Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

Aynen ya ben kaba olmayı sevmiyorum genel itibari ile ama bu adam değer mi bence değmez . Erkekler çocuk gibi ama kimseye annecilik yapamam :)

Hem de hiiç değmez. Zihnimize, kalbimize, bize yazık.

Ya öle deme aşık olmak çok güzel bir duygu acı bile çekmedim insan gerçekten yaşadığının farkına varıyor insanın kalbi atıyor ya :)
Tabiki aşık olmak güzel şey kalbin pir pir düşünsene:) ama adamın ne yaptığını kestiremedimki.degmeyecek bi insana asik olmayalım lütfen (ısmarlama gibi oldu:)
Aşık olmak istiyorum bende artık ama nerdeee

Doğru diyosun ama olunca oluyor işte aşkta mantık yok ki ama duygularımızın kontrolü elimizde olursa acı çekmez yanlış olan ilişikyede boyun eğmeyiz ama aşk çok güzel yaaaaaa :)

Ayyy sinir oldum.
Havalara girmiş hemen sanki Nick Bateman
Brad Pitt yazmam gerekiyodu normal de ama Nick benim yakisiklim da kızlar
Neyse devam ediyorum, iyi ki de erkenden ogrenmissin nasıl bi karaktersiz olduğunu
Yoksa bikaç ay sonra çok daha fazla baglanirdin sen bu adama
İyi olmuş iyi

Hödük olduğunu düşünürdüm
Aşk yaşarsak sen üzülürsün ne demek
Adam gibi aşk yaşamam sapıtırım sonra da seni üzerim demek
Sende 2.5 ayda fazla aşk ilanı vs. yapmışsın

O kaybetmiş. Gerçekten bu tarz insanlardan hiç hoşlanmıyorum, sevmiyorum bu tipleri. Sanki karşısındaki onun için ölüp bitiyor, sanki bulunmaz hint kumaşı. Hoşlanmıyorsan hoşlanmadım de be adam! Önce umut veriyor, sonra da ben ciddi bir ilişkiye hazır değilim de falan da filan da. Boşver. Kendini beğenmiş insanla ömür geçmez. Hakkında hayırlısı olsun.

Sona doğru ama nazlanıyor bir görmen lazım olmaz olmaz olur olur yok üzülürmüşüm bilmem ne bilmem ne , Dedim ki benim bir beklentim yok şuan o kadar mutluyum ki anlatamam allaha şükürler olsun dedim oh be allaha şükler olsun rahatladım adamın sesi bir düştü duymalıydın :) en son iyi gelecer iyi akşamlar hayırlı geceler allah rahatlık versin görüşmek üzere :) kib dedim iyi akşamlar diyip teli kapatım oh iyi yaptım :) yalvaracam üzülücem üstüne düşücem sandı hödük :)

Aynen buna kızıyorum yemeklere çık peşimden koş ki ilk günden dedim amacın farklıysa yanlış adrestesin ya adam gibi yüzüme de yok benim ona yalvarmam onu ikna etmem gerekiyordu bunu bekliyordu beyefendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…