Merhaba Benimde konuma yorum yaparmısınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik böyle bişi ,ilk baştaki romantizm olmuyor ,benim kardeşim kışın kar yağarken pencereyi açarak uyur ,ben kışın uyurken kaloriferi kapatırım ama eşim açar kaloriferi birde yorgana sarılır,beraber uyunmuyor her zaman daha az sevmek gönlü geçmek demek değil

biz kp in hazır evine oturduğumuz için şu an mecbur böyle oldu küçücük ama sıcacık çok şükür -ciddi sıcacık kışın bile
ama benim de hayalim 4+1 😂
Benimde hayalim 2 şer tane 2 iz bebe 😍😍
Ben daha burda kış geçirmedim bakaam ısıncaz mı😂

Konu kuzenime ait o üye olamadı buradan yazıyor yorumları kendisi cevapliycak..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok severek evlendim.
Yatak odam karşı komşumun oturma odası ile çok yakın Bundan dolayı sürekli Yatak odamın perdesi kapalı olması gerektiği gibi.
oturma odamız cam pencere açsam Karşıbinamda 6 tane Suriyeli genç yaşıyor balkondan nargileleri şarkıları türküleri eksik olmuyor. Bu nedenle evimde çok rahat değilim perde sürekli kapalı.
Evi satma gibi bir ihtimalimiz yok ev kayınbabamın düğün hediyesi Zaten başka yerden ev alma gibi bir imkanımız yok eşim sadece 3000tl ye çalışıyor.
Şimdi konum sorum şu??
Eşim 2 3 haftadır başka odada uyuyor şöyle çocuk odasında film izliyor uyuyor. Oturma odasında öyle film derken ben sordum neden benden ayrı uyuyorsun diye yatak odası çok sıcak cam açamıyorum o yüzden cam açık yerde yatıyorum diyor. Bende takıntım perde açık asla uyuyamam 🙅 Anlayışlı olmasını bekliyorum çünkü soğutuyor kendinden🤨🤨sarılıp uyumak varken. Gözlerine bakıp uyumak varken nasıl böyle olduk. Öyle sıkmam bunaltmam ama üzülüyorum. Konuşuyorum 1 gün normal yine aynı. Telefonu hep ortalıkta gizli saklı şüpheli bir durum yok işten 7de çıkar 7.30da evde bi yere beraber gideriz ama son 1 aydır ayrı uyuma merakı böyle alışkanlık olursa😯😯 Ne yapmalıyım tecrübeli bayanlar ablalar.??
gecmis olsun kayip koca sendromu diyoruz buna seninkinde erken baslamis
benim kocam yillardir koltukta yatar cok israr edersem yarim saat yanimda yatip kaçar

Konu kuzenime ait o üye olamadı buradan yazıyor yorumları kendisi cevapliycak..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok severek evlendim.
Yatak odam karşı komşumun oturma odası ile çok yakın Bundan dolayı sürekli Yatak odamın perdesi kapalı olması gerektiği gibi.
oturma odamız cam pencere açsam Karşıbinamda 6 tane Suriyeli genç yaşıyor balkondan nargileleri şarkıları türküleri eksik olmuyor. Bu nedenle evimde çok rahat değilim perde sürekli kapalı.
Evi satma gibi bir ihtimalimiz yok ev kayınbabamın düğün hediyesi Zaten başka yerden ev alma gibi bir imkanımız yok eşim sadece 3000tl ye çalışıyor.
Şimdi konum sorum şu??
Eşim 2 3 haftadır başka odada uyuyor şöyle çocuk odasında film izliyor uyuyor. Oturma odasında öyle film derken ben sordum neden benden ayrı uyuyorsun diye yatak odası çok sıcak cam açamıyorum o yüzden cam açık yerde yatıyorum diyor. Bende takıntım perde açık asla uyuyamam 🙅 Anlayışlı olmasını bekliyorum çünkü soğutuyor kendinden🤨🤨sarılıp uyumak varken. Gözlerine bakıp uyumak varken nasıl böyle olduk. Öyle sıkmam bunaltmam ama üzülüyorum. Konuşuyorum 1 gün normal yine aynı. Telefonu hep ortalıkta gizli saklı şüpheli bir durum yok işten 7de çıkar 7.30da evde bi yere beraber gideriz ama son 1 aydır ayrı uyuma merakı böyle alışkanlık olursa😯😯 Ne yapmalıyım tecrübeli bayanlar ablalar.??

Valla sıcakta uyunmuyor dip dibe
Eşim çok üşür ben klimasız yaşayamam açık cam falan kesmez yani
Asla yatak odasına klima ya da vantilatör kabul etmez bu yaz onu uyutup uyutup yan odaya kaçtım, nefessiz kalıyorum sıcaktan darlanıyorum , kışın sarılırız bak bugün hava soğudu miss içimden aşk böcükleri uçuşuyor ama sıcakta ben ben değilim🙈

Bazen beraber uyuma işinin çok abartıldığını düşünüyorum şahsen. Sarılarak uyuyamıyorum, boğuluyorum. Adamı boyuna tekmeliyormuşum uyurken. Hem horluyorum hem diş gıcırdatıyorum. Tek başıma orkestra gibiyim 😂😂😂 ama bazen üşüyünce hemen ona sarılıyorum, o açıdan iyi 👍🏻👍🏻👍🏻
Demem o ki, romantizminiz çok hoş ama eşiniz rahat etmiyor olabilir. Altında illa aldatma gibi bir sebep aramaya gerek yok. Bu kadar rahatsızsanız ortak bir çözüm bulmaya çalışın, eşiniz o odada uyuyamayacaksa. Emin olun bu çok küçük bir sorun :)

Yatak odasi ve cocuk odasinin yerlerini değiştirin? Yani kendi yatağınızı cocuk odasına taşıyın bence.

Bizim oralarda derlerki " yazın öte git zamanı,kışın beri gel zamanıdır eşler icin'" 😁
Bulundugum şehir çok sıcak,ben sıcagı severim eşim hiç sevmez o yuźden ayrı yatar en serin yer neresiyse oradadir. Yatmadan önce gelir oper,sırnaşır gider😀Gün içinde sizinle ilgilenip oynaşıyosanız 🤭 okadar takılmayın. 😉

Valla sıcakta uyunmuyor dip dibe
Eşim çok üşür ben klimasız yaşayamam açık cam falan kesmez yani
Asla yatak odasına klima ya da vantilatör kabul etmez bu yaz onu uyutup uyutup yan odaya kaçtım, nefessiz kalıyorum sıcaktan darlanıyorum , kışın sarılırız bak bugün hava soğudu miss içimden aşk böcükleri uçuşuyor ama sıcakta ben ben değilim🙈
Sıcağı okadar severim ki yazııı geldi vicdansız kış ❄ soğuk ⛇

Bizim oralarda derlerki " yazın öte git zamanı,kışın beri gel zamanıdır eşler icin'" 😁
Bulundugum şehir çok sıcak,ben sıcagı severim eşim hiç sevmez o yuźden ayrı yatar en serin yer neresiyse oradadir. Yatmadan önce gelir oper,sırnaşır gider😀Gün içinde sizinle ilgilenip oynaşıyosanız 🤭 okadar takılmayın. 😉
Ne güzel samimi yorumlar rahatladım valla 😃 😃

Bence cok buyutuyorsunuz 😊 bizde 1,5 senelik evliyiz esimde bazen tv karsisinda salonda uyuya kalir bende gecee yanina kivrilirim bence okadar abartilicak birsey degildir he mesela aynisi bazen banada olur bende tv karsisinda uyuya kalirim oda benim yanima girer yatar kendi haline birakin yada sizde yaninda uyuyun 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X