Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Merhaba hanımlar nasılsınız ? Yeni üye oldum yıllardır takip ederdim bugüne kısmetmiş :) Kısaca derdimi anlatmak istiyorum ve sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2.5 ay görüştüğüm biri vardı. İlk buluşmamızdan son buluşmamıza kadar her şey çok güzel ilerledi saygı çerçevesinde yan yana gelince çok iyi anlaşırdık çok sık boğaz eden biri diilim karşımda ki de öyleydi. ilk başta adama aşık olmaktan çok korktum ama aşık oldum 2.5 ay içerisinde bir kez ayrıldık ben geri dönüş yaptım sonra devam ettik. 2 'nci buluşmamızda gayet güzel geçti aradan 1-2 hafta geçti bizim hakkımızda hiç konuşmadık dedim ondan önce msjlar da canım tatlım demeler benim minoşum ol demeler hava da uçuşuyor :) adam hiç bir şey yazmadı sabırla bekledim onun yaptığını hiç hoş olmadığını dile getirdim bir sor diyor niye yazmadım diye şaka gibi neden dedim susuyor :) neyse bende sustum aradan bir ay geçti ve hiç konuşmadık maalesef ona aşık olmuştum ve itiraf ettim, etmeseydim içimde tutkuya onu unutmama sebep olacaktı Neyse aradı beni böle havadan sudan konuşuyor dedim niye susuyorsun susturtma beni sende diyo, bende hiç arayıp msj atan bir tip diilim. Sonra tekrar sordum evet dinliyorum böle nazlana nazlana diyor ki ben ciddi bir ilişkiye hazır diilim olmaz olmaz olur olur diyor aşk yaşarsak sen üzülürsün daha fazla bağlanma diye sana yazmadım cevap vermedim diyor ; Ama söylerken gülüyor böle bende hiç bozuntuya vermeden gülerek çok rahatladım bu dürüstlük oluyor dedim üzerimden büyük bir yük kalktı dedim oh be dedim sonra dedim ki aradığım ve msj attığım için çok özür diliyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dedim bir anda sesi düştü defalarca iyi geceler iyi akşamlar dedi görüşmek üzere dedi. Şunu merak ediyorum erkekler neden böyle iki yüzlü neden bu kadar karaktersiz ben hep terbiye sınırında onunla konuştum arabası ile eve bırakmayı defalarca teklif etti teşekkür edip geri çevirdim en başta bana aşkım sevgilim ol diyen kendisi beni kendine aşık edip sonra üzülme diyor sinir oldum. Uzun oldu özür dilerim bayanlar ve okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kardeş akıllı olcaksin o sana aşik olmadan sen adim atmicaksin. Arabasi varsa seni evede birakacak evdende alacak erkek milletine bu yariyor. Ona zahmet vermedikce bi degerin olmuyor.
Bundan sana ne koy ne kasaba olur. Ciddi iliski istemiyomusta bilmem nede. Seni ölctu tartti senden istedigini elde edemeyecegini anlayinca uzaklasti.
Bosver sen bu adami sen kendine ne kadar cok deger verirsen karsindaki erkek icinde o kadar degerli oluyosun.

bi erkeğe seni seviyorum,aşığım falan denmezmiş demek ki.. bir musibet bin nasihat iyi imiş.
aşık olsan da için de tut bi daha D:

Böyle biri hakkinda düsünmeye bile gerek yok diye düsünürüm.
Dengesiz ne oldugu ne yapmak istemedigi belli olmayan kafanda soru isaretleri birakan insanlardan uzak dur.
En güzeli netlik. Bir öyle bir böyle davranmasi anca seni üzer..üzülmek istemiyorsan sal gitsin.

bi erkeğe seni seviyorum,aşığım falan denmezmiş demek ki.. bir musibet bin nasihat iyi imiş.
aşık olsan da için de tut bi daha D:

Söylediğime pişman diilim ya yine aşık olsam yine sölerim onu ego meselesi haline getirmiyorum. Hani arkasından koşsam arasam ordan burdan takip etsem yapışsam tamam dicem . Ama adam naz trip yapması olmaz olmaz olur olur bilmem ne diyip saçmalaması sen hiç aramıyorsun ki demesi aman ne bilim tuhaf biri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…