Merhaba Benimde konuma yorum yaparmısınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esim başka odada uyusa ya da ben ,
bende eşimde orda uyuyoruz.
Hal caresini bulana kadar uyuyun oyle nolacak..
Cocuk odasi derkenki kastıniz başka oda anlaminda sanirim.
Sadece 1 ranza olan oda çocuk olursa ona yapacağım oda tek kişilik ranzada sıkılmak yerine odamızda uyutmak için napsam.

Cam açık zaten sadece perde kapalı ama o zaman alışır başka odaya yatak odası kadınlara özeldir sadece cinsellik değil yanlış anlaşılmasın hep orada uyumak istiyorum bekarken insan nerde olsa orada uyuyor.

Bence öyle düşünme. Ev komple senin sadece yatak odası değil ki istersen mutfağa yatak yap orda yat.

Madem kocanla yatmak istiyorsun git çocuk odasında yat yanında. Adam da haklı.

Ya da az bekle havalar soğuyunca cam perde açılamayacağı için gelir yatak odasına

Cam açık zaten sadece perde kapalı ama o zaman alışır başka odaya yatak odası kadınlara özeldir sadece cinsellik değil yanlış anlaşılmasın hep orada uyumak istiyorum bekarken insan nerde olsa orada uyuyor.
Yatak odası kadınlara mı özeldir? Neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz cansız nesnelere anlamadım.Ne diyelim önümüz kış, belki pencere açamazsınız sorunda çözülmüş olur.

Kayınpederinizle konuşsun eşiniz öyle bir evde o şekilde oturmak psikolojiyi de bozar. Karı koca daha rahat edeceğiniz bi yere geçmeye çalışın. Halden anlayan insanlarsa anlayışla karşılarlar , yardımcı olurlar.
Malesef k. Valide evi satarsanız evine ayak basmam dedi

Sadece 1 ranza olan oda çocuk olursa ona yapacağım oda tek kişilik ranzada sıkılmak yerine odamızda uyutmak için napsam.
Ranzaniz bebek ranzasimi.. anlamadim bebek işi gundemde olan birseymi suan olursa dusunursunuz. yani yere yatak serin yatin arada olmassa :)) yani ya da odaya birsey yapin. Eviniz 1+1 de degil ya da tasinin.. herhangi odaya ne yapilabilir bilemedim eşinizi odaya cekmek icin.
Yani odadanda evden de pek birsey anlayamadim ben.. size kolay gelsin

O gelmiyorsa siz gidin yanına ne farkeder ki. Ayrıca kv nin o eve ayak basmam demesinde ki amaç ne? Eve o kadar önem veriyorsa kendi o evde otursun

Konu kuzenime ait o üye olamadı buradan yazıyor yorumları kendisi cevapliycak..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok severek evlendim.
Yatak odam karşı komşumun oturma odası ile çok yakın Bundan dolayı sürekli Yatak odamın perdesi kapalı olması gerektiği gibi.
oturma odamız cam pencere açsam Karşıbinamda 6 tane Suriyeli genç yaşıyor balkondan nargileleri şarkıları türküleri eksik olmuyor. Bu nedenle evimde çok rahat değilim perde sürekli kapalı.
Evi satma gibi bir ihtimalimiz yok ev kayınbabamın düğün hediyesi Zaten başka yerden ev alma gibi bir imkanımız yok eşim sadece 3000tl ye çalışıyor.
Şimdi konum sorum şu??
Eşim 2 3 haftadır başka odada uyuyor şöyle çocuk odasında film izliyor uyuyor. Oturma odasında öyle film derken ben sordum neden benden ayrı uyuyorsun diye yatak odası çok sıcak cam açamıyorum o yüzden cam açık yerde yatıyorum diyor. Bende takıntım perde açık asla uyuyamam 🙅 Anlayışlı olmasını bekliyorum çünkü soğutuyor kendinden🤨🤨sarılıp uyumak varken. Gözlerine bakıp uyumak varken nasıl böyle olduk. Öyle sıkmam bunaltmam ama üzülüyorum. Konuşuyorum 1 gün normal yine aynı. Telefonu hep ortalıkta gizli saklı şüpheli bir durum yok işten 7de çıkar 7.30da evde bi yere beraber gideriz ama son 1 aydır ayrı uyuma merakı böyle alışkanlık olursa😯😯 Ne yapmalıyım tecrübeli bayanlar ablalar.??
Dert edilcek bir durum değil.Benim eşimde tv karşısında uyumayı çok sever bende diyodum içerde uyuma diye ama sonra takılmamaya başladım.Bazen gece kalkıp 3 te gelir yanıma bazen hiç uyanmaz çok yorgun olunca.Sürekli öyle değil ama içerde yatıyor yani.Kış geliyor zaten yatak odasına geçer eşiniz

Dert edilcek bir durum değil.Benim eşimde tv karşısında uyumayı çok sever bende diyodum içerde uyuma diye ama sonra takılmamaya başladım.Bazen gece kalkıp 3 te gelir yanıma bazen hiç uyanmaz çok yorgun olunca.Sürekli öyle değil ama içerde yatıyor yani.Kış geliyor zaten yatak odasına geçer eşiniz
Teşekkür ediyorum

Ranzaniz bebek ranzasimi.. anlamadim bebek işi gundemde olan birseymi suan olursa dusunursunuz. yani yere yatak serin yatin arada olmassa :)) yani ya da odaya birsey yapin. Eviniz 1+1 de degil ya da tasinin.. herhangi odaya ne yapilabilir bilemedim eşinizi odaya cekmek icin.
Yani odadanda evden de pek birsey anlayamadim ben.. size kolay gelsin
Ev 3 odası var biri küçük oda diye çocuk olursa ona yaparız diye tek kişilik ranza aldık oranın camı caddeye bakıyor diye cam rahatlıkla açık ranza tek kişilik 2 kişi sığmayız😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X