- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Bu adamın evli olduğunu orda herkes biliyordur. Ona rağmen adam orda bi işler çeviriyorsa eşinin gelip “görünmesi” kimse için birşey ifade etmez.çünkü konudaki alt metin görünmek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamın evli olduğunu orda herkes biliyordur. Ona rağmen adam orda bi işler çeviriyorsa eşinin gelip “görünmesi” kimse için birşey ifade etmez.çünkü konudaki alt metin görünmek :)
Bizim hocalardan birinin hanımı gelirdi kuruma sık sık bir dönem. Yeni evlilerdi, kadın en şık şekilde giyinir, markete/çarşıya gidecektim uğradım vs diye gelirdi allahın unuttuğu yerdeki kuruma![]()
Bu adamın evli olduğunu orda herkes biliyordur. Ona rağmen adam orda bi işler çeviriyorsa eşinin gelip “görünmesi” kimse için birşey ifade etmez.
ARADA BİRDE OLSA GİDERİM YANİ AYDA 1 GİBİMerhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?
Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.
Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.
Tamam ayol gidin siz bir şey demedik, niye bağırıyorsunuzARADA BİRDE OLSA GİDERİM YANİ AYDA 1 GİBİ
siz gitmez misinizTamam ayol gidin siz bir şey demedik, niye bağırıyorsunuz
![]()
Ne gibi bir hata eşinizin sizi aldatacagini ki düşünüyorsunuz ? Böyle bir izlenim mi verdi ? Yapmak isteyen her türlü yapar , sürpriz bir şekilde işyerine gelinse çok bozulurum .Aslında bakarsanız Bana da öyle geliyor benim gideceğimi bildiği için dikkatli olacaktır daima (sürprizler yap ayağını denk alır hata yapmaz diyenler için)
Cıks, düzenli olarak ayda bir iş yeri ziyareti yapmam. Yolum düştüyse (8 senede 3 kez falandır) haber verir uğrarım, davet ederse öğle yemeğine giderim.siz gitmez misiniz
Güvenmeyince iş yerine gitmek işe yarıyor mu diyorum zaten sonsuz güveniyorum diye bişey dememişimSiz zaten eşinize güvenmiyorsunuz ki? (önceki konunuzu bildiğim için söylüyorum.)
Merhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?