Merhaba . Bebegimin cinsiyetini kacinci haftada net ogrenebilirim ?

aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..

şöyle duydum: sıkıntı var diyorlarsa da kesin değilmiş, yok diyorlarsa da kesin değilmiş. niye boşuna strese gireyim ki?

bi arkadasıma ıkılı testte ense kalınlıgı riskli görünüyor demişlerdi, harmony testte temiz çıkmış. Aslında söyledigin mantıksız değil ama daha sonra keske yaptırsaymısım demem diyorsan sorun yok. Ben de senın gıbı dusunuyordum, kararsızdım.Yaptırmaya karar verdım.

aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..

Sen bilirsin ama ben yaptırmanı öneririm 2 li tarama ve detaylı ultrasonu yaptırdım 3lü yaptırmadım ben de

otizm dogum öncesi tespit edilmiyor bildiğim kadarıyla

Ayrıntılı ultrasonda haftası daha büyük olduğu için görülebilir detaylar artıyo

Neden baktırmak istemiyosun
Pardon, klavye otomatik yazmis. İstiyorum ayriltili ultrasonu yanlizca kan vermek istemiyorum demistim. Çok endiseli bi yapim var bazen kanda bir sorun olmazsada yüksek cikiyor bir sürü stres diye.

evet olabilir. Kafa kalmıyor ki hamileyken. Ben dün doktora 11 aylık hamileyim dedim

10 haftalık hamileyim. kusma yok ama aşırı bi hazımsızlık var.
bu arada ben ikili-üçlü test yaptırmak istemiyorum. fikri olan?
Doktor 2'li testi istemeden önce ölçümlerini yapıyor ense kalınlığı normalse, genelde 2li testin sonucu temiz çıkıyor 2 li de sorun yoksa zaten 3lü istenmiyor. 2li test dediğimiz şey 1 tüp kan vermeniz onda birşey yok. Ayrıntılı ultrason mutlaka yaptırılması gereken bence, bebeğin damarlarına kadar bakıyorlar, o 17-23 haftalarda isteniyor.

Pardon, klavye otomatik yazmis. İstiyorum ayriltili ultrasonu yanlizca kan vermek istemiyorum demistim. Çok endiseli bi yapim var bazen kanda bir sorun olmazsada yüksek cikiyor bir sürü stres diye.
şimdi sen ayrıntılı istiyorsun ama ikili üçlü mü istemiyorsun?

Benimde aklima doktora inat gidip sonra bana karsi bir gerilme hissedermi iyi bir doktorum var. Kalbimin sesi daha agir basiyor. Sen yaptiracakmisin kan testini?
canım kan testi dediğin nedir ilk hamileliğim biraz cahilim de:) ikili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…