- Konu Sahibi haziranyengec
-
Çalışmak utanılacak bir şey değil. Ben lisede tatildeyken 1 ay kadar çalıştım tekstilde, pantalon paçası yapmasını, gizli dikiş öğrendim orada.Çok haklısınız bu sözünüz Tokat gibi çarptı yüzüme ihtiyacım vardı belki böyle bir cümleye
Nasıl öğrendiniz pekiArkadaşlar zaten ben iş arıyorum çocuk istesek yapardık hemen olamayacağını yeni öğrendik
Ağrısı vardı onun için doktora gittiğinde tedavi olmazsa çocuğunun olamayacağını söylediNasıl öğrendiniz peki
Yapmayın Allah aşkına çocuk için deli gibi uğraşmışsınız eşinizde sorun olduğunu öğrenmeden hastaneye hep yalnız gittim diyen sizsinizAğrısı vardı onun için doktora gittiğinde tedavi olmazsa çocuğunun olamayacağını söyledi
Tokat az olmuş lütfen terket bu adamdan koca da olmaz baba daEşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Ise üzülen dusmanina söylenmeyecek seyleri söylemez benim esime is vurdu aile vurdu oturup üç günü bir paket bisküvi ile gecirmis bilmiyordum adam bana gikini çıkarmadi el üstünde tuttu her kötü zamansa bunlae olmaz söylenmez düşmana dahi bu sekikde konusamaz insan begenmedigi tekstilde bendw bekarken 12 saat çalışıyordum gitsin ekmegini tasdan çıkarıp calissin orada burada gezip icip evi de hanima geçindirtip birde küstah küstah beni asalayan adama kocam diyemezdim hala yorumlarda onu savunuyorsun böyle değildi diye tam olarak öyle biriydi ve yuzunu böyle zamanlarda gösterdi böyle insanlar tamda kötü günde belli olur çocuk yapıp da vebal alma kensi hayatunu bitirdin çocuğu yakma sizin gibi takik kadinlar çocuk yapıyor sonra bizim gibi mutsuz ailede büyüyen insanlae yarim kaliyorOnun üzüldüğünü iş için çocuk için her yolu deneyip çırpındığını gördüğüm için
Buradan sonrasını okuyamadım.1:30 senelik evliyiz
Aşırı saçma bir olay. O kadar sorun varken arkadaşlarıyla çıkıp geç gelmesine mi patladınız? Size vursa affeder miydiniz? Ayrıca kavgada anne çağırmak ne demek 5 yaşında mısınız? Ne madden ne manen çocuk sahibi olmak için uygun gelmediniz bu yaptıklarınızla karı koca olarak.Eşimle çok severek evlendik altı yıl sevgili kaldık şu an 1:30 senelik evliyiz yaklaşık beş aydır işsiz çocuk problemimiz var ondan dolayı olmuyor ben bu sebepten dolayı çok üzülüyorum annem hasta psikiyatrik bir hastalığı var bir sene içinde eşim anneme yüzüme vurdu şöyle seni hastaneye yatırmamız lazım yani benim Hassas olduğum bir konu onun dışında ben nişanlıyken bekarken Tekstilde çalışıyordum altı yıl boyunca ailene söyleme dedim hani yüzüme vururlar belki diye eşim altı yılın sonunda tartışmada onu da yüzüme vurdu arkadaşım hamile kaldı ben hamile kalamıyorum diye üzüldüm ama arkadaşım adına çok sevindim ama ben de istiyordum bunun için ağladığım zaman eşim bana sen o hamile kaldığı için kıskanıyorsun dedi onda sorun olduğunu öğrenmeden önce Hastaneye hep kendim tek başıma gittim ama sorunun onda olduğunu görünce ben hep onun yanındaydım iş konusunda asla ama asla baskı yapmadım hiç kendime kıyafet almadım eve bir şey almadım eve bir şey almadığım zaman sen bilmiyorsun cimrisin diyordu işte kıyafet almadığım zaman şapşal davulcu diyordu artık doldum doldum doldum doldum yapmayacağım etmeyeceğim yapmayacağım etmeyeceğim dedi yani benim de en hassas olduğumu konu annem çocuğumun olmaması eşimin iş bulamaması Geçen gün akşama kadar arkadaşlarıylaydı sonra eve geldi yemek yedi gayet gülo oynaya evden ugurladım gittikten sonra saat 8:00 9:10’a kadar dedim ki hayatım bak eğer geç gelirsen kapıyı açmayacağım o da tamam aşkım geliyorum aşkım dedi dedi saat 12:00’de geldi ve ben kapıyı açmadım kayınvalidemlerle altlığı üstlü oturuyoruz sonra kapıyı açtım yukarıya ayıp olmasın diye sesimiz gitmesin diye Geldiğinde içmişti ben içtigini görünce dayanamadım çok doluydum ben de salak yerine koyduğunu düşündüğüm için o sinirle içtigini de görünce tokat attım bu da beni susturmak için ağzımı kapattı ben de korkudan annesi de görsün ki benim haksız Bağırmadığımı anlasın diye çağırdım annesini ki annesini çok seviyorum görümcelerim çok seviyorum asla ne bir kavgam oldu ne bir gürültü onlarla ilgili hiçbir problemim yok şu an eşimle küsüz her konuda haklıyım biliyorum tokat konusunda haksızım ne yapacağımı bilmiyorum onu da çok seviyorum
Arkadaşlar olanlar oldu konuşma yapmalı mıyım ona onu mu beklemeliyim ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim
Ne konuşması ya adam size neler yaşatıyor farkında değil misin?Arkadaşlar olanlar oldu konuşma yapmalı mıyım ona onu mu beklemeliyim ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim
Yaaaa öylemi dersinAy napacan özür mözür dileme ilerde emin ol iki tokat daha patlatsaydım diye pişman olacaksın keyfini sür kız
Kesin bak şuraya yazıyorumYaaaa öylemi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?