Merhaba en uygun hangi ayda hamile kalinmali?

marchandize

Benden iyisi yok :)
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
863
2
96
İzmir
Merhabalar.ben yeni uyeyim.1,5 senelik evliyim.
Hangi ayda hamile kalinmali en uygunu hangisi olur.mesela son 3 ayi yaza getrmemek lazim diye dusunuyorum yoksa kocaman karinla sicaklar cok zor gelir anneye.fikir verebilirmisiniz?

evet canım bütün hamilerin tavsiyesi son ayı bahar mevsimlerine denk getirmeye çalışın diyolar amaaaa istediğin andada olmuyokii maleseffff oyüzden şahsen ben onu düşünmüyorum olsunda ne zamn olursa olsun artık

Kizlar hamiş arkadaşlarimdan bildiğim kadariyla hamileliğin son aylari yaz sicaklarina gelmemeli. çünkü daha çok şişme oluyor ve tek canimizla sicağa dayanamiyoruz kocaman karnimizla nasil dayanalim dimi? Bu iş birazda kismet muzurperiye katiliyorum.istediğin zaman olmayabiliyor

bebeği tutturduğun ay en güzel aydır hamile kalmak için......çünkü gelmek istemiştir.....çünkü allah vermek istemiştir.....o hazırsa bize söz söylemek düşmüyor.....bence en güzel ağustos:))

OLSUN DA
NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN OLSUN..............
MALESEF ARTIK HERŞEY O KADAR ZORLAŞTI KI İSTEDİĞİN AN PAT DİYE HAMİLE KALAMIYOR İNSAN..........O YÜZDEN ALLAH VERSİN DE VARSIN SON AYLAR YAZA GELSİNNN VARSIN KIŞA GELSİNsenağlama

Valla insan uzun süre uğraşinca nezaman olursa olsun diye zaten öyle pat diyede istediğin ay hamile kalinmiyo ki tabi birazda nasip kismet.

Merhabalar.ben yeni uyeyim.1,5 senelik evliyim.
Hangi ayda hamile kalinmali en uygunu hangisi olur.mesela son 3 ayi yaza getrmemek lazim diye dusunuyorum yoksa kocaman karinla sicaklar cok zor gelir anneye.fikir verebilirmisiniz?

Merhaba cnm ben şubat sonu bebişime kavuşcam nasipse,ben öğretmenim ve bebğimle daha çok zaman geçirme açısından en uygun dönem, ama şunu da söylemeliyim ki hemen isteyince de bebiş gelmiyo yani deneme sürelerini de düşün bence o yüzden bebeğinin geldiği tarih en uygun tarih bencede

Ben ogretmen oldugum icin yaza gelmesin de iznim yanmasin diye dusunmustum ama 1,5 yil hamile kalamadim, bebisim dedi ki"sen istedigin zaman degil ben istedigim zaman gelicem".Gelsin de artik yaz olur kis olur sonbahar ilkbahar hepsine raziyiz

tesekkur edıyorum arkadaslar:)))) bende artık gelsınde ne zaman gelırse gelsın dıye dusunmeye basladım hehehehe:))

canım benim bu dediğin çok zor bi durum zaten,bende senin gibi babasıyla aynı tarihte doğsun sakin bir yengeç olsun diye temmuz istedim ama güzel kızım 3 ay rötar yaparak hiç sevmediğim halasının doğduğu eylül ayında ve onun burcunda dünyaya gelecek,kısmet işte:))))

kızlar ben de özel bi kurumda öğretmenim, yazın doğurayım da seneye çalışayım diyordum. ama gittiğim dr kistin var bebişin olmaz deyince dünya başıma yıkılmış, yanlışımı anlamıştım.. sonradan anladım ki allah ne zaman isterse o zaman oluyor bebişlerrra.s.
seneye çalışamayacağım ama üzgün değil bilakis çok mutluyumm:teytey:

valla ben kesin bisey bilmiyorum ama bildigim tek sey yaz mevsiminde hamilelik cok zor geciyor....hele de ilk 3 ayindaysan...mesela ben,burasi cok sicak,terliyorum,bulantilarim cogaldi....sicaklardan yemek yiyemiyorum fena yani....bence bebek dusunen arkadaslar mumkunse kis mevsimine denk getirmeye calisin...hic degilse soguktan korunma yollari var ama sicaktan yok malesef....o yuzden diyorum ki yazin hiiiiiiiicccc cekilmiyor hamilelik cok zor...Allah tüm yaz hamislerinin ve benim yardimcim olsun..

arkadaşlar hamişlik bizim değil Yüce Mevlanın bileceği birşeydir o ne zaman nasip etmişse o zaman olacaktır nitekimde bunun örnekleri sitemizde fazlasıyla mevcuttur hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde gelsinde bebişlerimiz yazmı kışmı orasını Allahım tayin etsin yaz olur hayırlı kolay olur kış olur inanılmaz zor hamilelik yaşarsınız dediğim gibi hayırlı olsunda ne zaman olursa olsun haksızmıyım???

yapılan araştırmaya göre güneş ışınlarına daha fazla maruz kalan anne adaylarının bebişleri daha saglıklı ve daha zeki oluyormuş.ama diger arkadasların da dedigi gibi allah ne zamanını hayırlı olacagını ne zaman kısmet edecegini iyi biliyor.ben hep kısmet olursa bebişimi eylülde dogum yapmak isterim diye laf arasında söylerdim.özel bi çaba göstermeden (eşimle 2 defa ilişki sonunda)aralık ayında hamile kaldım.allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için

Son düzenleme:
Ben temmuz ayında hamile kaldım ve nisanda doğum yaptım..bence temmuz-ağustos hamile kalmak için en güzel aylar:)

Ben mayis'ta dogurdum cocuklarimi tavsiye ederim. Dolayisiyla temmuz ya da Agustosta hamile kalmak iyi oluyor...

walla mayısta bizim gelin doğum yaptı
daha bebeğin kırkı bile çıkmadan gitmedik yer bırakmadılar.
Allahın izniyle aralıkta ve de ankarada doğum yapacak biri olarak nası kıskandım,nası kıskandım. tatlicadiarzu

ben burnumu cıkaramıcam heralde aylarca...
ama olsun hepsi de güzel bence de...

bu bebk işi planlamayla fılan olmuyor arkadasım..bız planladık ama ancak 4 ay sonra hamıle kalabıldım..allah ne zaman nasip etmısse öyle oluyor..benım son 3 ayım kışa gelıyor gercı şanslıyım galıba:)ama dedıgım gıbı bır seyler oluyor ve planların istedıgın yonde gıtmıyor..oluruna bırakmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…