Gerçekten çok garip 0.90 nerde 1.90 nerede doktorlar bunu nasıl yorumluyorKızlar geçen Ocak ayında AMH 0,90 geldi. Daha sonra şubat ayında aynı hadstanede 1,90 geldi
Şimdi 1 yıl sonra hemen hemen üniversite hastanesinde 1,20 geldi
0,90 1,90 1,20 hepsinde yaklaşık 17,18,16 folükül gözüktü size sorum şu AMH 0,90 ila 1,90 arasında uçurum var 1,20 de aynı hani olsa 0,80 0,50 bunlar hep 0 değerler diyeceğim neden böyle bu arada iki aydır ovulasyon görüyorum 18 aydır istiyoruz yaşım 26 olucak teşekkür ederim
Valla şöylesöyleyim yorumlamıyorlar her gittiğim ben alayım netleştirelim diyorGerçekten çok garip 0.90 nerde 1.90 nerede doktorlar bunu nasıl yorumluyor
Merhaba 1.90 olarak ölçülmesinden önce herhangi bir takviye kullandınız mı? Araştırmalara göre d vitamini eksikliği de amh değerini yalancı olarak düşük gösterebiliyormuş, sigara bırakma ve takviyelerle %20-30 civarı yükselebiliyormuş ama sizinki baya farklı çıkmış ciddenValla şöylesöyleyim yorumlamıyorlar her gittiğim ben alayım netleştirelim diyorherkes kendi aldığını baz alıyor sonra adetli usg yapıyor tek ortak noktaları usg doğru saymak cidden bi yorumları yok herkes hemen kendi bidaha almak istiyor
Değerlerin bu kadar farklı olup aynı folikül sayılması da ilginç. Ama bazı doktor amh dan ziyade folikul sayısı önemli diyor sizin çok iyi maşallah sorun neden olabilir acabaValla şöylesöyleyim yorumlamıyorlar her gittiğim ben alayım netleştirelim diyorherkes kendi aldığını baz alıyor sonra adetli usg yapıyor tek ortak noktaları usg doğru saymak cidden bi yorumları yok herkes hemen kendi bidaha almak istiyor
Hayır gerçekten ben üzüldüm buralardan değerin düşük olduğumu görüyordum. Doktora gitmeden önce hemen daha doktora gidip kötü bişey duyarım diye aynı hastaneden diğer regli tarihime başka doktordan gün alıp gittim oda hepsini yani hormon tahlillerimin hepsini. Yeniledi anlayacağınız böyle oldu o 1 ayda benim birşey kullanmam imkansız. Hadi kullandım diyelim ki bu kadar artırmaz. En az 2,3 ay zamanfark lazım aradaMerhaba 1.90 olarak ölçülmesinden önce herhangi bir takviye kullandınız mı? Araştırmalara göre d vitamini eksikliği de amh değerini yalancı olarak düşük gösterebiliyormuş, sigara bırakma ve takviyelerle %20-30 civarı yükselebiliyormuş ama sizinki baya farklı çıkmış cidden
Ben bu yüzden AMH kan testine güvenmiyorum ki doktorlarda güvenmediği için folükül önemli diyor bakın buraya kadınlar diyor bazen 2 çıkmıştı birden 0, larda mümkünmü diyen var bu neden yanlış ölçüm diye düşünüyorum tabiki bildim yok amaDeğerlerin bu kadar farklı olup aynı folikül sayılması da ilginç. Ama bazı doktor amh dan ziyade folikul sayısı önemli diyor sizin çok iyi maşallah sorun neden olabilir acaba
Benimde amh düşük çıktı. D vitamin değerinde 8 çıktı normalde 30 ile 50 arasında olması gerekiyormuş. Dediğiniz gibi netten araştırmalarıma göre de d vitamin eksikliğinin giderilmesi amh değerinin yükselmesine neden olabiliyormuş inşallah benimde yukselirMerhaba 1.90 olarak ölçülmesinden önce herhangi bir takviye kullandınız mı? Araştırmalara göre d vitamini eksikliği de amh değerini yalancı olarak düşük gösterebiliyormuş, sigara bırakma ve takviyelerle %20-30 civarı yükselebiliyormuş ama sizinki baya farklı çıkmış cidden
Tabiki doktora gidip, kontrolleri yaptırıp önlemini almak lazım. Ama bu amh değeri de bi yerde işin bahanesi oluyor. Forumda okuyoruz 0.1 amh ile hamile kaldım diyen de var amh iyi olmuyor diyen de. Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, mahrum bırakmasın. Sizin bebisiniz içinde vakti gelmedi belki oyalaniyorBen bu yüzden AMH kan testine güvenmiyorum ki doktorlarda güvenmediği için folükül önemli diyor bakın buraya kadınlar diyor bazen 2 çıkmıştı birden 0, larda mümkünmü diyen var bu neden yanlış ölçüm diye düşünüyorum tabiki bildim yok ama
Umarım İnaşllah ne güzel konuştunuzTabiki doktora gidip, kontrolleri yaptırıp önlemini almak lazım. Ama bu amh değeri de bi yerde işin bahanesi oluyor. Forumda okuyoruz 0.1 amh ile hamile kaldım diyen de var amh iyi olmuyor diyen de. Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, mahrum bırakmasın. Sizin bebisiniz içinde vakti gelmedi belki oyalaniyor
Ama düşük çıksaydı hadi hemen tüp derlerdi hiç yanlış demezlerdiSenin yine iyi, benim 1 gün arayla iki farklı hastanede testlerimim biri 3 küsür diğeri 6 çıkmıştı sebebini sormuştum bir açıklama getiremedi doktorlar yanlış çıkmıştır dediler sadece
Aynen öyle birde fsh değeri yüksek değilse o önemliTabiki doktora gidip, kontrolleri yaptırıp önlemini almak lazım. Ama bu amh değeri de bi yerde işin bahanesi oluyor. Forumda okuyoruz 0.1 amh ile hamile kaldım diyen de var amh iyi olmuyor diyen de. Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, mahrum bırakmasın. Sizin bebisiniz içinde vakti gelmedi belki oyalaniyor
D vitaminim e bir baktırayım benBenimde amh düşük çıktı. D vitamin değerinde 8 çıktı normalde 30 ile 50 arasında olması gerekiyormuş. Dediğiniz gibi netten araştırmalarıma göre de d vitamin eksikliğinin giderilmesi amh değerinin yükselmesine neden olabiliyormuş inşallah benimde yukselir
Sizin fsh kaçtı hatırlıyor musunuz benim 8.8 diAynen öyle birde fsh değeri yüksek değilse o önemli
Benim geçen sene 5,30 bu sene 6,60 ama yükselme mi denir bilmiyorum arada farkta yok hastane labartuar fakıda olabilirSizin fsh kaçtı hatırlıyor musunuz benim 8.8 di
AMH kaç sizinSizin fsh kaçtı hatırlıyor musunuz benim 8.8 di
0.82AMH kaç sizin
Fsh 10 üzeri istenmiyor bazılarında AMH 2 iken 7 fsh olanda gördüm burda 10 üzeri genelde istemiyor lar
Yani fsh çok yüksek değil ama amh düşük keşke bende bir daha gittiğimde olctursemde amh yükselmiş olsaFsh 10 üzeri istenmiyor bazılarında AMH 2 iken 7 fsh olanda gördüm burda 10 üzeri genelde istemiyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?