- 19 Mayıs 2025
- 498
- 2.562
- 28
- 27
- Konu Sahibi haziranyengec
-
Şiddeti anca nefsi müdafada yada taciz tecavüz olaylarında normal görürüm onun dışında asla normal değil yapanında cinsiyeti farketmez.Eşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Bence haklısınız vurmasanız daha İyiymiş ama onun yaptığı da psikolojik şiddet gibiEşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Bacım sen zaten unutma. Adam sorumsuz umursamaz böyle biriyle hayat geçmez sakın çocuk mocuk yapmaO kadar güzel konuştunuz ki ama napaym sonradan çok pişman oluyor ama ben unutamıyorum
Evet öyle ama eşimin dövme küfür gibi huyları yok ama öyle şeylerle beni laflarıyorla vuruyor ki inanın küfürden tokattan daha ağırSenin bu sinirin saldırganlığın hiç üstüne patronuna amirine şefine babana işledi mi vurabildin mi onlardan birine cevap hayırsa açıklamaya gerek yok eşine vurdun çünkü karşılığında sana vurmayacağına emindin aksi mümkün değil
Evet attığın tokat yanlış da eşinin özellikle anneni yüzüne vurması daha da yanlış.Eşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Bir erkekle bir kadının tokadı aynı kefeye konulamaz. Ama şu var şiddetin yolunu açmış oluyorsun, senin tokadın gurur kırar onun tokadı gurur artı kemik kırar. Eşin çekilmez bi adam ama sen de haklı değilsin. Ya bosan ya da kabullen.Eşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Baştan sıkıntılı, herşeyi alttan almak zorunda mıydın, ben bunu yaptım şunu yaptım karşılığı yok diyorsun da bir yaptın iki yaptın baktın olmuyor sende bırak akışına, tokat atmak nedir, o kadar laf yiyeceğine aman almayayım etmeyeceğim diyecegine al, ayrıca calistiysan ne olmuş ailesi neyi vuracak yüzüne, çalışmak kötü mü, zannedersin illegal işler çevirmiş, tokat atana kadar yüzüne bunları vuracak insanlarla durma.Eşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Canımsın mizah olsun diye yazmıştım. Bende temmuz yengeciyim bu arada. Bu heriften olmaz tatlım. Kendini yıpratma bununla.Kusura bakmayın yeniyim belki cevap gelmez diye ilgilenen olursa yazarım diye düşündüm haklısınız
Dedik ya boşan diyeNapalım şimdi arkadaşlar onu anlatın
Yazmış ya herkesNapalım şimdi arkadaşlar onu anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?