Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman karsina al bak ben senin kalbini kirmamak icin duygularını incitmemek icin kivraniyorum care ariyorum nolur sende beni anla dayanamayacagimi,cok aci cekecegimi biliyorum onun icin gel orta yolu bulalim cok yiprandik biz o aci gunleri atlattık nolur yine buhrana düşmeyelim de hatta buraya yazdiklarini okut ona onu incitmemek icin ne kadar kafa yordugunu görsün.Esimbbidigu bildik çaldığı düdük bir insandır ayrıca ailesinin de kendi gibi düşüneceğini dusunuyirum sonuçta bu mantıkla onla yetiştirdi onu benim aileme gelince hep eşimin tarafında yer alırlar bir şekilde ikna eder onları
Basin sagolsn canm benim Allah cc kimseye evlat acisi gostermesin uzulme o seni ahirette kurtaracak Allahin izniyle. Kendimi senin yerine koyuyorumda heralde ben giydiremezdim oysaki bi bez parcasi ama ne bilim her gordugumde cok uzulurdum ama giydirmediklerini giydirebilrsn karar senin tabikideArkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Ozaman böyle dusunuyorsan hemen elden çıkar canım o kıyafetleri. Yenileri alSende haklısın ama ben çok duygusal bir insanım kolay kolay unutamıyorum ona onları giydirirken ağlayıp duracağım ve korkum uzuntuden sütün kesilmesi
Arkadaşlar çok şükür şimdi uzun aradan sonra tekrar hamileyim. 7 buçuk aylık şükür Rabbime ki sağlıklı bir oğlumuz olacak ins... ama ben hala diğer oğlumu unutamadim,çok sıkıntı çektik onunla,kalp hastasıydı ve hep hastanelerde günümüz geçti en son istanbula özel hastaneye götürdük.. ve malesef orada ameliyat olduktan sonra vefaat etti. Sorum şu vefaat eden çocuğumun kıyafetlerini şimdiki doğacak olan çocuğuma kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kullansam kullanırken devamlı diğer çocuğumu hatırlayıp uzulecem kullanmazsam esim illa kullanalım diyor ,ve hiç kullanmadiklarimiz da var diyor bu durumda olsanız sizler ne yapardınız arkadaşlar??
Haklısınız ama esim ısrarcıCanım başın sağolsun ayrıca yeni bebeğin mutlu uzun ömürlü olsun
Bence kullanmayın. Onun yeri ayrı kalsın. Boşverin yeni meni bile olsa bu çocuğa başka şeyler alın. Naçizane...
Allah razi olsun.Bende sizin gibi düşünüyorum ama esim farkli disunuyor bu yuzden sıkıntımÖncelikle başınız sağolsun.Bu çocuğunuzla bir nebze olsun acınız diner umarım.Ben olsam eşyaları kullanmazdım.Her gördüğümde öbür çocuğum aklıma gelirdi.İhtiyaç sahiplerine verebilirsiniz.
Ben burada pek konu acmaktan anlamiyorum ve açılmadı sandım tekrar tiklamisim o da iki kez açılmış sonradan farkettim ama sagolsun admin kapatmış diğerini farkına varmış olacak kiNeden aynı konuyu iki kere actiniz?
Amin Allah razi olsun tabiki yeni hayat ama uzuntuden süt kesilirseKullanın derim tabi zor oncelikle basınız saolsun ama yeni bi bebek yeni bi hayat.. bi şeklde tutunmak lazım bi yerden devam edyo hersey sonucta rabbbm obur bebegin kaderini guzel yazsın inş
Haklısın ama ben geçen sene bir cesaretimi toplayıp ağlaya ağlaya onceden benin annemgilin öylesine bohcaya koyup cekyatin altına yıllar önce koyduğu eşyaları aldım ve hurcun içine paket yapmıştım ve esimde bunu biliyor ben yalanda uydurmayi becerememCanim sende aaa kirlenmiş a surasi sakladığım yerde Pireler yemiş falan diye akılcı bahaneler bulabilirsinerkeklerin kafası o kadar detayı anlamaz tabiki sana kullanalım der her açıdanda ama sağlam bahanelerle kullanıyorMuş gibi yapıp kullanmayabilirsin cogunu verirsin bi iki tane diline dusmemek için giydirip kaldirirsin
Beşiği pek kullanmadı diyebilirim ama o bile üzecek beni kullanırken digerine kısmet olmadı diyeSüt kesilmesi olayına takılmayın. Bebeğinizin kokusu eski gunlerinizin acısını çok hafifletecek.
Eğer giydiği eşyası azsa verin bir başkasına. Eşinize anlatmak zorunda değilsiniz. Sizde bu konu üzüntü olusturacaksa tutmak anlamsız.
Beşiğini ne yapacaksınız ?
Canim burdakileri gosterirsem güler bana der ki senin aklını karistiriyorlar der birsey olmaz der kullanalım der. Ama yazdiklarin gerçekten çok doğru teşekkür ederimO zaman karsina al bak ben senin kalbini kirmamak icin duygularını incitmemek icin kivraniyorum care ariyorum nolur sende beni anla dayanamayacagimi,cok aci cekecegimi biliyorum onun icin gel orta yolu bulalim cok yiprandik biz o aci gunleri atlattık nolur yine buhrana düşmeyelim de hatta buraya yazdiklarini okut ona onu incitmemek icin ne kadar kafa yordugunu görsün.
Allah razi olsun.ins teşekkür ederim.benimde kullanmaya niyetin yok esim yüzünden sıkıntımÖncelikle başınız sağolsun.Bu çocuğunuzla bir nebze olsun acınız diner umarım.Ben olsam eşyaları kullanmazdım.Her gördüğümde öbür çocuğum aklıma gelirdi.İhtiyaç sahiplerine verebilirsiniz.
Esim duyacak ve kizacaktirOzaman böyle dusunuyorsan hemen elden çıkar canım o kıyafetleri. Yenileri al
Allah razı olsun evet çok çok zor mevla kimseye yasatmasin.esimde söz gibi düşünüyorBasin sagolsn canm benim Allah cc kimseye evlat acisi gostermesin uzulme o seni ahirette kurtaracak Allahin izniyle. Kendimi senin yerine koyuyorumda heralde ben giydiremezdim oysaki bi bez parcasi ama ne bilim her gordugumde cok uzulurdum ama giydirmediklerini giydirebilrsn karar senin tabikide
Işte kıyafette aynı kefede aslında.Beşiği pek kullanmadı diyebilirim ama o bile üzecek beni kullanırken digerine kısmet olmadı diye