- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi Hayalperest5
Burda ah vah edecegınıze o zaman sılkelenın ders calısın sınava gırın ve yenıden okuyun....bilirsiniz okumak isterim tekrardan eskiden kalan eziklik duygusu da var lisede Çalışkan biriydim sayısal dan ayrılınca herkes üstüme gelmişti kendıne yazık ettin mafettin diye doktor olurdun diye yıllarca bhnları dinledim cok ta iyi bir bölüm okumadım o zamanın şartlarında gitmek istedim oturup tekrar hazırlanmak yerine ah GENÇ KIZLAR LÜTFEN İYİ KARARLAR ALIN ÖSS YE TEKRAR GİRİN EĞER İSTEDİĞİNİZ BÖLÜN GELMEDIYSE VE BU ZAMANLARIN KIYMETİNİ BİLİN LÜTFEN zaman geçti gitti . Dün ÖSS birincisi gördüm 500 tam puan almış ailesini gururlandırdı kendısi keza öyle cok güzel bir hayat onu beklıyor kızlar okadar özendim okadar içim cız ettki kendımi ezik hıssettim başarısız ...bu duygu hep benle olacak taki güzel bir bölüm okuyana kadar kendımı mutlu edene kadar
Ben hep psıkolog olmak ıstemıstım o alana ılgımve yatkınlıgım var yada tur rehberı gezmeyı çok sevıyorum çünkü ama sonuc ne mı su an hiç aklımda olmayacak bir bölümden mezun ve devlette memur kadrosunda çalışan bırıyım, işimi şu açıdan seviyorum kendi mesleğimi yapıyorum-ağır bir iş değil ve maaşı Türkiye şartlarında iyi...
Ama şuanki aklım olsa seçimlerini farklı yapardım yada daha çok ders çalışırdım (ben genelde dershaneden kaçar disko bar takılırdım hiç çalışmadan o zaman adı öss olan sınava girdim ama buna rağmen Ankaranın köklü devlet üniversitelerinden birinde şu an meslek olarak yaptığım bölümü okudum ve inanın ne olduğunu bile bilmiyordum gittiğimde ilk ders öğrendim)
Bence mevcut koşulları iyileştirmek önemli olan mesela psikolok olamadım ama çoğu arkadaşım benden destek alır o konuda bende kendımı tatmın ederım, tur rehberı olamadım ama iş olarak gezenleri görüyorum hepsi fiziken yorgun ve bıkkın ama ben zevkime geziyorum