Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

Hödük olduğunu düşünürdüm
Aşk yaşarsak sen üzülürsün ne demek
Adam gibi aşk yaşamam sapıtırım sonra da seni üzerim demek
Sende 2.5 ayda fazla aşk ilanı vs. yapmışsın

Napim aşık oldum ya ben öle sölediğime pişman diilim yani sölemeseydim içimde büyüp kocaman olucaktı söledim rahatladım kendi bilir :)

Napim aşık oldum ya ben öle sölediğime pişman diilim yani sölemeseydim içimde büyüp kocaman olucaktı söledim rahatladım kendi bilir :)
Pişman 'diilsen' sorun yok
Bence havaya girmesine sebep olmuş 'değil mi?'
Aman 2.5 ayda ayrılık oluyorsa, hiç zaman harcamayın zaten

Pişman 'diilsen' sorun yok
Bence havaya girmesine sebep olmuş 'değil mi?'
Aman 2.5 ayda ayrılık oluyorsa, hiç zaman harcamayın zaten

İnsan olan havaya girmez aksine mutlu olur , ne bilim onun havaya girmesi egolarının tavan yapmasıyla ilgilenmiyorum söledim ama peşinden koşmadım beni sevmesi için baskı yapmadım bence sevmek bir kadına veya bir erkeğe bağımlık olmak ya da yanında olması diil ki , sevmek aşk çok güzel bir duygu ve yaşadığının farkına varıyorsun ne bilim :) İlerde aşık olsam inan yine sölerim çok umursamıyorum böle şeyleri.

Sen yalvaracaktin onun ego da tavan üstüne tavan yapacaktı beklenti bu yöndeydi
Ama sonuç, hadi canım görüşürüz diyen bir adet bayan
Ortada mal gibi kalakalmis 1 adet hanzo

mrb ilk olarak sunu soyliyim sen cok safsin bir....o adam ya evli ya nisanli bu iki...seni kesinlikle sevmiyor bu uc....ve niyeti seni .....anladin sen buda dort...akili ol...erkek milletine bastan kesin net konusacaksin ne istedigini soyliceksin.isine geliyosa...gelmiyosa gotune tekmeyi koy gitsin...acima acinacak hale dusersin ...bu dunya menfaat dunyasi olmus..erkekleride bu kadar gozunuzde buyutmeyin...annelerimiz babalarimiz namusumuza laf gelmesin diye nasil dusunuyorlar...yazik kendini dusunmuyorsan onlari dusun...hic bir daha muattap olma canim...

Kesinlikle ama her flört ilişkide bir şeyler öğreniyor insan :) böle adamlar öyle çok ki adamların bitmek tükenmez egoları ayy sinir herifler

Deneme tahtası da değil hayatımız. :)

Adam olan yüz kilometre öteden kendi iyiliğini belli ediyor.
Olmayanı da on santimetreden tanıyamıyoruz bazen. :)

Ya arkadaşım memlekete insanlarda bu kadar sorun varken, senin yaşadığın farklı bir sorun değil ki... erkeklerin çoğu böyle cinsel yaklaşım gösteriyor, işine gelirse devam edersin işine gelmezse etmezsin.. aşk filan zaten geçici ..saygı ve sevgi dir kalıcı olan ee saygı yoksa ilişki de yoktur.. bunu bu kadar büyütecek ve buraya taşıyacak bir mevzu değil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…