Kuzenlere kadar kendini kanıtlama peşinde olmak zaten korkunun göstergesi.
Aklı selim her insan biliyor ki artık evliliklerin %99 u erkek ve erkek ailesi tarafından yıkılıyor. Dolayısıyla herkes kendini aklama peşinde.
Ben boşanırken kayınvalidem gidip teyzeme gidip kendini aklama operasyonu yapmış, mahkeme günümde gelip anneme green kıymet biliyor öyle kaynanam olsa başımda taşırım demiş, güldüm geçtim.
Çocuklarını herkes böyle bilinçli yetiştirse zaten boşanmalar eminim ki azalır.
Teyzeniz de Maaşallah teyzemi çıngıraklı mı anlaşılır gibi değil.
Zaten tuhaf bı şekilde kendilerini öne atma gibi bi sorunları var erkek tarafının, ruh hastalari resmen.
100 boşanmış erkeğin 95 suçlu 5 haklıdır.
100 boşanmış kadının 95 haklı 5 suçludur.
Yok bu oran yanlış diyenin de alnını karşılarım.
Benim çok samimi bı arkadaşım vardı. Kız öyle pisdi ki, size evini anlatamam düşün evinden akrep çıktı. Evine bakmaz, o akrep oraya nasıl geldiyse.
Bir kere bı yemek yapmış inan ki yemeyi bırak yemeğe bakmazsın.
Ben hayatımda böyle ev görmedim.
İyi bı kızdı ama çalışırdı, esinin işi iyi değildi bakardı evine vs vs.
Fakat asla evlilik yürütecek bı kız değildi, evlenmesi hataydı.
Neyse eşiyle boşanma sürecine girdi.
Bu arada arkadaşımla görüşmez olduk.(fakat bosanacaklarini eşinin bı akrabasi bana söyledi, bu konular hassas olduğu içinde a canım boşanıyorsun diye de aramadım aranmaz zaten. İletişimi kendi kesmişti çünkü. Bı edep bı adap ta biliyoruz hani)
Bir gün beni kv si aradı. Ben şaşırdım tabi.
Bana x şu kadar tazminat istiyor boşanmak için, seni şahit yazıcam dedi.
Ben bı afalladım ama çaktırmıyorum. Anlattı etti eyledi.
Ben konuşmanın sonunda ne dedim biliyormusun, evet x teyze temizlik, yemek, evine bakma, sorumluluk konusunda haklısın. Mahkeme de bunları söylerim fakat herşeyi doğru anlatırım bı konuyu anlatıp kenara çekilmem. Oğluda çok sinirli bi insan çünkü öyle böyle değil, e yıllarca para kazanamadi kız eve baktı maddi herşeyi kız karşıladı. Bunları da söyleyeceğim için beni şahit olmam için bir daha aramadı.
Tamam iyi güzel kızın eksikliklerini söylerken, oğlunun söylemeyeceğim sandı.
Böyle bi dünya adalet vardı.
Bak burda bile kadına şiddet var. Kızın eksiklerini anlat ama oğlumu anlatırsan gelme.
O kız istediği tazminatta haklıydı çünkü kaç yıl evli kaldılar o tazminattan fazlasını kazandı harcadı evine.