- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Dediğin gibi böle böle doğru adamı bulucaz galiba ya en azından tecrübe oluyor :)
kesin öyledir geçenlerde başıma geldi ordan biliyorum:)Benim de aklıma bu gelmiyor desem yalan olur :)
bir kere tecrübe edinmek yetse keşşkeee.
ama yok illa bikaç kez çamuru bulaştırıyoruz üzerimize.
istiyoruz da bence çekiyoruz nerde bunlardan var illa o olsun diye ama yok canım olmuyo.
biraz sinirli asabiyim konunda denk geldi iyi oldu
inşallah kısmetimizde ki "o" bizleri bulur daha fazla tecrübelenmeden
kesin öyledir geçenlerde başıma geldi ordan biliyorum:)
Çok haklısın insan çıkıp arasa böle herfileri zor bulur ya nasıl bir çekim :) Ben ne istediğimi çok iyi biliyorum evet aşık oldum söledim hiç pişman diilim ama 1 ay oldu şuan adamı düşününce ne bilim olmaz ya :) Şu bay doğru nerede acaba şuan napmakta acaba :)
öyle ne istedigimi cok iyi biliyorum deme bence.
bakıyosun tüm istediklerim bu adamla toplanmış kısmetim kaderim karşıma cıkarttı diye bulutlarla oynuyosun ama bi bakıyosun fosss. o bulutlardan iniş cok can yakıcı oluyo baya derini yüzüyo yani.
insan bir garip sürekli bişeyler ögreniyo. ama işe yaramıyo. tecrübe ettim ondan bukadar net konuşuyorum
ahh bu bay dogru sonunda beni buldu diye hemen heves yapma yani. aşık olsanda çaktırma hiç aklında olsun
hehhhh cok dogru söyledinÖle diil ya isteme şöle diyim karşımda ki net olsun ne bilim sevmek sevilmek çok güzel bir duygu netliği istiyorum böle gel gitli ilişkiler bana göre diil ya huzurlu ve uyumlu ilişki istiyorum şu görüştüğüm adamın tavırları çekici gelmiyor mesela öle diyim. Off bu herifler kandırılmak istiyor sürünmek istiyor benim anladığım bu :)
tabiki. bizimde tanışmamız 1 bucuk ay olmuştu. bu kısa süre içerisinde beni öyle bi kendine bağladıki, ağzı cok iyi laf yapıyo bide, iltifat üstüne iltifat aşk sözcükleri falan:) bende normalde yemem böyle şeyleri ama adam kandırdı beni bi şekilde:) hoşlandım ondan yalan diil.. sonra baktım bu benle başbaşa kalmak istediğini birlikte uyuyalım falan işte yani açıkçası birlikte olmanın yolunu yaptı. bende kabul etmedim. etmeyince tabi bu baktım yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. niyeti cıktı yani ortaya:) şuan o işleri yapabileceği bi kızla takılıyo:)Noldu ki çok özel diilse anlattır mısın ?
hehhhh cok dogru söyledin
cidden kandırılmak istiyolar.
süründürdügündede senden kıymetlisi yok.
ama tutarlı olman gerek. hep aynı çizgide gitmezsen kararlı olmassan hiç ciddiye alınmıyosun sonra.
enbaşından kuralları koyup mis gibi kafa rahat yaşamak lazım.
tabiki. bizimde tanışmamız 1 bucuk ay olmuştu. bu kısa süre içerisinde beni öyle bi kendine bağladıki, ağzı cok iyi laf yapıyo bide, iltifat üstüne iltifat aşk sözcükleri falan:) bende normalde yemem böyle şeyleri ama adam kandırdı beni bi şekilde:) hoşlandım ondan yalan diil.. sonra baktım bu benle başbaşa kalmak istediğini birlikte uyuyalım falan işte yani açıkçası birlikte olmanın yolunu yaptı. bende kabul etmedim. etmeyince tabi bu baktım yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. niyeti cıktı yani ortaya:) şuan o işleri yapabileceği bi kızla takılıyo:)
Bağlanan kadından korkan erkekler.
Şaşırdık mı? HAYIR.
Aynen öle süründürmekte bir yere kadar adam da kine dönüşüyor . Mesela bu şahısla ilk bir ay peşimden deli gibi koşuyordu buluşmak için yalvarıyordu bende hep HAYIR diyordum :) Ama sonra dedi ki bana bu yaptıklarını burnundan getiricem dedi kendi elimle onu canavar yaptım :) En güzeli netlik ya nolduğun belli olucak çocuk gibi ne öle istemem yan cebime koy adam bir nazlanıyordu görmen lazım :)
Cevap süper sesli güldüm :)
ehh işte biyerleri tavan yaptıysa demekki.
hep gidişat aynı ilişkilerde. ilk başta kim cok seviyosa ilerleyen dönemlerde tam tersi oluyo dengeler degişiyo.
bunu ilk günden bilip ona göre temkinli gitmek gerek.
cidden cok sevip heleki aşık oldugunu hissettirmeye bile gerek yok.
ehh işte biyerleri tavan yaptıysa demekki.
hep gidişat aynı ilişkilerde. ilk başta kim cok seviyosa ilerleyen dönemlerde tam tersi oluyo dengeler degişiyo.
bunu ilk günden bilip ona göre temkinli gitmek gerek.
cidden cok sevip heleki aşık oldugunu hissettirmeye bile gerek yok.
:))
Öyle ama. "Bana bağlanma" lafları vardır bir de. O zaman ilgili, sevgili davranma arkadaş diyeceksin bu adamlara.
Baştan her şey harika ama azıcık ciddiyet oldu mu; ı ıhh kaçarlar.
Kendi tercihleri. :)
Bizde sanki ölüyorduk onlara aman aman benimle ciddi düşün Hıyar bunlar ya :)
evet onu istiyolar. ama sonra sıkılıyolarda.Kesinlikle doğru diyorsun adama ezik gibi davranıcan senden iyisi olmaz ya hey allahım ne günlere kaldık eskiden aşın bir onuru vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?