Merhaba hanımlar üzgünüm

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
bilirsiniz okumak isterim tekrardan eskiden kalan eziklik duygusu da var lisede Çalışkan biriydim sayısal dan ayrılınca herkes üstüme gelmişti kendıne yazık ettin mafettin diye doktor olurdun diye yıllarca bhnları dinledim cok ta iyi bir bölüm okumadım o zamanın şartlarında gitmek istedim oturup tekrar hazırlanmak yerine ah GENÇ KIZLAR LÜTFEN İYİ KARARLAR ALIN ÖSS YE TEKRAR GİRİN EĞER İSTEDİĞİNİZ BÖLÜN GELMEDIYSE VE BU ZAMANLARIN KIYMETİNİ BİLİN LÜTFEN zaman geçti gitti . Dün ÖSS birincisi gördüm 500 tam puan almış ailesini gururlandırdı kendısi keza öyle cok güzel bir hayat onu beklıyor kızlar okadar özendim okadar içim cız ettki kendımi ezik hıssettim başarısız ... :( bu duygu hep benle olacak taki güzel bir bölüm okuyana kadar kendımı mutlu edene kadar

Elindekinin kıymetini bilmek az ile yetinmekte güzeldir
Bende Bingöl gibi BİR yerden birinci olan gencimizi kutlarım zorun zorunu başarmak budur

Çok zor değil tekrar okumak zaten geç evlenmek istiyordun boşarsın kocanı bu sene kursa gidersin sonrada üniversite kazanırsın bu kadar basit aslında.

Elindekinin kıymetini bilmek az ile yetinmekte güzeldir
Bende Bingöl gibi BİR yerden birinci olan gencimizi kutlarım zorun zorunu başarmak budur
HaklısIn eldekiyle yetinmek lazım .. evet cok güzel bısey başardı ahsen zeynep cok şanslı ve mutludur şimdi hayaller ve hayatlar bizimkisi

Herşey okumak mı takmissiniz okumadım da okumadım
Yarına cikacagimizin garantisi yok neden bi yerde takılı kaldınız
Her konunuzda sayfalarca yorumlar yapılıyor degisen bişey yok sizde

Geçmiş geçmişte kaldı artık hayatı kendinize eşinize zindan etmekten vazgeçin diycem ama gördüm ki size faydası yok

Fransızca Tercüman olursan böyle mutsuz olursun işte sayısalda olsan doktor olcağın ne malumdu? Bir de yani dil bölümü de mis gibi zekayı kullandıktan sonra ki o yüzden sen bölüme b.k atma derim. Seçimi mantıklı yapamamışsın ki büyük ihtimalle dil sınavından da düşük almış olmalısın ee o halde başarılı ve çalışkan mıymışsın sence :işsiz:

Doktor olmayanin hayati mi mahvoluyormus? Cevrendeki insanlarin bu sacma tepkisini anlayamayan beynim hata veriyor.:rolleyes:

Fransızca Tercüman olursan böyle mutsuz olursun işte sayısalda olsan doktor olcağın ne malumdu? Bir de yani dil bölümü de mis gibi zekayı kullandıktan sonra ki o yüzden sen bölüme b.k atma derim. Seçimi mantıklı yapamamışsın ki büyük ihtimalle dil sınavından da düşük almış olmalısın ee o halde başarılı ve çalışkan mıymışsın sence :işsiz:
Evet çalışkandım son sene üstüne düşmediğim için ve şartlar oyle gerektirdigi için tekrar hazırlanmadım . Evet seksen üstü netim vardı dilden sonraki yıllarda yarı sınu yapanlar ing okudu güzel yerlerde

Hayat herzamn istediini vermiyor malesef bende bugun cok uzgundum örgün egtim okuyamadiim icin puanlarim istediim bolumleri rhatlikla tutuyrdu ama malesef gidemedm hic gitmemektense acıktan okurum dedim o kadard LYSye calismstm bosa gitti :110: Ama isyan etmiyorum buna şükür :halay:

Ben de unide sanssiz bir secim yaptimm
O uzden seni anliyorum.Hayati kendime mahvettim.yillarca pismanligi cektim.Hala da cekiyorum.Ama bir yerden sonravbirskmak gerekiyor.ogretmendim turkiye de istifa ettim almanysya geldik.burada o isimden de oldum.ogretmenim diye mutsuzken bir de issisizim diye mutsuz oldum.
Simdi kizim istedigi meslegi yapsin istiyorum.
Biliyorum basari onemli ama neye gore gore basatili veya basarisiz.
Bence hersey insanin icinde bitiyor.biz hayatta basarili olalim.buda pozitif dusunceden geciyor.

Peki ailen istediği yere gittin düye mutlu mu ve siz güzel bir bölüm okudunuz mu son durum ne sizde
Lise seçiminde etkenlerdi. 1 yıl sonra başka liseye geçtim ama psikolojik olarak atlatamadim 2 yıl fazladan lise okudum (ilk yıl hazırlık ti ve 2.yıl lise 4 yıla çıktı şansıma yani düz liseyi sinifimdakiler e ben 5 yılda bitirmiş oldum ailem imamhatipe verdi ben anadolu lisesine gidecektim en son düz lise kabul etti)
Of. Sonra rastgele 1 bölüm okudum evden uzaklaşmak için. Kabus gibiydi. Şuan eşimle tanışmış olduğum için ona bağlayarak sakinim ama tedavi bile gördüm. Keşke dedim çalışkan olmasaydim kendi istegimle sınıfta kalan biri olsaydım da bunları yaşasaydım.

Back
X