- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
evet çünkü viAyrıca önceki her konunuz da o adamla ilgili. Bu da ilginç!!!
Ne kadar dalga geçeyim diye yer arayan bir toplum olduk bu mübarek günde birde karşınızda piskolojimi bozuk bir insan olabilir ama size bu mantıksız geliyorsa en fazla cevap vermeyin görmezden gelin bu kadar alay etmek hoc bir insana yakışmıyor ben burda hatalı bir insanim ve kendime care arıyorum siz arkadaslarimla paylaşıyorum ki sizi suan benden daha sağlıklı mantıklı olarak gördüğüm için ama yanilmisim iyi akşamlar herkese
Ay çağır arkadaşlarını gelsin alay edin ne güzel demi@Mune sence benzermı bebekı
Psikolojiniz bozuksa çocuk yapmayın tedavi olun.Ne kadar dalga geçeyim diye yer arayan bir toplum olduk bu mübarek günde birde karşınızda piskolojimi bozuk bir insan olabilir ama size bu mantıksız geliyorsa en fazla cevap vermeyin görmezden gelin bu kadar alay etmek hoc bir insana yakışmıyor ben burda hatalı bir insanim ve kendime care arıyorum siz arkadaslarimla paylaşıyorum ki sizi suan benden daha sağlıklı mantıklı olarak gördüğüm için ama yanilmisim iyi akşamlar herkese
Ne kadar dalga geçeyim diye yer arayan bir toplum olduk bu mübarek günde birde karşınızda piskolojimi bozuk bir insan olabilir ama size bu mantıksız geliyorsa en fazla cevap vermeyin görmezden gelin bu kadar alay etmek hoc bir insana yakışmıyor ben burda hatalı bir insanim ve kendime care arıyorum siz arkadaslarimla paylaşıyorum ki sizi suan benden daha sağlıklı mantıklı olarak gördüğüm için ama yanilmisim iyi akşamlar herkese
evet çünkü vi
Ay çağır arkadaşlarını gelsin alay edin ne güzel demi
Tamam senin için olucamPsikolojiniz bozuksa çocuk yapmayın tedavi olun.
Tamam et işte her zaman bulamazsinArkadaşım senı postaladıgında gulucem alay etcem dogru
Benim için değil karnınızdaki masum için olun. Olmazsanız onun hayatını zehir edeceksiniz çünkü.Tamam senin için olucam
Sen çok yaşa güldürdün beniKarpuzu hayal etsen cocugun karpuzamı benzıcek
Peki size birsey sorucam belki bilirsiniz benim son adet tarihim 8 eylüldü ilişkiye 10 gün sonra girdik ilk yani 18 eylül yumurtlama gunu 14 üncü gün diyor yani 22 eylül sizcw sperm vajinada 4 gün yaşar mi yani o tarihtekimi tutmustur yoksa onun ardından 2 gün aralarda ilişkimiz oldu 2 sefer ?Genetik olarak bu mümkün değil hanımefendi .
Eşinizin spermiyle sizin yumurtanız birleşir . Ortaya eşinizin spermindeki kromozomların genetik haritasıyla sizin yumurtanızdaki kromozomların genetik haritasının baskınlık kıyaslaması sonucu fenotipi ortaya çıkacak bir embriyo yani bebeğinizin temelleri oluşur .
En basite indirgeyebildiğim hali budur . Sorunuzun yanıtı da budur emin olun . İslam mantık dinidir diye biliyorum hurafelere inanmayınız .
Sen çok yaşa güldürdün beni
Hayır asla o değil tamamen benim vicdanim dan ötürü esimi cok seviyorum ve ona büyük yanlış yapmışım gibi geliyorSen bu adamı hala aklından aramamışsın actigin tüm konularda bu adam var
Peki size birsey sorucam belki bilirsiniz benim son adet tarihim 8 eylüldü ilişkiye 10 gün sonra girdik ilk yani 18 eylül yumurtlama gunu 14 üncü gün diyor yani 22 eylül sizcw sperm vajinada 4 gün yaşar mi yani o tarihtekimi tutmustur yoksa onun ardından 2 gün aralarda ilişkimiz oldu 2 sefer ?
Tamam et işte her zaman bulamazsin
TesekurlerO kadar detaylı bilemem hangisi tutmuştur ama spermin ömrü 2 3 gün falan sanırım
Ahahahahahaa ölücem yaaa artık saçma sapan konulardanŞaka mısın?
Nedir sorun hiçbi şey anlamadım biz harala gürele dalmıştık besmele falan hak getire benim oğlan ondan mı çok hareketli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?