Merhaba eşime tokat attım sinirden pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum

Niye bu adamla evlendin

Cocuk için zorlama, bak adam işsiz, gece yarısına kadar içiyor, seni aşağılıyor 6 yıllık çalışma hayatın varmış yine çalışıp kendi düzenini kurarsın.

Çocuk yapma diyenlere de neden cevap vermiyorsun? İlle de yapıcan dimi
Onun üzüldüğünü iş için çocuk için her yolu deneyip çırpındığını gördüğüm için

Sen tokat atınca kayınvaliden dönüp iki tane çakmadı mı anlamadım adam suçlu sen de suçlusun çocuk çocuk aylık masrafındsn haberin var mı daha iki kişi kocaman yetişkin iki kişi kendinizi kurtarmamışsınız çocuk diyorsunuz pes benim oğluma vuracak kadını ben evimde oturtmam mesela

Yahu saçmalamayın artık ya eşinizin işi yok ev desen kayınvalide kayınpeder evinde duruyorsunuz hala çocukta çocuk
Yarın bir gün çocuk olsa bu seferde çocuğuma bakamıyorum kimse yardım etmiyor diye dertlenirsiniz
Sıkıldım artık milleti çocuğuna sponsor sanıpta Allah bir can emanet etti bana ne yapsaydım diyenlerden
Bakacak gücünüz yoksa doğurmayın,henüz eş olmayı becerememişken ama baba olmaya çalışıyorsunuz karı koca girin bir işe önce maddi olarak biraz güçlenin ne bu ya ama olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…