aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..Ben yaptırmanı öneririm, aldırmayacak dahi olsan Allah esirgesin sıkıntılı bir durum varsa ona göre hastane seçersin, arkadaşın bebeği doğar doğmaz ameliyata alınmıştı mesela,ona göre çocuk kardiyoloji cerrahi olan bi hastanede doğum yapmıştı, özel hastane isterken donanımdan dolayı devlette yaptı, maşallah çocuğu 4 yaşında şimdi
şöyle duydum: sıkıntı var diyorlarsa da kesin değilmiş, yok diyorlarsa da kesin değilmiş. niye boşuna strese gireyim ki?
şöyle duydum: sıkıntı var diyorlarsa da kesin değilmiş, yok diyorlarsa da kesin değilmiş. niye boşuna strese gireyim ki?
hayır ya tercih tabi ki sizin. sakın istemiyorsanız doktoru dinlemeyin. öyle bi kanun yok.Ben ve esimde boyle düşünüyoruz ama doktor tercihi bize birakmiyor ki anlamadim.
aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..
aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..
otizm dogum öncesi tespit edilmiyor bildiğim kadarıyla
Pardon, klavye otomatik yazmis. İstiyorum ayriltili ultrasonu yanlizca kan vermek istemiyorum demistim. Çok endiseli bi yapim var bazen kanda bir sorun olmazsada yüksek cikiyor bir sürü stres diye.Ayrıntılı ultrasonda haftası daha büyük olduğu için görülebilir detaylar artıyo
Neden baktırmak istemiyosun
down olabilir pardon.Down demek istedi sanırım
evet olabilir. Kafa kalmıyor ki hamileyken. Ben dün doktora 11 aylık hamileyim dedim
Eşim istemiyoruz ne olursa olsun evladimiz dedi. Doktor bana dönüp dinleme onu gel dedi.hayır ya tercih tabi ki sizin. sakın istemiyorsanız doktoru dinlemeyin. öyle bi kanun yok.
ya bi gitsin ya. para için yapıyorlar.Eşim istemiyoruz ne olursa olsun evladimiz dedi. Doktor bana dönüp dinleme onu gel dedi.
Eşim istemiyoruz ne olursa olsun evladimiz dedi. Doktor bana dönüp dinleme onu gel dedi.
Benimde aklima doktora inat gidip sonra bana karsi bir gerilme hissedermi iyi bir doktorum var. Kalbimin sesi daha agir basiyor. Sen yaptiracakmisin kan testini?ya bi gitsin ya. para için yapıyorlar.
Doktor 2'li testi istemeden önce ölçümlerini yapıyor ense kalınlığı normalse, genelde 2li testin sonucu temiz çıkıyor 2 li de sorun yoksa zaten 3lü istenmiyor. 2li test dediğimiz şey 1 tüp kan vermeniz onda birşey yok. Ayrıntılı ultrason mutlaka yaptırılması gereken bence, bebeğin damarlarına kadar bakıyorlar, o 17-23 haftalarda isteniyor.10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bu arada ben ikili-üçlü test yaptırmak istemiyorum. fikri olan?
şimdi sen ayrıntılı istiyorsun ama ikili üçlü mü istemiyorsun?Pardon, klavye otomatik yazmis. İstiyorum ayriltili ultrasonu yanlizca kan vermek istemiyorum demistim. Çok endiseli bi yapim var bazen kanda bir sorun olmazsada yüksek cikiyor bir sürü stres diye.
Evet bende oyleBasit ağrısı bende de oldu anormal diyemem ama baya tülbentle kafamı sıktırıp Adile Naşit gibi oturduğumu hatırlıyorum
canım kan testi dediğin nedirBenimde aklima doktora inat gidip sonra bana karsi bir gerilme hissedermi iyi bir doktorum var. Kalbimin sesi daha agir basiyor. Sen yaptiracakmisin kan testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?