Merhaba gitmeli miyim ?

Bizim hocalardan birinin hanımı gelirdi kuruma sık sık bir dönem. Yeni evlilerdi, kadın en şık şekilde giyinir, markete/çarşıya gidecektim uğradım vs diye gelirdi allahın unuttuğu yerdeki kuruma 😂

yani işte o kadar sakil kalıyor ki, herkeste kim ne yapsın senin kocanı hissi yaratıyor

bizim elemanların eşi gelirdi arada ama onlar cidden çarşıya çıkar, ellerinde poşetlerle gelirlerdi

hatta gelirken birlikte yensin diye bir şeyler de alırlardı vs

sonra poşetleri bırakır giderlerdi adamlar taşısın :)))

Bu adamın evli olduğunu orda herkes biliyordur. Ona rağmen adam orda bi işler çeviriyorsa eşinin gelip “görünmesi” kimse için birşey ifade etmez.

aynen bende onu diyorum görününce aaa eşi ete kemiğe büründü mü denilecek sanki.
o sebeple görünmek için gitmek konu sahibesini komik duruma düşürür.

Merhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?
ARADA BİRDE OLSA GİDERİM YANİ AYDA 1 GİBİ

Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.

evde görünmüyorlarmıymış?

Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.

o zaman kafanızı neden karıştırmalarına izin veriyorsunuz ki

siz kendi doğrunuzda devam edin

burada da iki farklı görüş var

her ilişkinin dinamiği farklı

kendiniz rahatsız olacağınız bir şeyi eşinize sırf "arkadaşlar böyle dedi" diye yapmak olmaz ki

ya o akıl verenlerin dediği gibi olmaz da eşiniz de o sizi kontrole geldiğinizde sizin hissedeceklerinizi hisseder sizden iğrenirse

Aslında bakarsanız Bana da öyle geliyor benim gideceğimi bildiği için dikkatli olacaktır daima (sürprizler yap ayağını denk alır hata yapmaz diyenler için)
Ne gibi bir hata eşinizin sizi aldatacagini ki düşünüyorsunuz ? Böyle bir izlenim mi verdi ? Yapmak isteyen her türlü yapar , sürpriz bir şekilde işyerine gelinse çok bozulurum .

oglen bırlıkte yemek yıyelım dıye dusunduysek bunu evde planlar o gun de yemek yemegı planladıgımız yerde gorusuruz
ya da gelır benı ıs yerınden alır gecerız
aksı halde velı gıbı esımın basında durmak komık bence nıye baskın gıbı gıdelım ıs yerıne kocalarımızın cok sacma

gereksiz bence öyle gidip görünmek falan basit basit işler.
eşimle üç yıl yan yana binalarda çalıştık, öğlen yemek için bile buluşmamız sayılıdır. evde görüşüyoruz zaten, iş yerinde iş odaklıyız ikimizde, öğlen de arkadaşlarla sohbet muhabbet şeklinde geçiyor yemekler. her an yan yana olsak ne konuşacağız zaten.

Merhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?

ben gitmem haber veririm dışarıda buluşurum. Ama gerek de duymam arkadaşlarımla yemek varken. Akşam eşimi göreceğim zaten.

zaten aynı evde değil misiniz niye iş yerine gidip sürpriz yapma niyetine giriyorsunuz ki :-)
ben saçma buluyorum, eşiniz iş yerinde ne yapıyor olabilir de güvenmiyorsunuz
benim eşimin babasıyla birlikte ofisi var, yanlarında da bir kız çalışıyor. çoğu zaman babasıyla eşim ofiste olmuyorlar, olsalar da acil bir şey olmadıkça hiç uğramıyorum. hatta eşim insan çıkınca arada bir uğrar diyor ama iş iştir yani evde zaten birlikteyiz, gerek görmüyorum bu yüzden

Haberli gitmek bir derece ama görünmek (!) için habersiz gitmek resmen "basmaya" gitmek gibi olur. Kimi basacaksınız peki kocanızı mı? Buna ihtiyaç duyduğum biriyle evli olmam zaten.
Bence buradaki niyet çok çirkin.

Back
X