Bu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin benceHepimiz heyecanla bekliyoruz bende öyle pazartesi kan vericem normalde yarın âdet günüm ama belirti yok göğüsler şişti hassas sadece inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Maşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterirİnşallah çok çok iyi sonuçlar alıcaksın . Bende kan testini 11. Gün yaptırmıştım biliyorsun ilkkez bugün 12. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı
İnşallah aşkım ikimizde hamişizdir inşallah valla hiç bir belirti yok sadece kasıklarımd ara da sızlama var ama ben adetten öncede böyle oluyorMaşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterirdarısı bana olsun Banada dua edersen sevinirim peki gün gün ne belirtilerin oldu yada oluyor
Çatlatma iğnesi oldum zaten bugünde kan verebilirdim ama nedense bu sefer ağırdan alıyorum hafta başı inşallah gidicem teste erken gebelik testine gelince hiç tercih etmedim genelde kaset test alıyorum bence yani benim fikrim kaset test daha iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum tabi sizin fikrinize de saygım sonsuzBu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin bence
Canım naptın ne durumdasın ?İnşallah aşkım ikimizde hamişizdir inşallah valla hiç bir belirti yok sadece kasıklarımd ara da sızlama var ama ben adetten öncede böyle oluyor
Merhaba şimdi gördüm mesajını k bakma ne yaptın ıyı mısın sonuç ne olduCanım naptın ne durumdasın ?
13.gün 18.27 çıktı bhcg bugün tekrar verecem sen naptın canımMerhaba şimdi gördüm mesajını k bakma ne yaptın ıyı mısın sonuç ne oldu
Yok canım hep öğleden sonra 4 te veriyorumYaşasın hamilesinnn bende değerler yükseldi çok şükür bekliyorum şuan verdin mi tekrar
Kaçtı ilk sonra kaç arttı kaç defa verdin canım?Yaşasın hamilesinnn bende değerler yükseldi çok şükür bekliyorum şuan verdin mi tekrar
Benim iyi canım 4 defa ikişer gün arayla kan verdi iki kat yükseldi doktorum iki hafta sonra gel dedi bakalım beklemedeyim şuan sen naptın?canım benim ben burayı unuttum valla ne yaptın ne durumdasın ben de yeni girdim yazamadım
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun benim yarın çatlatma iğnesinin 10 aşılamanın 8 günü yarın test yapıcam iğnenin etkisi için ama sol kasıgımda cok ince bi sızı var aralıklarla giriyor ilk aşılamamda agrı vardı ama bu farklı geldi sizde belirtiler nelerdi acaba testi ne zaman yaptınızBenim iyi canım 4 defa ikişer gün arayla kan verdi iki kat yükseldi doktorum iki hafta sonra gel dedi bakalım beklemedeyim şuan sen naptın?
Canım ben aşılama olmadım Femara ve ovitrelle oldum sadece ve hiç belirtim olmadı hatta heralde tutmadı bu ay da dedim belirti olmayınca ama kişiden kişiye değişir kimi çok belirti yaşıyor kimi belirtisiz ben öğrendikten sonra belirtilerim olduÖncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun benim yarın çatlatma iğnesinin 10 aşılamanın 8 günü yarın test yapıcam iğnenin etkisi için ama sol kasıgımda cok ince bi sızı var aralıklarla giriyor ilk aşılamamda agrı vardı ama bu farklı geldi sizde belirtiler nelerdi acaba testi ne zaman yaptınız
Teşekür ederm yorumunuz için saglıkla kucagınıza alın inşallahCanım ben aşılama olmadım Femara ve ovitrelle oldum sadece ve hiç belirtim olmadı hatta heralde tutmadı bu ay da dedim belirti olmayınca ama kişiden kişiye değişir kimi çok belirti yaşıyor kimi belirtisiz ben öğrendikten sonra belirtilerim oldu
Çizgi var ama iğne etkisini takip etmişmiydinizİyi bayramlar kızlarr ben test yapmaya basladım artık hayrolsunçatlatmanın 10.günü testim bu şekilde
Hayır ilk defa bugun yaptım ilk çatlama iğnesinde negetifdi bende onun için yaptım bayada belirli cizhi iğnenin etkisi bukadar kalırmı kiÇizgi var ama iğne etkisini takip etmişmiydiniz
Canım ilk iğneyle aynı olmayabilir 12.güne kadar iğne etkisi görenler var inşallah gebeliktirHayır ilk defa bugun yaptım ilk çatlama iğnesinde negetifdi bende onun için yaptım bayada belirli cizhi iğnenin etkisi bukadar kalırmı ki
İnşallah herkes pozitif görmeyi bekliyor hamilesiniz banada dua edermisinizCanım ilk iğneyle aynı olmayabilir 12.güne kadar iğne etkisi görenler var inşallah gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?