benimde bi 20 kilo falan fazlam varnasıl olucak bilmiyorum ama artık kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan
şekeri tamamen hayatımdan çıkardım. ekmeği de sadece kahvaltıda tüketiyorum. bi haftadır dikkat ediyorum bende. faydasınıda gördüm açıkcası. kızartma ve yağlı yiyecekleride tüketmiyorum. umarım kendime hakim olurum ve böyle devam eder :)
tabikidee. bi hafta önce diyetisyene gittim. herkesin bünyesi farklı ama diyet listemi isterseniz paylaşabilirim. :)bende zayıflamak istiyorum banda yardımcı olur musunuz ?
çalıştığım için spora gidicek vaktim yok malesefÇok güzel inşaallah bu azim sonuna kadar daim olur hepimizdeeee spor çok önemli ama ben ssıkılıyorum açıkçası sevmiyorum bugun 1 saat yürüdüm elimden ggeldigince devam edecegim sizin var mi bi sporunuz egzersiz vs..
tabikidee. bi hafta önce diyetisyene gittim. herkesin bünyesi farklı ama diyet listemi isterseniz paylaşabilirim. :)
bende 19 yaşındayım. bu yaşta bu kilolarda olmak çok zorumarım birlikte kurtuluruzz
üstüme giyicek bişey bile bulamıyorum kiumarım giydiğim hiç bişey yakışmaması çok üzücü
halledicez canım inşallah. stres kilo vermemizi engelliyormuş. üniversite sınavı falan derken kilolar aldı başını gitti. artık biyerden başlamalıyızaynen öyle erkek arkadaşım alışverişi niye sevmiyorsun diyor söyleyemiyorum üstüme bişey bulamıyorum diye oda tam tersi alışverişi çok sever ne yapıcam bilemiyorum
diyetisyene gittin mi canımben üniversiteye gittim kilo aldım yurtta kalıyorum yemek beğenmiyorum full dışarıda yiyorum 60 kiloyla geldim şimdi 70 olmuşum belkide 75 im şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?