Çok sağolun:)Yeni hayatında en hayırlı olan şeyler olsun inşallah hep
Hayırlısı hakkınızda. Anlaşmalı boşandık. Aylık 3 bin verecek. Tecrübe ettiğim şey olmayınca olmuyor.Darısı basima tecrübeleriniz nedir nasil oldu anlasmali mi cekismelimi
Herseyin hayirlisi artik .hakkınızda hersey kolay olsun bundan sonraHayırlısı hakkınızda. Anlaşmalı boşandık. Aylık 3 bin verecek. Tecrübe ettiğim şey olmayınca olmuyor.
Hala biraz üzgünüm ama geçecek. Üzüldüğüm nokta ise neden istenmedim, benim ne kötü yanım vardı da böyle oldu diye. Hayırlısı.
En son sana doğru düzgün bir söz vermemesine rağmen kurduğun düzeni de bozup dönmüştün ona.Süreci mi? İki iyi beş kötü günler geçti sık sık şehir dışına gidiyor zaten. En son beraber karar aldık dilekçe verdik bitti.
ayyy kendim yazmıs kadar sevindim allahım en kıza zamanda bende bu yazıyı yazmak istiyorum :)))Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Merhaba herkese. Aradan 1 yıl geçti ve ben boşandım.
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkınızda:))ayyy kendim yazmıs kadar sevindim allahım en kıza zamanda bende bu yazıyı yazmak istiyorum :)))
Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.
Teşekkür ederim
Hatırladım sizi. Kafanız karışıktı.Hayırlısı hakkınızda. Anlaşmalı boşandık. Aylık 3 bin verecek. Tecrübe ettiğim şey olmayınca olmuyor.
Hala biraz üzgünüm ama geçecek. Üzüldüğüm nokta ise neden istenmedim, benim ne kötü yanım vardı da böyle oldu diye. Hayırlısı.
Size o adamla barıstıgınız icin çok kızmıştımThread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Teşekkür ederim
İkinci şans diye bir şey yok maalesef çünkü karakter değişmiyor sadece süreç uzuyor o kadar. Tebrik ederim sizi umarım daha mutlu bir hayat yaşarsınız :)Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...
Teşekkür ederim
Evet sizi hatırlıyorum:) sağolun inşallah. Siz nasılsınızSize o adamla barıstıgınız icin çok kızmıştım
Tebrik ederim
Bundan sonraki hayatınız kızınızla çok güzel geçsin
Cok doğru öyle gerçekten. Zararın neresinden dönersek kârdır. Teşekkür ederim:)İkinci şans diye bir şey yok maalesef çünkü karakter değişmiyor sadece süreç uzuyor o kadar. Tebrik ederim sizi umarım daha mutlu bir hayat yaşarsınız :)
Teşekkürler:)tebrikler
Yeni hayatınızda bol şans
Tazminat yok. Aylık 3 bin nafaka.
Teşekkürler
Evet anlaşmalı. Maaşı çok değil yarıdan fazlası öyle deyim alacağım paraAnlaşmalı sanırım
Siz çalışıyor musunuz
Maaşı ne kadar ?
Evet anlaşmalı. Maaşı çok değil yarıdan fazlası öyle deyim alacağım para
Kira paramı veriyor üzerine 300-500 ne kalırsa işte bana. Bu bakımdan merhametsiz davranması en azından. Normalde de ödüyordu bu parayı, devam ettirecek.Oo çok iyi o zaman
Nasıl ikna oldu maaşının yarısından fazlasını ödemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?