Merhaba Eşim vefat etti sadece maasım var bir tane küçük oglumla ailemin evindeyim

Cananeda

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
113
80
18
41
Dün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda

Çevrelerinde hiç mi kimseyi bulamamışlar da sizden istiyor.
1500 TL az para mı?
Hadi zengin birisi olsanız neyse göze gelmez de...
Sıkışacaksanız veremezsiniz zaten.
Haklısınız bende ona sasırdım yani devletin verdigi dul yetim maasım vardı onu istiyor benden insanları anlamak mümkün degil

Öncelikle başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun. Arkadaşınız nasıl ablasının görümcesi için para isteyebilir ki yahu hiç mi utanmamış söylerken insanın dili varmaz

Öncelikle başınız sağolsun sabırlar diliyorum Bu tür konularda bu kadar gerilmek yerine veremeyeceğinizi söyleyin. İnsanlar bazen düşünmeden hareket edebiliyorlar

Allah rahmet eylesin eşinize.
Sinirlenmekte haklısınız, sizin maddi durumunuzu bildiği halde nasıl o kadar miktar isteyebiliyor ki?
Görümcesinin kaskosu yok muymuş?
Neyse siz gereken cevabı vermişsiniz zaten daha fazla canınızı sıkmayın boşa.

arkadaşım ablasının görümcesinin kazası için benden para isteyemez

zira eğer arkadaşım ise durumumu da bu tarz bir şey için kimseye borç vermeyeceğimi de bilir

çözüm basit bu tarz insanları hayatınızdan çıkarın

arkadaşınızın penceresinden bakarsak da sıkıştık o zaten ailesi ile yaşıyor, nakit paraya ihtiyacı yok, verir mi acaba diye şansını denemiş, siz de vermem demişsiniz konu kapanmış

bana dertlenilecek bir konu gibi gelmedi

ama deseydiniz ki annem benim param üzerinden kendi arkadaşına söz vermiş, o zaman yorumum farklı olurdu

istemiş vermemişsiniz konu kapanmış, bir de isterse de durumum belli oradan çok mu zengin görünüyorum der geçerim

Baslık ne alaka bu sizin kendinizi acındırma veya tanımlandırma şeklinizmi ????? Çocugunuzada ayrıca sürekli yetim diyorsunuz. Özel okulda öğrenci siz çalışıyorsunuz sorun nedir bağışmı toplayalım borç istemiş vermemişiniz sorun yok tuhaf olabilir yok demişiniz kapanmış abartmaya ne gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…