Merhaba hanımlar hamilelikte en erken belirtiler.

Sorusorucu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
42
17
3
28
Merhaba hanımlar. Benim bir sorum olacak lütfen bilgisi olan cevap versin. Adetime 3 gün var 6 gün varken pazar günü akşam saatlerinde vücut ısım arttı akşam kola içtim 3-4 yudum midem bulandı ilaç kullandığım için kusmak istemedim sonra kustum tutamadım sonra rahatladım ertesi sabah uyandım halim yok uykum çok bütün gün uyku haliyle geçti. Salı günü de uyku hali beni bırakmadı ve önce sağ kasıkta hafif bir anlık batma oldu sonra o batma sol kasiga geçti. Ve iştahım çok yüksekti. Bugün ise yine uyku halim var aksine iştahım hiç yok. Meme ucum kırmızı ve halka bölgesinde daha önce dikkat etmediğim yada görmediğim ince damarlanma var sol göğsümde sağ göğsüm de ise her zaman olan kabarcıklar bir parça artmış. Sizce hamilelik var mı ? İstiyorum.. bilgisi olan yazsın lütfen pko hastasıyım.

Mide bulantisi kusma başka sebeplidir. Kalanlar gebelik belirtisi. Simdi erken testte cikar diye düşünüyorum. Ama en sagliklisi gecikince yaptirmak.

Meme ucum da kızarıklık var yani kahveveya kırmızı gibi arada belim ağrıyor arada kasikalrim adet belirtisi mi diye de korkuyorum ama bilmiyorum işte dediğiniz gibi gecikince yapmak daha mantıklı ben sadece benim gibi olanlar var mı diye açtım konuyu ..

Her ikisinin de belirtisi çok benziyor bence gününüzü bekleyin yada er.gebelik testi yapın içiniz rahat etsin

Moralinizi bozmak istemem ama insallah vardir benimde her ay butun gebelik belirtilerim oluyor cocuk iatedigimiz icin bana gore psikolojik hepsi regl oliyorum bu defa uzuluyorum sizde gununuzu bekleyin daha dogrusu olacak

Benim gebe kaldığım ay sağ kasığımda ilişkiden 14-15 gün sonra ağrı olmuştu. Sonrasında zaten kasığınızda daha önce hissetmediğiniz farklı bi batma hissediyorsunuz. Özellikle ani kalkıp oturmalarda hissedebilirsiniz. Mide bulantısı uykusuzluk iştahsızlık vs için daha çok erken. Eğer gebelik varsa onlar genelde 7. 8. Haftalarda ortaya çıkar. Göğüs bölgenizdede damarlanmalar olur kabarcıklar gebeliğinizin son zamanlarına doğru görülür

İnşallah vardır erken gebelik negatif çıktı ama bugün beyaz akıntım gelmiş az önce fark ettim bilmiyorum yani bat a 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…