MERHABA ARKADAŞLAR İÇİM İÇİME SIĞMIYOR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM...

En güzelini yapıyorsun canım çocuğunu öyle yetiştirmekle, Rabbim nasip ederse bende öyle yetiştirmek istiyorum, 2 yılda eşim yemek yapmayıda temizlik yapmayıda öğrendi örneğin geçen ay bir ameliyat geçirdim 3 gün hastanede kaldım kendi kendini idare etti çıkınca banada çok güzel baktı, geçen hafta ağır hastaydım yemek, temizlik, bulaşık hepsini yaptı, eşim gocunmuyor ama işte kayınvalideler kıyamıyor koca bebeklerine :)

Cok gecmis olsun canim. Insallah biz k.v lerimize benzemeyiz

Alışmış kudurmuştan beter olur kayınvalidenden al yemeği kendi evinizde yiyin ama beraber olun yeni evlisiniz..

canim sen daha simdiden yetersizmiyim diye kendini düsürürsen esin herseyi hak görür. Hayat müsterek bizde kari koca calisıyoruz. annesi eşime hic is yaptirmamis. Ilk evlendigimiz aylarda baktim esim isten gelince kumandayi alip kanepeye uzaniyor. Ben yemek bulasik camasir derken gece yarisini ediyordum tabi cocukluktan alistirilmisiz sorumluluklari asılamislar bizlere. Bende kendimi robit gibi hissediyordum. Sabrim taştıginda bende bütün ev isini biraktim çesit cesit yemekler tatlilar yerine makarna corba yaptim. Esim bir süre sonra bunu niye yapmadin şu pantalonum yikanmadimi vs. diyince bende ona sende calisiyorsun bende calisiyorum seninde 2 elin ayagin benimde aynisi var. Senin ilerde bir kızin olsa elin oglu boyle yapsa kıyabilirmisin ,bundan sonra bende işten cikayim ozaman senin gönlün olsun dedim. O günden sonra esim her konuda yardim ediyor .ben süpürüyorum o siliyor. Mutfak dolaplarini sileceksek o ustleri ben altlari siliyorum. Kaynanamda cok üzülüyor ben ogluma evlenene kadar coraplarini ben giydirdim diye. (Sanki cok mattah birsey yapmis.) Nasil alisirsa oyle devam eder. Ilerde hastaligin olur dogumun olur eger esini simdi alistirirsan yardimi olur.en azindan kendi hayatıni idame ettirebilir. Valla benim 5 yasindaki oglum bile oyuncaklarini dagitirken kendi toplayabilecegi kadarini dagitiyor. Rabbim hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin. Kendini suclama. Haşla 1 paket makarya yaninada yogurt ohhh missss.
çok haklısın sabırla bu kadar güzel şeyler yazdığın için çok teşekkür ederim :)

Geçecek, geçiyor korkma. Kendimden biliyorum. Ne yemek yapmak isterdim ne temizlik. Depresyondaydim maalesef. Ama geçti. Şükür. Seninki de geçecek.

aslında kocam bu konuda bana bişey söylemiyor elinden geldiği kadar da destek olmaya çalışıyor fakat benim içim rahat olmuyor düşünmeden edemiyorum birde üstüne hastane telaşı çıkınca psikolojik olarak etkileniyorum ailemden de kimseye yansıtmak istemediğim için kimseyle paylaşmıyorum içime atıyorum
Genç arkadaşım çikolata kisti dedikleri kanser gibi bişey değil, yoldan 10 bayan çevir 3 ünde vardır bu. Çocuk için mi bu kadar telaş ediyorsunuz. Buysa sebeb henüz oturmamış bir evliliğe çocuk için acele etmeyin.

2 gün evde dursak sıkılıyoruz nedir? Ben tek başıma 5 gün sıkılmıyorum. Eşinizle muhabbetinizi arttırın. Sinema, okuma geceleri, dil öğrenme vs gibi ortak şeyler yapabilirsiniz.

Bu kadar adama yaranmaya çalışmayın. 4x4 lük ev kadını olmazsam eşim elimden kayar moduna girmeyin. Varlığınızın amacı bir adama kadınlık yapmak değil. Siz bir birey olarak mutlu olunki, enerjiniz aile hayatınıza da yansısın.

İş bölümü yapın evde. Çamaşır bende bulaşık sende gibi. Mutfakda da yemeği beraber yapın 1 saat de öyle geçer, sonra sohbet muhabbet ya da tv ile başbaşa yiyin işte.

Genç arkadaşım çikolata kisti dedikleri kanser gibi bişey değil, yoldan 10 bayan çevir 3 ünde vardır bu. Çocuk için mi bu kadar telaş ediyorsunuz. Buysa sebeb henüz oturmamış bir evliliğe çocuk için acele etmeyin.

2 gün evde dursak sıkılıyoruz nedir? Ben tek başıma 5 gün sıkılmıyorum. Eşinizle muhabbetinizi arttırın. Sinema, okuma geceleri, dil öğrenme vs gibi ortak şeyler yapabilirsiniz.

Bu kadar adama yaranmaya çalışmayın. 4x4 lük ev kadını olmazsam eşim elimden kayar moduna girmeyin. Varlığınızın amacı bir adama kadınlık yapmak değil. Siz bir birey olarak mutlu olunki, enerjiniz aile hayatınıza da yansısın.

İş bölümü yapın evde. Çamaşır bende bulaşık sende gibi. Mutfakda da yemeği beraber yapın 1 saat de öyle geçer, sonra sohbet muhabbet ya da tv ile başbaşa yiyin işte.
evet normalde değil fakat benim bir kez açık ameliyatım var yumurtalıklarım zarar görmüş durumda şu anda tekrar büyük bir kistim var sinema vb. gibi şeyleri bulunuduğumuz konumdan dolayı yapamıyoruz çünkü çok uzak araç sıkıntısı var

evet normalde değil fakat benim bir kez açık ameliyatım var yumurtalıklarım zarar görmüş durumda şu anda tekrar büyük bir kistim var sinema vb. gibi şeyleri bulunuduğumuz konumdan dolayı yapamıyoruz çünkü çok uzak araç sıkıntısı var

Evde film izleyebilirsiniz. Sinemaya gitmek şart değil. Bulunduğunuz konumda internet, bilgisayar, televizyon, vcd, tivibu, digiturk, netflix vb birinden biri illa ki vardır.

Merkeze bu kadar uzakta yaşıyorsanız önceliğiniz mutlaka araç almak olsun o zaman. Durumunuza rağmen kendi adıma oturmamış evliliğe çocuk yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama hayat sizin tabi madem bebek düşünüyorsunuz araç şart. Siz şimdi ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz ama onun büyürken sosyal hayata ihtiyacı var. İki kişi çalışıyorsunuz uygun fiyata bir araç illa bulursunuz.

Yok evde yapın yani, netflix gibi bişey olabilir. Endişe etmeyin, sorun olmaz inşallah. Benim kardeşimde ameliyat olmuştu, peşine 2 çocuğu oldu.

Esiniz de bu kadar sizi kaybetme korkusu yasıyor mu? Evi temizleyemedim yemek yapamadim karima yetemiyorum diyor mu? Diyorsa tamam guzel endişeler tasiyorsunuz ama demiyorsa kendinize ceki duzen verin. Ikinizde calisiyorsunuz evin tum isleri sizin kadar onunda sorunlulugunda. Erkeklri alistirmayin soyle yahuuu..nasil baslarsa oyle gider.

Canım benim temizlik yemek vs bunlar sadece senin sorumluluğun değil.
Eşinle beraber yapacaksın zaten.
Yemeği kayınvalidemler de yemeyin bir kere.
Bu hatalı.

Çocuk meselesini de takma kafaya çikolata kisti artık kadın doğumda iş bile değil.

Kayınvalidenize sürekli gitmeyin, ailenizi özlemeniz normal ziyaretlerine gidin, size iyi gelecektir. 2 kişisiniz, ne kadar kötü olabilir ki, 2 kişi olduğumuz günlerde işler o kadar çabuk bitiyormuş ki, şimdi bir çocuğum var zaman yetmiyor.

Çikolata kisti bende de var, olumsuz düşünme lütfen, yumurtalık değerlerinize baktırın.

takmayın kafanıza o kadar, herkes sanki mükemmel mi? İyi anlaşıyorsanız, sağlığınız mutluluğunuz yerindeyse en önemlisi bu.

Buyurken cok mu el ustunde tuttular sizi. Premses miydiniz yani?

Back
X