Merhaba . Bebegimin cinsiyetini kacinci haftada net ogrenebilirim ?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Daha 13 haftalik . Doktor tahmin yuruttu ama kesin demedi ne zaman kesin ogreniliyor . Cunku merak ediyorum . Aslinda hissediyorum ama yalnis cikabilir . Simdi diyeceksiniz saglikli olsunda bende diyorum ama insan merak ediyor

12.haftada tahminim var ama ikili taramadan sonra emin olup söylicem dedi ve 14.haftada erkek dedi, erkek hissediyodum ben de

Merak etmen de normal insan neye bakacağını biliyo en azından, erkek olduğu netleşince erkek kıyafetleri aksesuarları falan daha bi cici gelmeye başladı mesela bana

16. Haftada hala net değilse kız çıkıyor
%100 dediğin nokta 21. Hafta detaylı ultrason.
Şans işi biraz da.
Acele etme zaten zaman su gibi akıyor.

Merak etmen de normal insan neye bakacağını biliyo en azından, erkek olduğu netleşince erkek kıyafetleri aksesuarları falan daha bi cici gelmeye başladı mesela bana
Evet . Ama bizimki net bisey demedi 13 haftalik diye . Bu ayim bitsin anlicaz . Size bisey sormak istiyorum siz hamileliginizde kusuyor muydunuz

Kusuyodum ama günde 1 kez sabah, ilk kahvaltıyı çıkarıyodum sonra gelip tekrar yiyodum :) öldüm bittim diyecek kadar kusmadim

Benim kusmam yok olmadida ama cok kotu bas agrim var hic gecmiyor doktorum normal dedi ama anormal derecede agriyor sanlisin

10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bu arada ben ikili-üçlü test yaptırmak istemiyorum. fikri olan?

Benim kusmam yok olmadida ama cok kotu bas agrim var hic gecmiyor doktorum normal dedi ama anormal derecede agriyor sanlisin

Basit ağrısı bende de oldu anormal diyemem ama baya tülbentle kafamı sıktırıp Adile Naşit gibi oturduğumu hatırlıyorum

10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bu arada ben ikili-üçlü test yaptırmak istemiyorum. fikri olan?

Ben yaptırmanı öneririm, aldırmayacak dahi olsan Allah esirgesin sıkıntılı bir durum varsa ona göre hastane seçersin, arkadaşın bebeği doğar doğmaz ameliyata alınmıştı mesela,ona göre çocuk kardiyoloji cerrahi olan bi hastanede doğum yapmıştı, özel hastane isterken donanımdan dolayı devlette yaptı, maşallah çocuğu 4 yaşında şimdi

İkilide ultrasonda baktiracagim kan vermek istemiyorum. Birde ayriltili ultrasona girmek istiyorum. İlk hamileligim,cok kararsizim ve kafam karişsin istemiyorum.

İkilide ultrasonda baktiracagim kan vermek istemiyorum. Birde ayriltili ultrasona girmek istemiyorum. İlk hamileligim,cok kararsizim ve kafam karişsin istemiyorum.

Ayrıntılı ultrasonda haftası daha büyük olduğu için görülebilir detaylar artıyo

Neden baktırmak istemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…