Merhaba . Bebegimin cinsiyetini kacinci haftada net ogrenebilirim ?

Tavrı yanlış bence,bu nasıl bir dil dinleme dediği sütçü mü,ben de bebek önce annenin diyenlerdenim ama bunu bu şekilde söylemem
Vallahi dönup birde birsey olursa,sonra doktorum ilgilenmedi demeyin diyor. He önceside down olsada dogsun diyorsunuz yani dedi şok oldum. Eşimde Allah 'tan gelene raziyiz bizim evladimiz dedi. Bugun esimle yine konustum sinirlendi, istemiyorum ama sen istiyorsan yaptiralim dedi yuzu dustu. Bende istemiyorum ama doktor sonra bize giciklik yaparmi ki
Sen tecrubelisin, Vallahi cok gerildim.

teşekkür ederim şimdi anladım:) o zaman ikili ve ayrıntılı yaptırıyorum.

teşekkür ederim şimdi anladım:) o zaman ikili ve ayrıntılı yaptırıyorum.
Ben de yaptırırken Allah korusun sorun çıkarsa aldırırım diye yaptırmadım, hazırlıklı olayım bileyim diye yaptırdım. Alışverişi bile ona göre yapıyorsun, sonuçta özel bebeğim olacak ona özel şeylere yönelirim, araştırır öğrenirim dedim, çok şükür temiz çıktı, inşallah sizinkiler de öyle çıkar.

İkili canim, bir ultrasonda bakiyorlar birde kan veriliyor ya, ben ona güvenmiyorum ultrason yeterli bence. Sen ne yapmayi düşünuyorsun.
ayrıntılıyı kesin yaptırırım. burda arkadaş ikilide bişey yok sadece kan veriyorsun dedi ama, sonucu geldiğinde bizi korkutursa doktor diye hala çekinceliyim. yok yok ikili üçlü kalsın.
bu arada sen kaç haftalıktın?

çok şükür. çok duydum bebeğinde sorun var alalım yaşamaz diyen doktoru dinlemeyip doğuran, bebeği de sapasağlam doğan...

Bende onu diyorum, ense ölçüsunu alsin baksin ama kanda ufacik bit ihtimal yada yanliş sonuç insani hamilelik boyunca mahfeder. Birde ayrintili istiyorum. Tamam diye düşündum. Doktor onu dinlemedim diye sonradan ilgisizlesirmi?
12 ci haftaya girdim canim.

Gıcıklık yapmaz da onun da başına gelmiş olabilir bu durum, bi çift yaptirmamistir sonra da doktor bilgilendirmedi diyip şikayet ettiyse bu sebeple ben soyliyim de diye itici bir üslupla dahi olsa bilgi veriyodur kendince

Gıcıklık yapmaz da onun da başına gelmiş olabilir bu durum, bi çift yaptirmamistir sonra da doktor bilgilendirmedi diyip şikayet ettiyse bu sebeple ben soyliyim de diye itici bir üslupla dahi olsa bilgi veriyodur kendince
Dimi ya, özele gidiyorum zaten paradan kacmiyorum ya ne dediyse yaptim ama bu tutumu hosuma gitmedi açıkcasi. Saygi duymali diye düşündum.
Kusura bakma lutfen cok soru sordum ama bir bilene danismak cok iyi geliyor tesekkur ederim.

ilgisizleşirse değiştirirsin doktoru. ilgisizleşmesi çok aptalca olur. ona ne yaptırırsın veya yaptırmazsın. o üstüne düşen görevi yapıp sizi uyarmış. zorla olurmu hiç? sen rahat ol.

çok şükür. çok duydum bebeğinde sorun var alalım yaşamaz diyen doktoru dinlemeyip doğuran, bebeği de sapasağlam doğan...
Ben de öyle, en az 6-7 kişiden aynı hikayeyi duydum ama ben yaptırmadan önce doktoruma neden çok gerekli diye sordum. Doğumun şeklini o test belirleyecek dedi, sadece bebekte sorun var mı diye bakma, daha çok anneyle alakalı dedi bir sorun çıkar 3'lü test istersem o bebeğin engeliyle ilgili olur dedi. Hem hazırlıklı olursun bilirsin dedi, Mantıklı geldi o yüzden yaptırdım. Karar vermeden önce doktorunuzla konuşun bence, para almak için istiyorlar diye düşündüğünüz şey, 50 lira öyle aman aman bir ücret değil.

Canım geçen internette karşılaştım hamile kadınlar idrarlarına karbonat koyuyorlar köpürürse erkek köpürmezse kız diyorlar.dene istersen.

ilgisizleşirse değiştirirsin doktoru. ilgisizleşmesi çok aptalca olur. ona ne yaptırırsın veya yaptırmazsın. o üstüne düşen görevi yapıp sizi uyarmış. zorla olurmu hiç? sen rahat ol.
Dimi ama sonra birsey olursa esimle arama gerginlik girecek. Eskiden ne rahatmis kadinlar ya. Sen yaptiracakmisin kani? Senin kacinci haftan ne diyor doktorun?

anladım canım. çok şükür ki senin temiz çıkmış rahatlamışsın. teknoloji gelişti mutlu olacağımız yerde daha çok kafamız karışıyor:)

22. haftadaki ayrinitli ekografiden sonra degismez bacak aarsi aç kapa vs bi duurmu yoksa tabi goremezse bilemem orasini :)

Dimi ama sonra birsey olursa esimle arama gerginlik girecek. Eskiden ne rahatmis kadinlar ya. Sen yaptiracakmisin kani? Senin kacinci haftan ne diyor doktorun?
benim eşim de istemiyor ikili üçlü. yaptırmicam sanırım. ama ayrıntılı yaptıracam. 10 haftalık oldum canım. doktora haftaya gidecem bakalım. B12 düşük çıktı benim. onu da yazdıracam

bu arada konu sahibinden affola konu biraz saptı:)

benim eşim de istemiyor ikili üçlü. yaptırmicam sanırım. ama ayrıntılı yaptıracam. 10 haftalık oldum canım. doktora haftaya gidecem bakalım. B12 düşük çıktı benim. onu da yazdıracam
Doktorun israrcimi bu konuda? Bende kalbimin sesinimi dinlemeliyim simdi?

aslında o yönden yaptırılması mantıklı. yani allah korusun otizm yönünden değil de, iç organlarda yada işte fiziki yapıda bi sıkıntı var mı, o açıdan. bilemiyorum..
Otizm anne karnında teşhis edilemez zaten.
3 rahatsızlık vardır teşhis edilemeyen otizm, körlük ve sağırlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…