- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Böyle biri hakkinda düsünmeye bile gerek yok diye düsünürüm.
Dengesiz ne oldugu ne yapmak istemedigi belli olmayan kafanda soru isaretleri birakan insanlardan uzak dur.
En güzeli netlik. Bir öyle bir böyle davranmasi anca seni üzer..üzülmek istemiyorsan sal gitsin.
Sakince konusurken birden bire: iyi geceler iyi gecelermi dedi??
Gecistirir gibi?
Adam belkide evli ve o an karisi geldi??
Kardeş akıllı olcaksin o sana aşik olmadan sen adim atmicaksin. Arabasi varsa seni evede birakacak evdende alacak erkek milletine bu yariyor. Ona zahmet vermedikce bi degerin olmuyor.
Bundan sana ne koy ne kasaba olur. Ciddi iliski istemiyomusta bilmem nede. Seni ölctu tartti senden istedigini elde edemeyecegini anlayinca uzaklasti.
Bosver sen bu adami sen kendine ne kadar cok deger verirsen karsindaki erkek icinde o kadar degerli oluyosun.
Nedeni malum ilk başlar senden iş çıkar sanmış sevgilim ol bilmem ne demiş bakmış iş çıkmıcak iş çıkacak birilerine yönelmiş olay bu
Aşkınızı itiraf ettiğiniz için özür dilemişsiniz, özür diletmiş size.
Boşverin bu adamı
Öyle olsa, konu sahibi zaten asık oldum diyor, adam bu yönde hic ilerlememis ki, hatta aramamıs bile.
Bazı insanlar isler ciddilesince, geri adım atmaya baslıyor, ciddiyetden korkuyorlar, bu öyle bir 33 yasında vaka heralde.
İlk başta askım sevgilim ol diyormuş adam biraz zaman vermiştir bakalım bundan iş çıkçak bi tip mi bakmış ki arabasına binmeyi bile reddediyor adamda bundan bi cacık olmaz diyip vazgeçmiş işte ne diyecekti yüzüne mi söyleyecekti böyle kıvırmışÖyle olsa, konu sahibi zaten asık oldum diyor, adam bu yönde hic ilerlememis ki, hatta aramamıs bile.
Bazı insanlar isler ciddilesince, geri adım atmaya baslıyor, ciddiyetden korkuyorlar, bu öyle bir 33 yasında vaka heralde.
İlk başta askım sevgilim ol diyormuş adam biraz zaman vermiştir bakalım bundan iş çıkçak bi tip mi bakmış ki arabasına binmeyi bile reddediyor adamda bundan bi cacık olmaz diyip vazgeçmiş işte ne diyecekti yüzüne mi söyleyecekti böyle kıvırmış
Ben anlattıklarından bunu anladım birde gülerek söylemiş sana biraz önem verse böyle mi davranır peşinden mi koşar? Bence peşinden koşup senin için herşeyi yapar dı ama hesaplar farklıysa da bahaneler asla bitmez bu böyle erkekler içinÖle olmadı sonradan tekrar yemeğe çıktık tekrar bırakayım dedi ama böle korka korka eve gelince msjlar hiç durmadı hevesle geliyordu benimle buluşmaya ben geliyim diyordum yok sen gelme ben gelirim yanına diyordu :)
Ben anlattıklarından bunu anladım birde gülerek söylemiş sana biraz önem verse böyle mi davranır peşinden mi koşar? Bence peşinden koşup senin için herşeyi yapar dı ama hesaplar farklıysa da bahaneler asla bitmez bu böyle erkekler için
Yahu kardeşim sen de herkese "yok öyle deil" "aslında böyle değil" diyorsun. Demek ki hala istiyorsun adamı.
O zaman yaşa ve gör bakalım bildiğini oku...
Tek seçenek o değil şu bi gerçek bi erkek bi kızı severse onu üzmemek adına herşeyi yapar hiç yapmadığı şeyleri yapar ama sevgi yoksada bahaneler hazırdır hep karşı taraftan bekler sebepler sunar sende bekle gör arama sormaHaklı olabiliten var tabi ki tuhaf biri ya yukarıda ki arkadaşın dediği gibi konuşmaya değmez yorum için teşekkür ederim.
Tek seçenek o değil şu bi gerçek bi erkek bi kızı severse onu üzmemek adına herşeyi yapar hiç yapmadığı şeyleri yapar ama sevgi yoksada bahaneler hazırdır hep karşı taraftan bekler sebepler sunar sende bekle gör arama sorma
işte fazla yüz vermemek lazım sanırım bunlara.. belkide niyeti başkaydı, senden de öyle birşey görmeyince, baktı iş ciddiye gidiyor korkup kaçmıştır..
hepsi aynı vallahi.
yani modeli öküz-kaba-odun-salatalık! olanların hepsi genelde böyle.
bu statülerin dışında kalanlarda sayılı var zaten böyle böyle dogruyu bulucaz kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?