Merhaba erkek kuzenimin boşanması ile ilgili?

manifestocubayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
29
25
3
35
merhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?

Biz bir kere genç bir adamdan bir elektronik eşya almıştık. Internete vermişti. Eve gitti eşim. Baktı ki yepyeni evin eşyalarını satıyor da. Bunu neden yaptığını sorduğunda eşinin evi terk ettiğini söyledi. 5 aylık evlidi onlar da. Sebep ise: Kızın annesi devamli eve müdahale ediyormuş. Kızını eşine karşı doldurup duruyormuş. Sonuc olarak kız evi terk etti. Nasıl kötü erkek anneleri varsa kötü kız aileler de var. Benim bir kuzenimin evliliginin bitmesine de tek annesi sebep oldu. Yani olabilir. Ama sonuç olarak gelin (siddet vs yoksa eğer) evliliği kaldıracak olgunlukta değilmiş demek ki. Aileler çocuklarının yakasını birakmayacaksa evlendirmemeli

Kuzeniniz erkek, sizinle konuşamayacağı şeyler vardır. (Cinsellik gibi)Ya da şiddet vb. şeyler olabilir. Temizliğine dikkat etmiyordur vs.vs. Gerçekte ne olduğunu bilmeniz mümkün değil.

yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi

yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Kuzeniniz karısıyla bütün mesajlaşmalarını niye size gösteriyordu ki? Mutlu şekilde dediğinize göre boşanma olayından önce de gösteriyordu?

merhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?

Bence kızın yaşadıklarını/düşündüklerini bilmeden ne desek boş. Hatta sizin için de öyle. Ayrılma kararı mı almış koca adam “sen bilirsin ama yuvanı yıkmadan 2 kere düşün dönüşü yok bunun, kurtarılabilecek bir şeyse dene yok olmaz asla diyorsan senin kararın” diyin ama kuzeninizin beyanıyla da kızı direk suçlamayın, kim bilir neler yaşandı. Kimse kocası anne babama az ziyarete gidiyor diye boşanmaz.. sanmıyorum yani hele ki böyle dul yakıştırmasının SADECE kadına yapıldığı bi ülkede.

Back
X