Merhaba çatlatma iğnesi 11. Gün beta hcg

Hepimiz heyecanla bekliyoruz bende öyle pazartesi kan vericem normalde yarın âdet günüm ama belirti yok göğüsler şişti hassas sadece inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Bu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin bence

İnşallah çok çok iyi sonuçlar alıcaksın . Bende kan testini 11. Gün yaptırmıştım biliyorsun ilkkez bugün 12. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Maşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterir darısı bana olsun Banada dua edersen sevinirim peki gün gün ne belirtilerin oldu yada oluyor

Maşallah canım bu değerin yükseldiğini gösterir darısı bana olsun Banada dua edersen sevinirim peki gün gün ne belirtilerin oldu yada oluyor
İnşallah aşkım ikimizde hamişizdir inşallah valla hiç bir belirti yok sadece kasıklarımd ara da sızlama var ama ben adetten öncede böyle oluyor

Bu arada yarın adet gününüzse erken gebelikte test yapsanız zaten çıkar bi sonuç alamazsanız kan verin bence
Çatlatma iğnesi oldum zaten bugünde kan verebilirdim ama nedense bu sefer ağırdan alıyorum hafta başı inşallah gidicem teste erken gebelik testine gelince hiç tercih etmedim genelde kaset test alıyorum bence yani benim fikrim kaset test daha iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum tabi sizin fikrinize de saygım sonsuz

Yaşasın hamilesinnn bende değerler yükseldi çok şükür bekliyorum şuan verdin mi tekrar

canım benim ben burayı unuttum valla ne yaptın ne durumdasın ben de yeni girdim yazamadım

canım benim ben burayı unuttum valla ne yaptın ne durumdasın ben de yeni girdim yazamadım
Benim iyi canım 4 defa ikişer gün arayla kan verdi iki kat yükseldi doktorum iki hafta sonra gel dedi bakalım beklemedeyim şuan sen naptın?

Benim iyi canım 4 defa ikişer gün arayla kan verdi iki kat yükseldi doktorum iki hafta sonra gel dedi bakalım beklemedeyim şuan sen naptın?
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun benim yarın çatlatma iğnesinin 10 aşılamanın 8 günü yarın test yapıcam iğnenin etkisi için ama sol kasıgımda cok ince bi sızı var aralıklarla giriyor ilk aşılamamda agrı vardı ama bu farklı geldi sizde belirtiler nelerdi acaba testi ne zaman yaptınız

Canım ben aşılama olmadım Femara ve ovitrelle oldum sadece ve hiç belirtim olmadı hatta heralde tutmadı bu ay da dedim belirti olmayınca ama kişiden kişiye değişir kimi çok belirti yaşıyor kimi belirtisiz ben öğrendikten sonra belirtilerim oldu

Teşekür ederm yorumunuz için saglıkla kucagınıza alın inşallah

İyi bayramlar kızlarr ben test yapmaya basladım artık hayrolsun çatlatmanın 10.günü testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_6518.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 45
Çizgi var ama iğne etkisini takip etmişmiydiniz
Hayır ilk defa bugun yaptım ilk çatlama iğnesinde negetifdi bende onun için yaptım bayada belirli cizhi iğnenin etkisi bukadar kalırmı ki

Eklentiler

• image.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 42
Hayır ilk defa bugun yaptım ilk çatlama iğnesinde negetifdi bende onun için yaptım bayada belirli cizhi iğnenin etkisi bukadar kalırmı ki
Canım ilk iğneyle aynı olmayabilir 12.güne kadar iğne etkisi görenler var inşallah gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…