Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

hayalcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
209
26
28
35
Ben 9 aylık hamileyim hayirlisa kızım olucak gebeligimin en başından beri obsesyon peşimi bırakmadı. Nisanliyken isyerinden birinden etkilenmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi yok esiminde sonra bunun sacmalik oldugunu anladim neyse asil sorum su İlk bebege karar verdigimiz de besmele cekmedim esim çekti ilİSKİ esnasinda o adamın suratı aklıma geldi oan aklımdan silmeye calisim vesvese oldu ve eşimle ilişkimiz gerçekleşti ama aklıma geldi dediysem ole sevistigimi falan düşünmedim sadece suratı aklıma geliverdi gitdi istemsizce birde takıntı yaptigimdan vicdan azabindan ötürü . Neyse gebe kaldim şimdi korkuyorum çocuğum benzer yada suç işlemisim gibi geliyor eşime .Allah korusun nolur yardım edin eşime karsi hep vicdan azabi içindeyim

Bence benzer kesin başka yolu yok benzer bence yani ☺

Vallaha şaştım kaldım gerçekten bu soruyu soruyor musunuz ? Şaka değilseniz de korkmayın bebeğiniz ya size ya da babasına benzer. :)

Psikolojik takıntı sorununuz var galiba .
Ama mantıklı değil her insanın aklına her an brinin yüzü gelebilir bu eşinizi aldattığınızı o Kişiyi düşündüğünüzü vs göstermez .
Ayrıca kızınız neden ona benzesin insan ya annesine ya Babasına benzer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…