merhaba hamile olupta panik atak yaşayanlar varmı?

ben haziran ayinda düsük yaptim..o günler baslamisti zaten...yanlis anlama ama bi hocaya gittim..dualar okudu muska yazdi...o muskanin faydasi cok oldu...her hocayada güven olmuyo bu devirde tabi..para istemeyen allah rizasi icin yapan bi hoca olmasi lazim..esim sadece yol parasini karsiladi 200 km uzaklitan gelmisti ...simdi yine hamileyim 2.5 aylik..

her gece uyumadan önce konsantre olarak ayetel kürsi duasini oku...aklinada kötü seyler getirme..güzel seyler düsünmeye calis...birazda insan kendisi caba gösterirse yenebiliyo bu rahatsizligi..yani birazda piskolojik nedenler sebep oluyo...vesveselere inanma..yok öyle birsey de kendi kendine...insallah sende yenersin bu hastaligi arkadasim..

15 gün oldu bunları yaşıyorum .. allaha şükür ilk günlerdeki gibi degilim . ama stres yapıyorum ya hamilelikten sonrada böle olursam diye evet bol bol okuyorum ayetel kürsi yi rabbime hamd olsun şükürler olsun yavrumu düşünüyorum ...onunla mutlu olmaya çalışıyorum ama bi an geliyo gözüm hiç bi şey görmüyo ... bunalıyorum ... hiç bi sıkıntım yoktu inanın ne eşimle ne ailemle nede çevremdeki hiç bişeyle ...21 haftalık hamileyim . son 15 günü böle geçiyo ..psikologa gittim kendini bu kadar güzel ifade edebilen kendiyle ve bebegiyle barışık bir hamileye hastasın sen yada sende panik atak başlıyo tanısını koyamam dedi ..ilaçta vermedi ...

arkadaşlar evet o günler çok zor geçti ama GEÇTİ... hiö bir sorunum kalmadı allahıma hamd olsun kuzum da ben de çok iyiyiz bu gibi sorunu olanlara tek tavsiyem takılmayın durumunuza geçecek emin olun her şey yoluna girecek keyfini çıkarın bol bol dua edin ... he bide bu olaylar ardından ben uyuz olmuşçasına kaşındım sıkıntılarımı böyle attım kurdeşen döktüm resmen ama şimde ne psikolojik nede kaşıntılarımdan eser kalmadı ...bu durumlarda kendinizi dinlemeyin ve sürekli faal olun...

Meraba cnim ayni durumu bende yasadim. Gecen sene haziran ayinda yakalandm bu paya snra ocaga kadar hap kulandm tamamen gecmisti cok mutluydum hamile oldugumu ogrenince biraktm smdi 7 aylik hamileym ilac kulanmyrum 6 aya kadar cok iyiydm son 1 aydr tekrarladi. Ama bu sure icerisnde cok cekyrum we kendmi telkin etmeye calisyrum ilac kulanmak istemyrum okadar kmyasal madde warki ilaclarn icnde yazk bebeklrmze kulanan arkadaslarda war ama onlara bse olmadi dye bzede olmck dye bi kanun yok dglmi. Ben bol bol kuran okuyorum kendmi gumburtuye weriyorum namazinida kil icin ferahlar. Cok iyi geliyo dne derim. Allah buyuk korkma.

Back
X