan bir de eski konularini okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?