Merhaba eşime tokat attım sinirden pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum

Çok haklısınız bu sözünüz Tokat gibi çarptı yüzüme ihtiyacım vardı belki böyle bir cümleye
Çalışmak utanılacak bir şey değil. Ben lisede tatildeyken 1 ay kadar çalıştım tekstilde, pantalon paçası yapmasını, gizli dikiş öğrendim orada.

Ağrısı vardı onun için doktora gittiğinde tedavi olmazsa çocuğunun olamayacağını söyledi
Yapmayın Allah aşkına çocuk için deli gibi uğraşmışsınız eşinizde sorun olduğunu öğrenmeden hastaneye hep yalnız gittim diyen sizsiniz
Hamile kalamıyorum diye ağlayan da siz
Doğursaydınız nasıl bakacaktınız bebeğe

Tokat az olmuş lütfen terket bu adamdan koca da olmaz baba da

Onun üzüldüğünü iş için çocuk için her yolu deneyip çırpındığını gördüğüm için
Ise üzülen dusmanina söylenmeyecek seyleri söylemez benim esime is vurdu aile vurdu oturup üç günü bir paket bisküvi ile gecirmis bilmiyordum adam bana gikini çıkarmadi el üstünde tuttu her kötü zamansa bunlae olmaz söylenmez düşmana dahi bu sekikde konusamaz insan begenmedigi tekstilde bendw bekarken 12 saat çalışıyordum gitsin ekmegini tasdan çıkarıp calissin orada burada gezip icip evi de hanima geçindirtip birde küstah küstah beni asalayan adama kocam diyemezdim hala yorumlarda onu savunuyorsun böyle değildi diye tam olarak öyle biriydi ve yuzunu böyle zamanlarda gösterdi böyle insanlar tamda kötü günde belli olur çocuk yapıp da vebal alma kensi hayatunu bitirdin çocuğu yakma sizin gibi takik kadinlar çocuk yapıyor sonra bizim gibi mutsuz ailede büyüyen insanlae yarim kaliyor

Aşırı saçma bir olay. O kadar sorun varken arkadaşlarıyla çıkıp geç gelmesine mi patladınız? Size vursa affeder miydiniz? Ayrıca kavgada anne çağırmak ne demek 5 yaşında mısınız? Ne madden ne manen çocuk sahibi olmak için uygun gelmediniz bu yaptıklarınızla karı koca olarak.

Arkadaşlar olanlar oldu konuşma yapmalı mıyım ona onu mu beklemeliyim ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim

Hiç bir şey yapma. Kendisi zaten sıkıntılı biriymiş. Sürekli sizinle alay ediyormuş. Kendisi konuşmaya geldiğinde tokat için özgün olduğunu söylersiniz o kadar.

Şiddet doğru bir şey değil ama ben sizi anladım. Kendi işsiz olduğu sizin işinizi beğenmiyor ama paranızı yemekten de geri duymuyor. Bir de üstüne laf sokuyor cimri diye. Aklı sıra sizi küçümsüyor kendisi kraliyet ailesinden haspam. Beğenmiyorsa beş kuruş vermesin, gitsin ailesinden istesin. Sizi sevmeyen, küçümseyen ama paranızı yemekten geri duramayan bu kişiden neden çocuk istiyorsunuz? Böyle birini sevmeyin. Söylemlerinizden normalde şiddet uygulamayacak biri olduğunuzu düşünüyorum. Uzun süreli psikolojik şiddet insanı kendini tanıyamayacak hale getirir. Daha fazla yıpranmamak için bu kişiden vazgeçin. İçinizde de tutmayın tekstil işini beğenmeyen evde boş oturmasın o zaman.

Ay napacan özür mözür dileme ilerde emin ol iki tokat daha patlatsaydım diye pişman olacaksın keyfini sür kız

İğrenç bir kocanız var. Tekstilde çalışmayı küsur sanan işsiz boş beleş bir herif (adam demeye dilim varmadı) çocuğunuzun olmama sebebi siz olsaydınız nasıl belden aşağı vurur sizi suçlardı acaba? Siz ona fiziksel şiddeti bir kez uygulamışsınız o size her Allah’ın günü psikolojik şiddet uyguluyor

Yaşadıklarınızdan dolayı öfkeniz birikmiş ve tokatla sonuçlanmış. Tabi ki güzel değil ama olmuş bir kere.

Eşinizin çalışmaması, sivri dilli ve filtresiz konuşması, sorumsuzluğu, ondan ne baba ne de eş olmayacağının somut kanıtları.

Onu siz düzeltemezsiniz, kendinizi daha fazla kandırmayın. Bu evliliği “olduramadığınızı” idrak ettiğinizde doğru seçeneğe ulaşmış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…