Başınız sağolsun.allah yardımcınız olsun.Dün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
Baslık ne alaka bu sizin kendinizi acındırma veya tanımlandırma şeklinizmi ????? Çocugunuzada ayrıca sürekli yetim diyorsunuz. Özel okulda öğrenci siz çalışıyorsunuz sorun nedir bağışmı toplayalım borç istemiş vermemişiniz sorun yok tuhaf olabilir yok demişiniz kapanmış abartmaya ne gerek
Hatırlayan olacaktır illa kiAçıkçası oğlunu öyle tanımlıyor olması beni de çok rahatsız etti. Çocuğu etiketlemiş resmen. Bir an önce bu psikolojiden çıkması ve çocuğunu çıkarması lazım.
Sizinngibi beyninndennyoksun. Olanlar bu sekilde düşünebilir ben diyorumki durumum ve aldıgım maas belli bu sekilde insanlar arsız olarak nasıl isteyebiliyor ben nediyorum siz nediyorsunuz?ayrıca benim cocugumun özel okula gitmesi sizi neden bukadar rahatsız etti ?Açıkçası oğlunu öyle tanımlıyor olması beni de çok rahatsız etti. Çocuğu etiketlemiş resmen. Bir an önce bu psikolojiden çıkması ve çocuğunu çıkarması lazım.
Tuhaf bir kişilik acılarıyla özel ilgi beklediğini düşünüyorum çocuğa yetimim var yetim çocugum demesinde rahatsız oldum bende açıkcasıAçıkçası oğlunu öyle tanımlıyor olması beni de çok rahatsız etti. Çocuğu etiketlemiş resmen. Bir an önce bu psikolojiden çıkması ve çocuğunu çıkarması lazım.
Benim arkadaşımın kocası da var, birkaç sene sonra kırk olacak. Hala kendisine yetim diyor, ailesi (özellikle düğün sürecinde) ondan israrla yetim diye bahsederdi. Adam neyden yakınsa kendi yetimliginden bahsediyor . Yani Allah yaşatmasın, tabi ki çok zor ama insana böyle etiketlenmesi cok yanlış bir şey. Konu sahibinin çocuğu inşallah annesine benzemez de bu etiketi kendisini acindirmak için kırk yaşında bile söyleyen insanalrdan olmaz...Hatırlayan olacaktır illa ki
Öğretmeni çocuğa ter davrandı diye konu açan üye kendisi
Çocuğu zaten sürekli yetim diye tanımlıyor
Kimliğinin bir parçası haline gelmiş yetim olması ne yazık ki
Sizinngibi beyninndennyoksun. Olanlar bu sekilde düşünebilir ben diyorumki durumum ve aldıgım maas belli bu sekilde insanlar arsız olarak nasıl isteyebiliyor ben nediyorum siz nediyorsunuz?ayrıca benim cocugumun özel okula gitmesi sizi neden bukadar rahatsız etti ?
Sizinngibi beyninndennyoksun. Olanlar bu sekilde düşünebilir ben diyorumki durumum ve aldıgım maas belli bu sekilde insanlar arsız olarak nasıl isteyebiliyor ben nediyorum siz nediyorsunuz?ayrıca benim cocugumun özel okula gitmesi sizi neden bukadar rahatsız etti ?
canan hanım, geldiğinizde görürsünüz illa ki. Ben çocuğunuzun özel okula gitmesiyle alakalı tek kelime etmedim. Bize ne? Paranız var yollayın elbette. Günümüzde özel okul dediğin aşırı lüks bir şey de değil.
Çocuğunuzun özel durumu olduğunu, eksikliği olduğunu, yetim olduğunu sürekli ön plana çıkarmanız çocuğunuz için sakıncalı. Onu bu psikolojiden çıkarmanız lazım ama siz ona eksikliğini hissettiriyorsunuz bizim buradan gördüğümüz.
kendinizi hakaret etmeden ifade edemediğiniz için bu konuda da bir gelişme sağlayacağınızı düşünmüyorum tabi artık.
Umarım çok yara almadan bu süreci atlatırsınız.
bizimde kendisi gibi küfür ve hakaret etmemizi bekledi heralde. ben kadının borç istemesini de çok kötü bulmadım. belki gerçekten çok zor, kötü bir durum var. denize düşen yılana sarılır demişler.
tamamDün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
başlı başına saçma sizin durumunuzu biliyor sizden istiyorDün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
Basiniz sag olsun. Bende eşimden ayrilip yeni ev tuttugum ilk günlerde teyzem arayıp az olmayan bi miktar borc istemisti. Var böyle insanlar bosverin.Dün akşam üstü bayan arkadasım bana mesaj atmıs ablasının görümcesi kaza yapmıs benden 1500tl para istiyor .bende oglumun okulun parasını ödedigimi söledim . 50,100tl olmasa önemli degildi 1500tl para nedir ya allah askına cok sinirlendim .ben kimseden para istemedim bu zamana kdar kimsede benden istemesin bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?