Evet . Ama bizimki net bisey demedi 13 haftalik diye . Bu ayim bitsin anlicaz . Size bisey sormak istiyorum siz hamileliginizde kusuyor muydunuzMerak etmen de normal insan neye bakacağını biliyo en azından, erkek olduğu netleşince erkek kıyafetleri aksesuarları falan daha bi cici gelmeye başladı mesela bana
Bilmem karnimda o yasiyor bazen oglum bazen kizim diyorum artik zoruna gidiyordur16. Haftada hala net değilse kız çıkıyor
%100 dediğin nokta 21. Hafta detaylı ultrason.
Şans işi biraz da.
Acele etme zaten zaman su gibi akıyor.
Benim kusmam yok olmadida ama cok kotu bas agrim var hic gecmiyor doktorum normal dediama anormal derecede agriyor sanlisin
10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bu arada ben ikili-üçlü test yaptırmak istemiyorum. fikri olan?
10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
Basit ağrısı bende de oldu anormal diyemem ama baya tülbentle kafamı sıktırıp Adile Naşit gibi oturduğumu hatırlıyorum
Bende istemiyorum,doktorum ısrar ediyor10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bornoz kusagını tavsıye ederım. daha guzel sıkıyor. bende bazen ninja gibi dolanıyorum
şöyle duydum: sıkıntı var diyorlarsa da kesin değilmiş, yok diyorlarsa da kesin değilmiş. niye boşuna strese gireyim ki?
neden?
Ben yaptırmanı öneririm, aldırmayacak dahi olsan Allah esirgesin sıkıntılı bir durum varsa ona göre hastane seçersin, arkadaşın bebeği doğar doğmaz ameliyata alınmıştı mesela,ona göre çocuk kardiyoloji cerrahi olan bi hastanede doğum yapmıştı, özel hastane isterken donanımdan dolayı devlette yaptı, maşallah çocuğu 4 yaşında şimdi
Ben ve esimde boyle düşünüyoruz ama doktor tercihi bize birakmiyor ki anlamadim.şöyle duydum: sıkıntı var diyorlarsa da kesin değilmiş, yok diyorlarsa da kesin değilmiş. niye boşuna strese gireyim ki?
İkilide ultrasonda baktiracagim kan vermek istemiyorum. Birde ayriltili ultrasona girmek istemiyorum. İlk hamileligim,cok kararsizim ve kafam karişsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?