Haklısınız bende ona sasırdım yani devletin verdigi dul yetim maasım vardı onu istiyor benden insanları anlamak mümkün degilÇevrelerinde hiç mi kimseyi bulamamışlar da sizden istiyor.
1500 TL az para mı?
Hadi zengin birisi olsanız neyse göze gelmez de...
Sıkışacaksanız veremezsiniz zaten.
Öncelikle başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun. Arkadaşınız nasıl ablasının görümcesi için para isteyebilir ki yahu hiç mi utanmamış söylerken insanın dili varmazDün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
Öncelikle başınız sağolsun sabırlar diliyorumDün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?