Merhaba ben boşandım :)

Darısı basima tecrübeleriniz nedir nasil oldu anlasmali mi cekismelimi
Hayırlısı hakkınızda. Anlaşmalı boşandık. Aylık 3 bin verecek. Tecrübe ettiğim şey olmayınca olmuyor.
Hala biraz üzgünüm ama geçecek. Üzüldüğüm nokta ise neden istenmedim, benim ne kötü yanım vardı da böyle oldu diye. Hayırlısı.

Herseyin hayirlisi artik .hakkınızda hersey kolay olsun bundan sonra

Süreci mi? İki iyi beş kötü günler geçti sık sık şehir dışına gidiyor zaten. En son beraber karar aldık dilekçe verdik bitti.
En son sana doğru düzgün bir söz vermemesine rağmen kurduğun düzeni de bozup dönmüştün ona.

ayyy kendim yazmıs kadar sevindim allahım en kıza zamanda bende bu yazıyı yazmak istiyorum :)))

Eklentiler

• FB_IMG_1642843409871.webp
    47 KB · Görüntüleme: 36
Hatırladım sizi. Kafanız karışıktı.
Kendinizde söylemişsiniz. Olmuyorsa olmuyordur. Ama insan bunu hemen kabullenemiyor. Deniyor deniyor bir yerden sonra denemeleri fayda etmeyince pes ediyor. Hatayı kendinizde aramayın. Birbiriniz için uygun insanlar değilmişsiniz. Yeni hayatınızda inşAllah mutlu olursunuz

Size o adamla barıstıgınız icin çok kızmıştım
Tebrik ederim
Bundan sonraki hayatınız kızınızla çok güzel geçsin

İkinci şans diye bir şey yok maalesef çünkü karakter değişmiyor sadece süreç uzuyor o kadar. Tebrik ederim sizi umarım daha mutlu bir hayat yaşarsınız :)

İkinci şans diye bir şey yok maalesef çünkü karakter değişmiyor sadece süreç uzuyor o kadar. Tebrik ederim sizi umarım daha mutlu bir hayat yaşarsınız :)
Cok doğru öyle gerçekten. Zararın neresinden dönersek kârdır. Teşekkür ederim:)

Oo çok iyi o zaman
Nasıl ikna oldu maaşının yarısından fazlasını ödemeye
Kira paramı veriyor üzerine 300-500 ne kalırsa işte bana. Bu bakımdan merhametsiz davranması en azından. Normalde de ödüyordu bu parayı, devam ettirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…