- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Beşiktaş belediye başkanının bana verdiği yetkiden aldım.
Hanımefendi acilen, çok acilen, hızlı hızlı, hemencecik bir psikolog bulun kendinize ve tedavi olun.
Çocuğun tam olarak hangi ilişkiden olduğunu nasıl anlıyorsunuz yav?
Hayır şaka yapmiyorum
Kusura bakma arkadaşım ama benimki piskoloni rahatsızlık da olabilir yada başka bisi ama herseyden önce sizden fikir bekleyen bir insanim bunu unutmayın bu şekilde asagilanmak için yazmıyorum neden fake olayım isim gücüm yok mu uğrasicam bole şeylerle benim takıntılar var ve bunu paylaşıyorum çünkü tekimYa o zaman şu profilinizi doğru doldurun bari.
28 yaşında yüksek lisans mezunu bi insan nasıl çocuğunun ilişki yaşarken hayal ettiği kişiye benzeyeceğini düşünebilir?
Kusura bakmayın beyin yaşı 3-4 falan mı?
Yani konunun elle tutulur hiç bi tarafı yok da.
Nişanlıyken başkasından hoşlanmalar sonra nişanlıyla evlenmeler evlenince hoşlanılan kişiyi hayal etmeler.
Nickin gibi aklın da bir karış havada belli ki.
Fake olduğundan adım kadar emin olduğum halde birsürü şey yazdım ya bana da pes
Pazar pazar canın sıkıldı da açtın bu konuyu heralde sevgili "hayalcan".
O nerden çıktı kız kardeşi yok galibaBebegin cinsiyeti kız ise benzeyebilir.O kişinin kız kardeşine de benzeyebilir.
O nerden çıktı kız kardeşi yok galiba
Nedir sorun hiçbi şey anlamadım biz harala gürele dalmıştık besmele falan hak getire benim oğlan ondan mı çok hareketli ki
Kusura bakma arkadaşım ama benimki piskoloni rahatsızlık da olabilir yada başka bisi ama herseyden önce sizden fikir bekleyen bir insanim bunu unutmayın bu şekilde asagilanmak için yazmıyorum neden fake olayım isim gücüm yok mu uğrasicam bole şeylerle benim takıntılar var ve bunu paylaşıyorum çünkü tekim
Genetik olarak soruyorum bu dinde bir yazı gördüm İslam'a ilgili bir yazidaGenetik bilimi ağlıyor şu an
Bilmem öyle diyorlar ☺Neden benzer peki
Haram Gürel nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?