Merhaba güzelim ama bahtım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda güzel bir kadınım resimden de gördüğünüz gibi bir albenim var.Ama kismetsizim .Allah çirkin şansı versin derler ya bende şans yok hala bekarım ve kötü hissediyorum benim gibi olan var mı?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Söylenecek çok söz varda okuyanlar anladı

Bilgiler de yalan değil mi araştırma görevlisi falan 😂 gerçekten 37 yaşındaysan da büyük gösteriyorsun üzülerek belirteyim

Arkadaşlar bu kişi fake.

Ayrıca güzel degilsin seni kim inandırdı güzel olduguna bilmiyorum ama subjektif değil objektif yorum bu.

Baht ise güzellikle alakalı bir olgu değildir.

Farzedelim ki çok güzel biri olsaydin bile bunu böyle dile getirip ovunmen ayrı bir saçmalık burada insanlarla taşkala geçmeye çalışman ayrı bir saçmalık insanların vaktini alma gerçek derdi olanları ayıklayıp onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz hadi bak işine

Keske fotoğrafını kullandığın kadın görse de bir güzel dava açsa sana. Yaptığın şey suç. Bir de yapmaya çalıştığın şey belli bir zeka seviyesi gerektiriyor. Bir dahakine daha akıllıca bir şey bul.

'resimden de görüldüğü gibi bir albenim var' kısmı sebebiyle yanlış anlaşılmış olabilir misiniz; izin verseydiniz de biz size iltifat etseydik ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X