- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Ayhan songar nasıl ulaşabilirim peki hangi şehir yani internete uzerindenmi ulasicamAcil olarak psikiyatri doktoruna gidin, hatta size bi tavsiye vereyim hocaların hocası rahmetle yad ettiğimiz syn Ayhan Songar ın yetiştirdiği doktor beye acil ulaşın.
Ben gebeyken tuhaflaşan gördüm sizin gibi tencerenin dibini sıyıran görmedim. Pesss.
Amin canım seninde bağışlasın. Iyı aksamlarEstağfurullah helal olsun eğer benimde varsa bir kötü sözüm sizde hakkınızı helal edin hepimiz İnsanız birbirimizi yanlış anlayaniliyoruz malesef Allah sizleride çocuklarına bağışladı iyi akşamlar diliyorum .
Neler neler :)bandan korkmasam neler neler.............
Ayhan Songara büyük bi ihtimal öteki tarafta ulaşıcaksın, çünkü kendisi rahmetli.Ayhan songar nasıl ulaşabilirim peki hangi şehir yani internete uzerindenmi ulasicam
[QUOTE
Bu gerçek mi? Bunu yapan var mıdır yaaaa??
İlmihal kitapları değil de Kuran’da var mı? Varsa hangi ayette?Evet gerekiyor saglam ilmihal kitaplarina bakabilirsiniz.
belki senin onu kiskandirmak icin soyledigini dusunup buyutmemistir. erkekler kadinlar gibi degil ki biz olsak kafamizda saka bile olsa buyutur buyutur sonunda kavga cikartiriz.Sizce esim peki öğün soledigim itiraftan sonra neden tepki vermedi
Çocuğunuz o adama benzese yine iyi, direkt adamın kendisini de doğurabilirsiniz. Eltimin kız kardeşinin başına da gelmişti çünkü.Ben 9 aylık hamileyim hayirlisa kızım olucak gebeligimin en başından beri obsesyon peşimi bırakmadı. Nisanliyken isyerinden birinden etkilenmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi yok esiminde sonra bunun sacmalik oldugunu anladim neyse asil sorum su İlk bebege karar verdigimiz de besmele cekmedim esim çekti ilİSKİ esnasinda o adamın suratı aklıma geldi oan aklımdan silmeye calisim vesvese oldu ve eşimle ilişkimiz gerçekleşti ama aklıma geldi dediysem ole sevistigimi falan düşünmedim sadece suratı aklıma geliverdi gitdi istemsizce birde takıntı yaptigimdan vicdan azabindan ötürü . Neyse gebe kaldim şimdi korkuyorum çocuğum benzer yada suç işlemisim gibi geliyor eşime .Allah korusun nolur yardım edin eşime karsi hep vicdan azabi içindeyim
İlmihal kitapları değil de Kuran’da var mı? Varsa hangi ayette?
Gideyim bir forumda trollük yapayım desem ilişki öncesi besmele ayrıntısı hayatta aklıma gelmezdi. O yüzden troll olamıyorum kaderim böyle yazılmış demek ki. Ciddiyetle öneride bulunmaya mahkumum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?