bundan sonra çooooook mutlu olunThread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Merhaba herkese. Aradan 1 yıl geçti ve ben boşandım.
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.
Teşekkür ederim
Hep yüzün gülsünThread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.
Teşekkür ederim
Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Teşekkür ederim
Ayy hayırlı olsun insallah. Çok mutlu sağlıklı ve keyifli günleriniz olsun.Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Teşekkür ederim
bundan sonra çooooook mutlu olun
Yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun mutlu olun inşaAllah
Hep yüzün gülsün
Ayy hayırlı olsun insallah. Çok mutlu sağlıklı ve keyifli günleriniz olsun.
Cook teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra daha mutlu olursunuz inşallah
Tazminat yok. Aylık 3 bin nafaka.Ay konuyu açtım baktım da merak ettim, tazminat falan ne oldu?
Hayırlı olsun bu arada.
Anlaşmalı boşandıkNasıl boşandın?
İyi okudun mu2.sans vereyim duzelir derken? O şansı zorla kızını okuldan alarak falan kendin elde etmedin mi? Adam zaten boşanmak istiyordu. Söyle düzelt bence boşanmak isteyen kocalarınızi zorla tutmaya çalışmayın eninde sonunda sizi bosuyor diye düzelt.
Hakkında hayırlısı olsun.
Anlatmayacak mısın?Anlaşmalı boşandık
Yeni hayatında en hayırlı olan şeyler olsun inşallah hepThread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Teşekkür ederim
Süreci mi? İki iyi beş kötü günler geçti sık sık şehir dışına gidiyor zaten. En son beraber karar aldık dilekçe verdik bitti.Anlatmayacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?