Merhaba eşime tokat attım sinirden pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum

Şiddeti anca nefsi müdafada yada taciz tecavüz olaylarında normal görürüm onun dışında asla normal değil yapanında cinsiyeti farketmez.
Adam sürekli sizi kızdıracak şeyler söylemiş kendi adınıza üzülmüşsünüz o kendi kalbinin kötülüğünden kıskançlık yaftası yapıştırmış. Niye dolmayı bekliyorsun boşan allahtan sıkıntı ondaymışta çocuğun olmamış. Bu adam onunlada dalga geçilecek şeyler bulurdu.

Bence haklısınız vurmasanız daha İyiymiş ama onun yaptığı da psikolojik şiddet gibi

Evet öyle ama eşimin dövme küfür gibi huyları yok ama öyle şeylerle beni laflarıyorla vuruyor ki inanın küfürden tokattan daha ağır

Evet attığın tokat yanlış da eşinin özellikle anneni yüzüne vurması daha da yanlış.
Attığım tokatta haksızım diye çokta alttan alma yoksa daha da tepene biner onun yanlışı da çok

Bir erkekle bir kadının tokadı aynı kefeye konulamaz. Ama şu var şiddetin yolunu açmış oluyorsun, senin tokadın gurur kırar onun tokadı gurur artı kemik kırar. Eşin çekilmez bi adam ama sen de haklı değilsin. Ya bosan ya da kabullen.

Baştan sıkıntılı, herşeyi alttan almak zorunda mıydın, ben bunu yaptım şunu yaptım karşılığı yok diyorsun da bir yaptın iki yaptın baktın olmuyor sende bırak akışına, tokat atmak nedir, o kadar laf yiyeceğine aman almayayım etmeyeceğim diyecegine al, ayrıca calistiysan ne olmuş ailesi neyi vuracak yüzüne, çalışmak kötü mü, zannedersin illegal işler çevirmiş, tokat atana kadar yüzüne bunları vuracak insanlarla durma.

Bir de Allah'ını seversen sen nesin eşin ne, çocuk mocuk yapmayın.

Ay adam işsiz kadının yediğine içtiğine,aldığına karışıyor, en hassas noktalardan vuruyor ki ben kanlı bıçaklı düşmanımın bile çocuğu olmamaması, kendi veya ailesinin rahatsızlığı ile ilgili asla ama asla kırıcı yorum yapmam. Ki bu övünülecek bir şey değil normal insan davranışı. Birde içip içip eve geliyor. Değil tokat böylelerini adam tutup dövdürsem içim soğumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…